Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kāzu nakts

Reitings 404
Reģ: 07.07.2020
Sveikas!
Kur jūs palikāt savās kāzās kā laulātais paris? Jums bija viesu nams ar atsevišķu istabiņu laulātajiem vai kā?
Mēs esam atraduši viesu namu, bet promblēma tāda, ka viesu namā ir viena liela telpa, kur gultas atdalītas ar tādu kā aizbīdāmo sienu(tur plānojam savus jaunākos radus- draugus izguldīt), pērējās gultas vietas ir kā atseviškas istabiņas, kur divas atsevišķas gultas katrā. It kā jau varētu palikt tādā, bet ņemot vērā, ka istabiņas viena pie otras blakus un lejā mums būs svinības, es nezinu vai gribu kāzu naktī palikt vietā, kur apkārt būs skaļa mūzika un iedzēruši radi..
Apsveram varbūt pameklēt kaut ko netālu no viesu nama atsevišķi mums, kur pārlaist nakti. Saprotu, ka visticamāk būšu tāpat nogurusi, bet man laikam komfortablāk būtu, ja mēs ar līgavaini pēc pusnakts nozustu un divatā izbaudītu šampānieti un divvientulību citur. Domājam piedāvāt arī vedējiem, paņemot tad kāda viesu namā divas istabiņas, kur viņi(ņemot vērā, ka vini ir paris) arī varētu palikt.
Ko sakāt, ir kāda tā darījuši vai arī labāk palikt līdz rītam ar visiem?
19.04.2025 18:48 |

Reitings 165
Reģ: 03.02.2025
Mums bija atsevišķa mājiņa, daļa no viesiem palika kotedžās, daļa pirts mājā, kurā ierīkotas istabiņas.
Ja baidies par divvientulību, tad vakara gaitā, pēc visas mičošanas, kad būs tikai ballīte, aizejiet ar savu pudeli, glāzītēm un pasēdiet kaut kur skaistā vietā. Tā mēs izdarījām savās kāzās (bez glāzītēm 😀). Aizgājām uz tiltiņu turpat pie viesu mājas, skatijāmies uz svinību zāli kur visi ēd, dzer, smejas un dejo. Priecājāmies, ka diena bija izdevusies, skaista, ka visiem prieks un līksms noskaņojums. Parunājām par nākotni, par to kas būs, kas mūs sagaida. Bija ļoti jauks brīdis. Jūs paspēsiet pamukt no viesiem, tikai pēc visas tās vakara padarīšanas.
Par gulēšanu jāskatās ko vispār spēj piedāvāt viesu māja. Mums ja nebūtu bijusi tā jaunlaulāto mājiņa (bijām vieni no pirmajiem kas tur guļ, jo kad braucām apskatīt, tur puiši vel remontējās), būtu gulējuši pirts mājā kur aiz sienas vel pārīši pa savām istabiņām.
Tu tiešām domā ka negribēsi vai nevarēsi līdz rītam patusēties?
19.04.2025 18:56 |

Reitings 404
Reģ: 07.07.2020
Kanga @ 19.04.2025 18:56
Mums bija atsevišķa mājiņa, daļa no viesiem palika kotedžās, daļa pirts mājā, kurā ierīkotas istabiņas.
Ja baidies par divvientulību, tad vakara gaitā, pēc visas mičošanas, kad būs tikai ballīte, aizejiet ar savu pudeli, glāzītēm un pasēdiet kaut kur skaistā vietā. Tā mēs izdarījām savās kāzās (bez glāzītēm ?). Aizgājām uz tiltiņu turpat pie viesu mājas, skatijāmies uz svinību zāli kur visi ēd, dzer, smejas un dejo. Priecājāmies, ka diena bija izdevusies, skaista, ka visiem prieks un līksms noskaņojums. Parunājām par nākotni, par to kas būs, kas mūs sagaida. Bija ļoti jauks brīdis. Jūs paspēsiet pamukt no viesiem, tikai pēc visas tās vakara padarīšanas.
Par gulēšanu jāskatās ko vispār spēj piedāvāt viesu māja. Mums ja nebūtu bijusi tā jaunlaulāto mājiņa (bijām vieni no pirmajiem kas tur guļ, jo kad braucām apskatīt, tur puiši vel remontējās), būtu gulējuši pirts mājā kur aiz sienas vel pārīši pa savām istabiņām.
Tu tiešām domā ka negribēsi vai nevarēsi līdz rītam patusēties?

Es vispār neesmu no tusētājām. Prognozēju, ka būšu piekususi no stresa un gribēšu pabūt ar līgavaini divatā, bet par to aiziešanu nostāk laba ideja.
19.04.2025 19:18 |

Reitings 263
Reģ: 18.04.2025
Mums bija sava istaba. Beeet… pēc tās dienas mēs abi vienkārši pārguruši atlūzām 😂 Kā te iepriekš teica, notusējām līdz rītam. Vīrs aizgāja gulēt ap 4, es 5 😄
19.04.2025 19:20 |

Reitings 165
Reģ: 03.02.2025
Melleņkūka @ 19.04.2025 19:20
Mums bija sava istaba. Beeet… pēc tās dienas mēs abi vienkārši pārguruši atlūzām ? Kā te iepriekš teica, notusējām līdz rītam. Vīrs aizgāja gulēt ap 4, es 5 ?

Jā, es arī atlūzu. Apgūlos gultā atvilkt elpu un atlūzu visā savā kleitā 3 naktī. 😀 Pamodos kad vīrs nāca gulēt, kādos 4 no rīta laikam. 😀
20.04.2025 02:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits