Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Darbs par gramatvedi

Reitings 2
Reģ: 27.04.2025
Labdien! Pastastiet, lūdzu, kā ir strādāt ārpakalpojumu grāmatvedības firmā par grāmatvedi. Vai daudz firmu javed paraleli? Ja pieļauj kļudu un firmai sods, vai šo sodu piedzen no grāmatvedes algas? Vai viegli pectam atrast citu darbu, jo biju dzirdejusi viedokli, ka arpakalpojuma grāmatveži strāda pavirši, kļudas, t.i. viņus neuzskata par nopietniem strādniekiem.
27.04.2025 19:57 |

Reitings 9
Reģ: 25.01.2024
Ir grūtāk, bet, kā sākums, manuprāt ir ļoti labs, lai saprastu kura joma ir tuvāk, ja gadījumā nav tik liela pieredze vēl.
Klientu daudzums atkarīgs no to lieluma.
Vispār būtu jāmaksā uzņēmumam par kļūdām + ir jābūt CTA, bet tam jābūt atrunātam līgumā.
Paviršums - atkarīgs no cilvēka.
Nu man nav problēmu ar darba atrašanu, šur tur vēl sauc atpakaļ.
Strādāt var!
28.04.2025 10:22 |

Reitings 2
Reģ: 27.04.2025
Jums arpakalpojumā bija grutak stradat neka uzņemumā par gramatvedi?
28.04.2025 19:22 |

Reitings 210
Reģ: 28.01.2025
vid neliks nekādus sodus par sīkām grāmatvedības kļūdām.
Loģiski ka būs daudz sīku uzņēmumu, kas vienam jāapkalpo.
VID sodus vispār neliek par grāmatvedības kļūdām. Kļūdas palūgs novērst.
28.04.2025 23:10 |

10 gadi
Reitings 5
Reģ: 19.05.2011
Grāmatvedībā mana pieredze drīz būs pilni 17 gadi, no tiem apmēram 3 gadi ārpakalpojumā. Ārpakalpojumā ir plašums, bet ar vienu uzņēmuma grāmatvedību iesi dziļumā :). Ārpakalpojumā ir mazi uzņēmumi un mazas kļūdas, bet lielākos uzņēmumos par kļūdām var arī novilkt no algas (no draudzenes pieredzes). Maksimums ko esmu dzirdējusi ir 18 uzņēmumi ar ko viens grāmatvedis strādā ārpakalpojumā, bet parasti ir mazāk. Ārpakalpojumā ir saradušies visādi datu ievades operatori un palīgi, kuri grib būt uzņēmuma vadītāji, pašnodarbinātie, bet viņu zināšanas, pieredze un loģika nevelk.
28.04.2025 23:13 |

Reitings 210
Reģ: 28.01.2025
Grāmatvedībā nekada loģika nav vajadzīga . Uzņēmuma darījumi ir jāiegrāmato atbilstoši to saimnieciskajai nozīmei un jāsarēķina nodokļi un algas atbilstoši likumam.
Kaut cik jāpārzin likumi. Un arī tas ne vienmēr. Jo mazi uzņēmumi darbojas vienkārši kamēr lieli uzņēmumi tur paši savu grāmatvedības nodaļu.
29.04.2025 00:42 |

Reitings 9
Reģ: 25.01.2024
Pinki @ 28.04.2025 19:22
Jums arpakalpojumā bija grutak stradat neka uzņemumā par gramatvedi?

Es nevienā uzņēmumā neesmu bijusi grāmatvedis, tikai ārpakalpojumā. Un, nu vismaz šobrīd, es nevaru iedomāties ka es esmu kādā konkrētā uzņēmumā, man šobrīd patīk šī dažādība, jo principā nekad arī nav garlaicīgi.
29.04.2025 09:53 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits