Krūšu palielināšana

10 gadi
Reitings 163
Reģ: 28.09.2009
Labvakar,
Jau ļoti ilgu laiku galvā sēž doma par to ka vēlos palielināt krūtis. Abi bērni jau lieli un ar visu barošanu nekas no krūtīm nav palicis.
Uz doto brīdi skatos Dr. Martas Rudakovskas virzienā, varbūt arī Dr.Rodkes, bet liekas dārga.
Vai ir kam ir svaigas atsauksmes par šo dakteri?
24.03.2025 19:51 |

10 gadi
Reitings 163
Reģ: 28.09.2009
Aizspogulia @ 29.03.2025 11:41

Es taisīju tieši pie Dzenītes ārsta. Man ir zem muskuļa. Sajūtās neko dīvainu nejūtu, ikdienā vispār nejūt implantus. Ne guļot virsū, ne pieskaroties. Protams, es nezinu kāda ir sajūta kārtīgi pieskaroties dabīgām krūtīm, bet nejūtu izjūtu dīvainu. Vīrs nesūdzas, pēc sajūtām neesot diži atšķirība no dabīgām
Ko es iesaku- ja gribi taisi. Neklausies vīrietī. Mani arī mēģināja atrunāt, jo ir labi kā bija. Nu nebija- es nejutos labi. Tagad jūtos 100% labāk ar sevi. Un vīrieši bieži vien iztēlojas super nedabīgās bumbas. Tādas jau reti kura taisa/ grib. Man ir max dabīgas un es teiktu, ka vienkārši ļoti skaistas “dabīgas” krūtis. Kas man patīk, arī bez krūštura izskatās perfekti.

Cik jauki, ka padalijies ar savu atsauksmi un sajūtām ❤️ es arī gribu sevis dēļ ne kāda cita!
29.03.2025 19:26 |

Reitings 1472
Reģ: 09.01.2024
jenna @ 29.03.2025 02:03
Vai kāda padalīsies ar iespaidiem? Skatījos Dzenītes video, nojausma radās par procesu, implantu izvēli, atveseļošanos utt., bet laikam gribētu izlasīt kādu pieredzes stāstu par to, kādas sajūtas pieskaroties? Es šo darītu tikai sevis dēļ, bet interesanti arī būtu dzirdēt, kā partneris reaģē? Mans vīrs ne līdz galam atbalsta, jo esot apmierināts ar mani tādu, kādu esmu, bet pašai ļoti gribas uzlabot krūtis pēc bērniem.

Man bija operācija pie Dr.Jāņa Ģīļa. Tiešām super ārsts, cepuri nost. Implanti pēc taustes šķiet mīksti, gluži kā īstas krūtis. Nav arī smagi. Uz vēdera viegli gulēt, nekas nespiež.
Vīram arī ļoti patīk rezultāts, bet viņam patika arī, kā bija pirms tam. Es vairāk liku sevis dēļ, jo man pašai neapmierināja krūšu izskats pēc krūtsbarošanas. Tagad ar implantiem jūtos sievišķīgāka, seksīgāka, pārliecinātāka. Man gan nav superlielās bumbas, bet no tukšiem baloniņiem jeb A izmēra tiku pie skaistām, formīgām D izmēra krūtīm. Vienīgais mīnuss - gribētos vēl lielākas, bet nu dakteris man ievietoja maksimālo izmēru manam ķermenim, lai nebūtu sarežģījumi. Lielāku izmēru varbūt likšu pēc nākamā bērniņa, ja būs tāda nepieciešamība. Tagad man ir 380cc, gribētos kādus 500 / 550 cc.
29.03.2025 20:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits