Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Loģistika

Reitings 1
Reģ: 17.04.2025
Sveikas, dāmas! Padalieties, lūdzu, ar savu vai draugu pieredzi par mācībām loģistikā. Pašlaik apsveru domu par kursa apgūšanu Buts vai LTPC(Latvijas Tālmācības Profesionālais Centrs). Varbūt zinat, kurā iestādē ir labāk? Paldies!
17.04.2025 14:06 |

Patīk
Reitings 54045
Reģ: 12.10.2022
Paskatījos, ka iegūstamā kvalifikācija ir loģistikas darbinieks, jāmācās 16 mēneši un 4.prof. kvalifikācijas līmenis.
Nespēšu atbildēt uz to, kur ir labāk, bet, manuprāt, daudz vērtīgāk būs praktiskā pieredze darbā, kur visu iemācīties, un tev par to maksās algu, nekā šie kursi.
Man paziņa mācījās RTU 1.līmeņa prof. augstāko izglītību 2,5 gadus, bija apmierināta, jo tur iegūst gan spēcīgu teorētisko, gan praktisko pieredzi.
17.04.2025 17:54 |

Reitings 2648
Reģ: 15.09.2023
CallMeAnnika @ 17.04.2025 17:54
Paskatījos, ka iegūstamā kvalifikācija ir loģistikas darbinieks, jāmācās 16 mēneši un 4.prof. kvalifikācijas līmenis.
Nespēšu atbildēt uz to, kur ir labāk, bet, manuprāt, daudz vērtīgāk būs praktiskā pieredze darbā, kur visu iemācīties, un tev par to maksās algu, nekā šie kursi.
Man paziņa mācījās RTU 1.līmeņa prof. augstāko izglītību 2,5 gadus, bija apmierināta, jo tur iegūst gan spēcīgu teorētisko, gan praktisko pieredzi.

Tieši manas domas, ja neplāno loģistiku mācīties augstskolā, īsti neredzu jēgu šādiem kursiem. Es ieteiktu sūtīt uzreiz savu CV loģistikas uzņēmumiem un sākt ar loģistikas speciālista asistenta amatu, būs daudz vērtīgāk nekā tie kursi.
19.04.2025 13:06 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits