Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Medusmēnesis

Reitings 45
Reģ: 08.11.2023
Sveikas!
Septembra sākuma precos, lēnām jau sākam domāt par medusmēnesi, pagaidām doma ir par Grieķiju vai Portugāli, meklēju atsauksmes un ieteikumus, pati nekad neesmu bijusi ne tur, ne tur. Ja kādai ir iesakāma arī, kāda cita valsts, tad priecāšos dzirdēt ieteikumus. Mums nav auto tiesības, tā kā gribam braukt kaut kur, kur ir ērti pārvietoties ar kājām/sabiedrisko, interesē valstis kur vēl septembra beigās/oktobra sākumā vēl ir silts.
Kūrorti, kur visu dienu jāguļ pie baseina, neinteresē.
27.03.2025 12:42 |

Patīk
Reitings 2827
Reģ: 03.11.2023
Es izbraukāju Portugāli ar vilcienu, (varbūt bija arī kāds autobuss pa vidam)
Ielidojām Porto un tad braucām uz leju, pieturot vairākās vietās, līdz Faro un tad no turienes lidojām atpakaļ, laikam ar pārsēšanos.
Superīga pieredze, ļoti forši un neuzbāzīgi cilvēki, skaistas pilsētas, nav arī dārgi, ja salīdzina ar citiem galamērķiem Eiropā.
Varbūt ir kādi jautājumi, ko vēlies uzdot? Droši jautā, man patīk pļāpāt par ceļojumiem.
Par Grieķiju nezināšu, pati braucu uz Krētu šoruden, pirmā reize.
27.03.2025 12:45 |

Patīk
Reitings 2827
Horvātija arī labs variants, ar kuģiem var pārcelties no salas uz salu. Portugāle gan man patika labāk, likās, ka Horvātija ļoti pilna ar pensionētiem tūrisitem. Regulāri bjām jaunākie cilvēki visā restorānā. :D Un daudz dārgāka kā sājumā domāju.
27.03.2025 12:47 |

Reitings 45
Reģ: 08.11.2023
Džinga @ 27.03.2025 12:45
Es izbraukāju Portugāli ar vilcienu, (varbūt bija arī kāds autobuss pa vidam)
Ielidojām Porto un tad braucām uz leju, pieturot vairākās vietās, līdz Faro un tad no turienes lidojām atpakaļ, laikam ar pārsēšanos.
Superīga pieredze, ļoti forši un neuzbāzīgi cilvēki, skaistas pilsētas, nav arī dārgi, ja salīdzina ar citiem galamērķiem Eiropā.
Varbūt ir kādi jautājumi, ko vēlies uzdot? Droši jautā, man patīk pļāpāt par ceļojumiem.
Par Grieķiju nezināšu, pati braucu uz Krētu šoruden, pirmā reize.

Man viens no plāniem bija tieši tāds, izbraukt pa trīs lielajām pilsētām ar vilcienu, sākot ar Porto, tad Lisabonu, tad Faro, esam līdzīgi domājošas. Pirms cik ilga laika bija šis brauciens? Ko iesaki NOTEIKTI apskatīt?
Horvātija arī nav būts, bet nezinu, kaut kas mani tur nesaistīja.
27.03.2025 12:56 |

Patīk
Reitings 2827
LiivijaPiivija @ 27.03.2025 12:56

Man viens no plāniem bija tieši tāds, izbraukt pa trīs lielajām pilsētām ar vilcienu, sākot ar Porto, tad Lisabonu, tad Faro, esam līdzīgi domājošas. Pirms cik ilga laika bija šis brauciens? Ko iesaki NOTEIKTI apskatīt?
Horvātija arī nav būts, bet nezinu, kaut kas mani tur nesaistīja.

Tieši pirms covid, tā kā diezgan sen un šis tas noteikti būs mainījies.
Porto ir superīga vieta, noteikti iesaku palikt vismaz 2 naktis, liekas, ka pilsēta maza un ko tur daudz, bet tur ir ļoti, ļoti skaisti, it īpaši saulriets no tilta. Foršas kafejnīcas, okeāns tuvu.
No Lisabonas noteikti izbraukt uz Sintru, tur ir skaista pils, klintis, būtībā visu dienu ir ko darīt.
Faro man ne visai, bet netālu ir Lagos ar foršām pludmalēm un skaistām klintīm. Tur apakšgalā vispār ir daudz ko darīt, dažādi dabas objekti, man tur pietrūka laiks.
Vairāk neko tādu ātrumā neatceros, nu noteikti pagaršot krema kūciņas. :D
27.03.2025 13:52 |

Reitings 143
Reģ: 28.01.2025
Vienkārši ielien gultā, noziežas ar medu vai putukrējumu un laiza nost.
27.03.2025 15:59 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits