Random domas.

Reitings 16
Reģ: 02.02.2025
Būs te cepiens tagad. 😀 Es (un ne tikai es) Esmu novērojis vienu lietu. Tas jau vairs nav noslēpums ka Latvijā ir sieviešu deficīts. Jau ziņu portālos par to bij rakstīts, ka dzimstība kritiska, demogrāfija iet uz leju utt. Pēdējo pāris gadu laikā no Latvijas ir vēl izbraukušas 88 tūkstoši sievietes. Vietā ir sabraukuši pāris tūkstoši "kūpinātie" (indieši pakistānieši) tas nozīmē ka vecuma grupā 18-45 jau bija vīrieši vairāk nekā sievietes, tad tagad statistiski ir vēl vairāk vīriešu uz to mazo sieviešu skaitu. BET. Ieejot tādos saitos kā Badoo, Tinder, viņi ir pilni ar brīvām un netik brīvām sievietēm.
Nopietns jautājums mani ir ieinteresējis. Ja mums Latvijā uz vienu sievieti ir vismaz 7 vīrieši (rupji ņemot) tad jau visām sen jau vajadzēja būt aizņemtām, noprecētām un iepazīšanās saitiem tukšiem. Jautājums - kas jums nepatīk? Kas jums sievietēm pietrūkst, kad daža laba pat pāris gadus sēž internetā un nevar atrast vīrieti, valstī kur tie ir pilns un vēl pāri paliek?
19.04.2025 21:31 |

Reitings 4
Reģ: 25.04.2025
KM91 @ 27.04.2025 11:30
Sauc sevi par nigēru, un neraksta tīrā latviešu valodā. Jām, Latvijas nākotne. Un tev liekās 3 attiecības kautkāds sasniegums? Kamēr meklējies kā dzīvnieks, būtu labāk laiku veltījis, lai kautko iemācītos, gūtu dzīvē noderīgu pieredzi.

kek,tipiska zema testosteronu boomeru atbilde. Ko var gribēt no boomera, kurš sēž sieviešu portālos un taisa threadus par demogrāfiju, kamēr pats ir virgins xdd. Es jūtu Tavu sievišķo enerģiju jau no sava telefona xd. Boo hoo, varbūt kļūsti par transseksuāli dzīvē mosh būs vieglāka xd.
Kāda starpība par Latviju un dzimstību, tāpat mēs visi nospragsim, labāk pirms nāves kārtīgi nosexoties.
Tāpēc seksojies kamēr vēl vari un stāv boomer xd. Varbūt pamēģini sexu ar sievieti, varbūt tas palīdzēs Tev zaudēt homoseksuāļa statusu xD. Resnis tāds
28.04.2025 03:57 |

Reitings 4
Reģ: 25.04.2025
ronnie @ 25.04.2025 22:23

Nē, noteikti ne. Rasisms un viss pārējais sastopams jebkur, to es pat necenšos noliegt. Savā komentārā minēju tikai to, ka pašai nācies saskarties ar latviešu vīriešiem, kuri bijuši rasistiski, homofobiski noskaņoti. Vīrieši, ar kuriem esmu satikusies savā mītnes valstī, pa lielam ir auguši multikulturālā vidē, kopā mācījušies un strādājuši ar dažādu tautību, rasu, orientāciju pārstāvjiem, līdz ar to ir daudz liberālāki un atvērtāk domājoši, nekā latviešu vīrieši ar kuriem esmu tikusies un kuriem nekad dzīvē nav bijusi nekāda saskarsme ar citas ādas krāsas vai orientācijas cilvēkiem. Līdz ar to domāju, ka ļoti daudz kas ir atkarīgs no vides, kādā cilvēks uzaug. Diemžēl ne reizi vien ir Latvijā nācies iedraudzēties ar it kā foršiem cilvēkiem ar kuriem ir kopīgas intereses un viss pārējais, bet tad pienāk brīdis, kad Eirovīzijā uzvar Šveice un pamani, ka tie paši cilvēki Facebook sāk postot komentārus par "pediņiem". Nav forši. Ārzemnieki, vismaz tie ar kuriem man bijusi darīšana, šajā ziņā bijuši atvērtāk domājoši un mazāk stereotipiski. Bet, kā jau minēju, tā ir tikai mana pieredze.
dommy mommy vibes
28.04.2025 03:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits