Nu jā, bet tieši tāpēc pēc loģikas brīvām sievietēm Latvijā nevajadzētu būt, jo tākā sievietes ir mazākumā, viņas var no visa vīriešu bara izvēlēties sev tos labākos un dzīvot.akul12 @ 19.04.2025 21:40Jaunu sieviešu deficīts + uz jaunā sievietēm konkurē arī veci pirdieni ar naudu... ?
Lai gan 80gadīga pensionāre ar dzīvokli vai māju arī nav slikts ķēriens un tādu ir daudz.
Ja dzīve vienatnē ir tik laba, kādēļ sēž tādos saitos un meklējās? Un tev šķiet ka tumšie Bolt kurjeri, kas liek klučus uz ielām kā savā dzimtenē ir tie izglītotāki par vietējiem latviešiem? 😀Hilva @ 19.04.2025 22:07Nu, redzi, man, piemēram, nepatīk rasisti - attiecīgi daudz mazāks skaits vīriešu, no kā izvēlēties. Vīrieši Latvijā statistiski ir mazāk izglītoti, ar sliktāku mentālo veselību un biežākām atkarības problēmām nekā sievietes. Sevi cienoša sieviete nekad neizvēlēsies kuru katru par partneri, ka tikai krāns, un arvien vairāk sieviešu saprot, ka dzīve vienatnē ir daudz kvalitatīvāka un patīkamāka nekā kopā ar kaut kādu random tūdaliņu.
nu nav tik traki, tādas "vīrišķīgās" ir maz. Drīzāk varētu būt tas, ka visas grib tos veiksmīgos uzņēmējus izpilddirektorus ar māju jūrmalā, un geļiku. Bet cik tad Latvijā tādi ir? Visām nepietiek.Diabolus @ 19.04.2025 23:18Labs jautājums. Domāju, ka latviešu sievietes kopumā ir ļoti, ļoti vīrišķīgas sliktākajā nozīmē un ir nereāli atrast tādu partneri, kādu gribētos atrast, lai gan ir tā ilūzija par bezgalīgajiem variantiem (statistiku nepētīju, uzticēšos taviem faktiem).
KM91 @ 19.04.2025 21:57Nu jā, bet tieši tāpēc pēc loģikas brīvām sievietēm Latvijā nevajadzētu būt, jo tākā sievietes ir mazākumā, viņas var no visa vīriešu bara izvēlēties sev tos labākos un dzīvot.
Hilva @ 19.04.2025 22:07Nu, redzi, man, piemēram, nepatīk rasisti - attiecīgi daudz mazāks skaits vīriešu, no kā izvēlēties. Vīrieši Latvijā statistiski ir mazāk izglītoti, ar sliktāku mentālo veselību un biežākām atkarības problēmām nekā sievietes. Sevi cienoša sieviete nekad neizvēlēsies kuru katru par partneri, ka tikai krāns, un arvien vairāk sieviešu saprot, ka dzīve vienatnē ir daudz kvalitatīvāka un patīkamāka nekā kopā ar kaut kādu random tūdaliņu.
KM91 @ 20.04.2025 00:02nu nav tik traki, tādas "vīrišķīgās" ir maz. Drīzāk varētu būt tas, ka visas grib tos veiksmīgos uzņēmējus izpilddirektorus ar māju jūrmalā, un geļiku. Bet cik tad Latvijā tādi ir? Visām nepietiek.
Diabolus @ 20.04.2025 10:43
Es te nedomāju tādas, kuras var nomainīt traktoram riepu, ja vajag, jo arī tādas sievietes var būt sievišķīgas. Es vairāk par to, ka pēc maniem novērojumiem daudzas vientuļās sievietes uzskata (pamatoti), ka visu var pašas un var vēl labāk par vīriešiem, un tad, lai no tā vīrieša būtu kāda jēga, viņam jābūt nu tik extra, ka ir nereāli tādu atrast. Tur vairāk ir doma paņemt, nekā dot, kas ir ļoti vīrišķīga iezīme.
akul12 @ 20.04.2025 11:42
Kur redzi vīrišķīgas iezīmes?
Klasiska hipergāmija, kuras ietvaros sieviete grib labāko. Bet feminisms pasauli ir izmainījis un sievietes ir līdzvērtīgas vai pārākas.
Tā stipri samazinot variantus.
Džinga @ 20.04.2025 19:59
Nu vīriešiem arī jāsarauj, lai būtu līdzvērtīgi ar tām pārākajām, un viss izlīdzināsies. Ta kā diskusijas autoram ieteiktu nesēdēt te un nelasīt sieviešu klaču diskusijas, bet sākt kaut ko darīt. :D Jo es noteikti neizvēlētos tādu, kas pavada laiku Dievietē
Džinga @ 20.04.2025 19:59
Nu vīriešiem arī jāsarauj, lai būtu līdzvērtīgi ar tām pārākajām, un viss izlīdzināsies. Ta kā diskusijas autoram ieteiktu nesēdēt te un nelasīt sieviešu klaču diskusijas, bet sākt kaut ko darīt. :D Jo es noteikti neizvēlētos tādu, kas pavada laiku Dievietē
Lenova @ 20.04.2025 22:57Sievietes grib izskaust dzimumu nevienlīdzību visās jomās. Līdz ar to, daļa ir iemācījusies būt neatkarīgas. Un ja līdz savas "neatkarības" apzināšanai nav noprecēta, izvēlēsies partneri, kurš kaut ko var dot. Kura naudas maisu, kura zelta rokas, vēl kāda garīgo atbalstu. Vārdu sakot, cīnamies par vienlīdzību, bet beigās tāpat gribam blakus kādu pārāku par sevi. ?
akul12 @ 20.04.2025 21:27
Tāpat daļa sieviešu paliek ārpus tirgus, ja strikti seko hipergāmijai.
Domāju drīzāk feministēm būtu ne tikai jāskaita cik CEO ir vīrieši, bet jāatmet hipergāmija un jāskatās uz zemāka statusa vīriešiem.
Vairs nebūs sniegbaltīte un pricis, bet sniegabomzis un princese ?
Džinga @ 21.04.2025 00:23
Es gaidu, kad tu beidzot iemācīsies, ka tie termini un statusi darbojas tikai Emirātos :D