Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Neinvazīvās sejas procedūras

10 gadi
Reitings 15525
Reģ: 21.03.2014
Sveikas!
Lūdzu atsauksmes skaistuma klīnikām Rīgā, kur veikt neinvazīvās sejas procedūras. Konkrēti interesē sejas ovāls- vaigi, pazode.
Termoliftings u.tml.
Cik skatos, summas nav mazas, bet atsauksmes minimālas, par era esthetic klīniku, piemēram ir kaudzēm sliktu atsauksmju, aesthetica arī...
Vēl cik meklēju daudz ir krievvalodīgs personāls, kas nerunā latviski, jo klientūra pamatā krievu tautības.
Esmu nobriedusi šādai procedūrai, bet baidos nošaut greizi.
Priecāšos, ja padalīsieties ar atsauksmēs un ieteikumiem..derēs arī padomi, kur noteikti nedoties.
12.05.2025 19:54 |

10 gadi
Reitings 5
Reģ: 24.10.2009
nezinu vai tas ir neinvazīvas procedūras, bet es taisu sev biorevitalizāciju https://skinlounge.lv
kosmētiķe Lieni, bet ja tie ir filleri, botoxi, tad tādus viņa neveic cik zinu.
22.07.2025 10:25 |

Reitings 13
Reģ: 01.12.2024
Man biorevitalizācija nepalīdzēja, tikai izmetu lielu naudu. Taisīju pie labas speciālistes. Bet man 45, nekas baigi nemainījās pēc biorevitalizācijas. Diezgan nopietni sāku piestrādāt pie ikdienas rutīnas un šķiet tas palīdz labāk un lētāk :)
22.07.2025 11:24 |

Reitings 5334
Reģ: 19.09.2016
Lonely Planet @ 22.07.2025 11:24
Man biorevitalizācija nepalīdzēja, tikai izmetu lielu naudu. Taisīju pie labas speciālistes. Bet man 45, nekas baigi nemainījās pēc biorevitalizācijas. Diezgan nopietni sāku piestrādāt pie ikdienas rutīnas un šķiet tas palīdz labāk un lētāk :)

Ko tieši Tu pamainīji ikdienas rutīnā?
22.07.2025 12:59 |

Reitings 13
Sāku ievērot to, ko sen jau vajadzēja. Tikai kamēr jaunība un sejas āda laba, tam visam ne sevišķi pievērsu uzmanību. Tagad 1-2x nedēļā pīlings, vakarā attīru seju ik pa dažām dienām lieku C vitam vai hialuronskābes serumu, bet katru vakaru treknāku sejas krēmu ar peptīdiem un no rītiem obligāti SPF50. Vēl papildus kopju acu zonu (smaida krunciņas), man ļoti patīk vienkārši Organic rīcineļļa. Nekā jauna, tikai jaunākos gados to visu darīju pavirši un haotiski, tāpat viss bija labi :D
22.07.2025 15:34 |

10 gadi
Reitings 5
Reģ: 24.10.2009
Lonely Planet @ 22.07.2025 11:24

man palīdz, jo man no jaunības ir konkrētas bedres un polinukleotīdi sintizē kolagēna + elastīna sintēzi, līdz ar to viss smuki aizpildas, bet nu jā, daru to jau gadiem... + liftings, jāsak jau pa lielām rūpēties, kamēr vēl neesi novecojis :D
jo kad jau ir ielaists viss ir divtik grūti izdarams.
22.07.2025 17:41 |

10 gadi
Reitings 1546
Reģ: 29.01.2009
Termoliftingu taisīju 3 gadus atpakaļ, ļoti apmierināta ar rezultātu. Augšējo acu plakstiņu operāciju esmu atbīdījusi uz priekšdienām, āda savilkās perfekti. Arī pārējā sejā rezultāts redzams. Noturība +/- 5 gadi. Vai taisītu vēlreiz? Nuuuu, nezinu, bija tomēr sāpīga padarīšana!😁 taisīju Erā, ar valodu nav problēmu, visi dermatalogi, pie kuriem tur esmu bijusi, runā LV valodā! Šobrīd esmu iecienījusi Picoway lāzeru, reizi pusgadā, super izlīdzina sīkās grumbiņas, samazina lielās, uzlabo ādas stāvokli. Biorevitalizāciju ar vairs netaisu, jo man efekts nav tik redzams un ilglaicīgs, labāk tad hydrafacial procedūru paņemt, super attīra sejas ādu, pabaro vai pacīnās ar nepilnībām🙃
22.07.2025 23:46 |

10 gadi
Reitings 1546
Reģ: 29.01.2009
Bet es arī esmu 40+😁
22.07.2025 23:46 |

Reitings 13
Man kolēģe 40+ ļoti iecienījusi Hydrafacial Mauriņa klīnikā. Noķer vēl, kad atlaides ir un saka, ka var iztikt bez kosmetologa apmeklējuma. Viņa labi izskatās, bet kaut ko vēl iešpricē arī.
Plakstiņus gan pirms dažiem gadiem uztaisīju, man vajadzēja, baigais game changer-uzreiz acis jaunākas izskatās, bet āda tāpat jākopj.
23.07.2025 09:50 |

Reitings 86
Reģ: 18.12.2023
Man šķiet, ka sejas ovālam, vaigiem un zodam var minimāli kaut ko panākt ar neinvazīvajām. Ja nav veselības problēmu, nesmēķē - var domāt par facelift, t.i. sejas pacelšanas operāciju - tur ir vairāki varianti, sākot ar mini un beidzot pamatīgākām korekcijām. Atkopšanās laiks gan pagarš - ap 5-6 mēneši, bet efekts ļoti labs un noturīgs. Jebkurā gadījumā iesaku aiziet uz konsultāciju pie plastiskā ķirurga - izstāstīs arī par neinvazīvajām procedūrām un to sekām, ko reizēm uzņemas labot ķirurgi. Katrā gadījumā no ķirurga uzzināju, ka termoliftings (piemēram, Morpheus) pēc gadiem rada problēmas saistaudos, sāk pastiprināti veidoties rētaudi, tāda pieredze ir jau ASV, Izraēlā.
23.07.2025 10:31 |

Reitings 13
Man viena paziņa taisīja Facelift pie Latvijā zināma plastiskā ķirurga, starpcitu, AMAZING rezultāts. Un viņa tieši bija iepriekš daudz ko darījusi dažādās procedūrās un ķirurgs teica, ka tas ir ļoti slikti priekš plastiskās ķirurģijas. Ja nākotnē domā par plastisko ķirurģiju, tad labāk neaizrauties, jo tas veicina dažādas izmaiņas sejas audos (pat piededzina tos utt.) un plastiskas ķirurgiem tas ir vēl sarežģītāks darbs ņemt nost tās kārtas.
23.07.2025 11:12 |

10 gadi
Reitings 15525
Biju uz konsultāciju - viss ko man ieteica - vai nu ķidurģiski, ko noteikti nevēlos ilgās un sarezģītās atlabsanas dēļ, man pietika ar plakstiņiem.
Kā alternatīvu piedāvāja botoksa un filleru injekcijas.
Tā arī nesapratu kam un kādos gadijumos tad piemēro tās visas aparātu procedūras.
Jo mana situācija šobrīd nav akuti kliedzoši kritiska, bet ar gadiem noteikti būs. Tāpēc vēlos jau laikus sākt ko darīt.
23.07.2025 12:14 |

Reitings 86
Reģ: 18.12.2023
Ja nav akūti - tad varbūt pietiek ar labu kopšanas rutīna, kosmētiskās procedūras (hydrafacial vai tamlīdzīgas) un sejas masāža. Kaut gan ar procedūrām arī nevar saprast ilgtermiņa efektu - kādreiz ļoti populāri bija AHA skābju pīlingi, bet ilgtermiņā āda ciešot no hiperpigmentācijas.
23.07.2025 12:45 |

10 gadi
Reitings 15525
Varu pateikt tikai vienu- tās procedūras un injekcijas utt. Ir tik daudz un tie nosaukumi tik sarežģīti, ka cilvēkam parastajam grūti saprast un orientēties. Arī pēc ārsts vizītes tā bilde isti skaidra netapa.
Bet nu es pamēģināšu to nākamo soli aiz biorevitalizācijas. Aizmirsu tik kā sauca. Kaut kas ar dzintarskābēm saistīts. Cik saprotu, tās ir dabīgas vielas kas uzsūcas un nepaliek kunkuļi.
Bet tāpat var būt tūska un zilumi.
23.07.2025 20:07 |

Reitings 8
Reģ: 24.08.2017
Es taisu Revitonikas masāžu. Bez maksas un efekts ļoti labs
28.07.2025 08:39 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits