Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Coach somas

Reitings 2162
Reģ: 28.04.2019
Kur var nopirkt / pasūtīt online Coach outlet somas uz Latviju? viņas ir daudz lētākas nekā parastās, un sortiments ir lielāks, krāsas vairākas ar dažādiem dizainiem. parastās zinu, kur pirkt un sūtīt ir mums Latvijā pieejams, bet kur nopirkt outlet somiņas? kāds zin? ļoti gribu, bet negribu braukt un tērēties uz ceļojumiem, tikai lai šopingotu
03.04.2025 21:00 |

10 gadi
Reitings 4203
Reģ: 25.05.2009
Neiesaku pirkt Coach outlet somas. Šis ir viens no brendiem, kas ražo somas speciāli outletiem un to kvalitāte nav tāda pati, kā somām, kas netiek pārdotas outletos. Ir iespējams Coach outlet atrast somas arī no parastajiem veikaliem, bet tās ir ļoti limitētā skaitā. Coach, Kate Spade un Michael Kors ir tie brendi, kas ir ļoti sabojājuši savu reputāciju ar to, ka ražo somas speciāli outletiem zemākā kvalitātē. Man piemēram liekas, ka tā kartonveidīgā ādas imitācija, ko viņi izmanto šo somu ražošanai izskatās diez gan lēti, ja salīdzina piemēram ar Coach jaunāko ne-outlet viral somu- Empire . Esmu tepat Latvijas zalando ieķērusi ne-outlet coach somas ļoti labās cenās, ja regulāri seko līdzi akcijām, tad pat var sagaidīt 40% atlaidi.
03.04.2025 21:47 |

Reitings 2162
Reģ: 28.04.2019
cory @ 03.04.2025 21:47
Neiesaku pirkt Coach outlet somas. Šis ir viens no brendiem, kas ražo somas speciāli outletiem un to kvalitāte nav tāda pati, kā somām, kas netiek pārdotas outletos. Ir iespējams Coach outlet atrast somas arī no parastajiem veikaliem, bet tās ir ļoti limitētā skaitā. Coach, Kate Spade un Michael Kors ir tie brendi, kas ir ļoti sabojājuši savu reputāciju ar to, ka ražo somas speciāli outletiem zemākā kvalitātē. Man piemēram liekas, ka tā kartonveidīgā ādas imitācija, ko viņi izmanto šo somu ražošanai izskatās diez gan lēti, ja salīdzina piemēram ar Coach jaunāko ne-outlet viral somu- Empire . Esmu tepat Latvijas zalando ieķērusi ne-outlet coach somas ļoti labās cenās, ja regulāri seko līdzi akcijām, tad pat var sagaidīt 40% atlaidi.

man ir Coach ne-outlet somas, jo tās šeit ir pieejamas. Es skatos TikTok cilvēki no ASV ļoooti slavē outlet somas. labprāt pamēģinātu lēto galu, skatos, ka Shein pardod outlet somas par kosmiskām cenām, un kaut kā sūtīt no Sheina negribētu... varbūt ir kāds cits saits no Eiropas. Bet ticu, ka kvalitāte nav tā pati, pilnīgi noteikti!
04.04.2025 09:41 |

10 gadi
Reitings 4203
Reģ: 25.05.2009
sla @ 04.04.2025 09:41

man ir Coach ne-outlet somas, jo tās šeit ir pieejamas. Es skatos TikTok cilvēki no ASV ļoooti slavē outlet somas. labprāt pamēģinātu lēto galu, skatos, ka Shein pardod outlet somas par kosmiskām cenām, un kaut kā sūtīt no Sheina negribētu... varbūt ir kāds cits saits no Eiropas. Bet ticu, ka kvalitāte nav tā pati, pilnīgi noteikti!

Man aizdoma, ka TikTok tās somas slavē tie paši personāži, kas taisa Temu un Shein haulus 😁Tieši salīdzinoši nesen bija darīšana ar iepirkšanos ASV un jāsaka tā, ka tās Coach outlet somas (un arī Kate Spade, Michael Kors somas) ir pilns TJ Maxx un Marshall. Tie veikali ir līdzīgi, kā UK TK Maxx, kur tiek aizsūtīts viss, kas netiek notirgots parastajos veikalos. Un tad uz ielām var redzēt, ka ar tām somām staigā apkārt 'everyone and their grandma', kas vēl vairāk piedod lētuma piegaršu. Bet ja ļoti gribās to somiņu, tad var mēģināt atrast kādu kantori, kas nodarbojas ar pirkumu pārsūtīšanu, piem. MyUS, Shipito, Stackry vai Forward2Me. Tu no online veikala aizsūti uz viņu adresi savu pirkumu un viņi tālāk to nosūta tev. Es esmu izmantojusi Shipito servisu, sūtot paciņas no US uz LV, bet jāsaka tas nebija lēts prieks, jo sūtīšanas izmaksas ir diez gan augstas (30-40$ kā minimums) plus nez kas vēl tagad notiek ar visiem muitas un importa tarifiem. Ja UK ir coach online outlet, tad ir arī latviešu firmas, kas nodarbojas ar paciņu piegādi no UK uz Latviju. Tas noteikti būtu daudz lētāk nekā sūtīt no US coach outlet.
04.04.2025 20:08 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)