Labdien! Vai kāda ir veikisi Lipolītisko preparātu injekcijas - atbrīvošanās no dubultzoda? Interesē vai tas ir ļoti sāpīgi, un vai ir gaidītais efekts?
Sveiki! Jā, mana māsa mēģināja lipolītiskās injekcijas, lai samazinātu dubultzodu. Sāpes ir paciešamas, drīzāk diskomforts, jūtama dedzināšana, un pēc procedūras var būt pietūkums. Efekts ir, bet ne tūlītējs, viņa izgāja kursu. Taču viss atkarīgs no individuālajām īpatnībām.
Tieši kas tiek reklamēts??? Pajaitāju kur labāk veikt procedūru? Tad sanāk ka vairakas vietas uzreiz reklamēju? Varbūt Jūs varat ieteikt citu vietu, labprāt uzklausītu dažādus viedokļus?
Labdien! Vai kāda ir veikisi Lipolītisko preparātu injekcijas - atbrīvošanās no dubultzoda? Interesē vai tas ir ļoti sāpīgi, un vai ir gaidītais efekts?
@Crazy Cattle 3D Sveiki! Man ir bijušas lipolītiskas injekcijas dubultzodam. Sāpes bija pieļaujamas, galvenokārt dedzinoša sajūta laikā un neliels pietūkums pēc tam, un pēc dažām sesijām es pamanīju ievērojamu samazinājumu.
Dubultzods veidojas nepareizas stājas, lūrēšanas telefonā un sliktas limfas atteces rezultātā. Neko nedarot ar šīm problēmām, tā pakakle jau nekur nepazudīs.