Vai jums būtu pieņemami?

10 gadi
Reitings 239
Reģ: 27.06.2014
Sveikas!
Sakiet, vai jums būtu pieņemami, ka jūsu jauniepazītais puisis joprojām komunicētu ar savu bijušo draudzeni, pat ja viņa ir attiecībās? Kā jums liekas, vai var būt draudzīgas attiecības pēc šķiršanās?
20.03.2025 20:56 |

Reitings 355
Reģ: 21.06.2022
Pilgrim @ 21.03.2025 13:46
Ja jau jums tik labi saskan, kāpēc izšķīrāties?

Saskan kā draugiem. Dzīvē viss mainās. Mēdz būt tā, ka jūtas pazūd.
21.03.2025 19:20 |

Reitings 141
Reģ: 31.10.2022
akul12 @ 21.03.2025 12:53

Ja tik kopīgas intereses, tad kāpēc vispār šķirties ?
Te tikai jautājums, kurš, kuru? Tur kā rezervi..
Tieši otrādi ārzemēs sieviešu vīriešu draudzība ir ļoti seksualizēta... Tikai kā jau modē visu zem paklājiņa paslaucīt..

Kopīgas intereses nozīmē mīlestību un sex? :D Tu vispār saproti, cik absurdi tas sanāk? Tad jau sanāk, ka man būtu jājūt seksuālu tieksmi pret katru 3., ar kuru man sakrīt intereses. 😁
21.03.2025 20:20 |

Reitings 141
Stjuarte @ 21.03.2025 16:08

Nav jau runa aizliegt vispār ar pretējo dzimumu draudzēties. Man nav iebildumu - lai draudzējas.
Bet es nesaprotu vēlmi uzturēt draudzīgas attiecības ar bijušo. Ja jau izšķīrās, tad nesaskanēja. Vai arī kopā būt nesaskanēja, bet draudzēties patīk? Parasti, ja šķiras, tad ir kaut kas, kas tik ļoti triggero, ka neredzo kopīgu nākotni. Kāpēc lai būtu kopīga draudzība? Ko ar bijuši apspriedīs? Jauno draudzeni?

Bet kā tu nevari nodalīt to, ka mīlestība ar seksu ir pavisam kaut kas cits kā vienkārši sakaru uzturēšana? Nu kā to var nesaprast?! :D Es varu sarakstīties vai aprunāties nepiespiestā atmosfērā ar ntajiem vīriešiem un neizjust pret tiem nekādu seksuālu iekāri, iedomājies? Un tāpat ir viņiem! Nu nav visur sex visam apakšā! :D
Cik gan jums grūta dzīve tad sanāk, ka visu laiku jātrīc, ka tik otrā puse uz ielas pēkšņi neapstājas ar kādu sievišķi runāt. :D
21.03.2025 20:26 |

Reitings 1580
Reģ: 07.12.2024
Man tas šķiet pilnīgi pieņemami, jo tieši tā kā šeit jau iepriekš minēts- esmu pilnīgi pārliecināta, ka cilvēkam var būt dažāda dzimuma draugi ar kuriem ir kopīgas intereses, bet nulle seksuālās vilkmes.
21.03.2025 20:56 |

Reitings 1207
Reģ: 13.12.2023
Manuprāt, viedokļu šķelšanās radusies tāpēc, ka trūkst definīcijas. Vai ar terminu “bijušais” mēs apzīmējam kādu, ar kuru bijušas nopietnas romantiskas attiecības, pret kuru bija lielas jūtas, vai arī tādus sakarus, kur jau sākumā bija zināms, ka tās ir tikai laika kavēšanai. Principā tukša vieta
21.03.2025 21:27 |

Reitings 165
Reģ: 03.02.2025
Upene36 @ 21.03.2025 20:26

Bet kā tu nevari nodalīt to, ka mīlestība ar seksu ir pavisam kaut kas cits kā vienkārši sakaru uzturēšana? Nu kā to var nesaprast?! :D Es varu sarakstīties vai aprunāties nepiespiestā atmosfērā ar ntajiem vīriešiem un neizjust pret tiem nekādu seksuālu iekāri, iedomājies? Un tāpat ir viņiem! Nu nav visur sex visam apakšā! :D
Cik gan jums grūta dzīve tad sanāk, ka visu laiku jātrīc, ka tik otrā puse uz ielas pēkšņi neapstājas ar kādu sievišķi runāt. :D

Es teikšu ka ir tomēr zināma starpība starp sarunas uzturēšanu ar kolēģi, paziņu un starp cilvēku, ar kuru esat bijuši vienos palagos.
21.03.2025 22:15 |

Reitings 141
Kanga @ 21.03.2025 22:15

Es teikšu ka ir tomēr zināma starpība starp sarunas uzturēšanu ar kolēģi, paziņu un starp cilvēku, ar kuru esat bijuši vienos palagos.

Un, jāpārvācas uz citu pasaules malu, jo gulējāt kopā? ;))
Kāpēc jāuztver to tik dramatiski?
21.03.2025 22:28 |

Reitings 165
Reģ: 03.02.2025
Upene36 @ 21.03.2025 22:28

Un, jāpārvācas uz citu pasaules malu, jo gulējāt kopā? ;))
Kāpēc jāuztver to tik dramatiski?

Manuprāt tieši tu šeit dramatizē. Visādas pasaules malas un bikšu trīces jo vīrs paskatijās sievietes virzienā. Tas ko es saku un iespējams ko tu saproti, bet negribi atzīt ir tas, ka cilvēkus vieno pagātne. Neviens nesaka, ka uz ielas satiekot nedrīkst pasveicināt, ja šķiršanās notikusi mierīgos toņos un nav šausmīga aizvainojuma vienam pret otru. Bet kas cits ir akurāti ieturēt kontaktu ar cilvēku, ar kuru esi plānojis savu nākotni vai kaut tikai abus saistijis pliks sekss. Tās ir lietas, kuras abus cilvēkus vieno. Var jau sacīt, ka vieno draugu loks, hobiji. Jā, mēdz gadīties, ka kopīgās pasēdēšanās ierodas eksis jo vienkārši draugu loks pārklājās. Tas ir ok, nav jau jārauj nost draudzības, jo vieno kopējs cilvēks. Arī hobiju ziņā mēdz tā gadīties. Bet te vairāk par apzinātu kontaktu uzturēšanu, kas parasti nav tikai baltu un tīru nodomu vadīta.
21.03.2025 22:35 |

Reitings 180
Reģ: 28.01.2025
pieņemami - nepieņemami... ej nu pamēģini nepieņemt. Tā jau forši ka šim nevienas citas nav... Bet no tā nepieņemšana vēl nesanāk.
21.03.2025 22:45 |

Reitings 404
Reģ: 07.07.2020
Upene36 @ 21.03.2025 20:26

Te nav runa par seksuālu iekāri.
Parasti divus cilvēkus, kuru bijuši kopā ilgāku laiku kaut kas vieno un tas nav tikai sekss. Un ja cilvēki pārtrauc attiecības, tas kāpēc turpināt uzturēt kontaktu? Ja izšķīrās, tad kaut kas tajās attiecībās bija aizgājis pa pieskari un kāpēc gan gribēt turpināt draudzēties?
Varbūt man vienkārši bijusi draņķīga pieredze, bet es pēc šķiršanās neesmu gribējusi atjaunot kontaktu. Jā, sākumā sāpīgi un domas kā būtu, ja būtu ir, bet kad tiec tam pāri- nav man vēlme atjaunot kontaktu. Kur nu vēl esot kopā ar citu vīrieti.
Tās ir tikai manas domas. Man katrā ziņā būtu ļoti nepatīkami, ja mans līgavainis tagad ietu random vakarā pavakariņot ar bijušo vai aicinātu uz kāzām. Ja viss cauri, tad viss cauri. Nevaru arī pati iedomāties par ko runātu ar bijušajiem.
21.03.2025 23:12 |

Patīk
Reitings 2894
Reģ: 03.11.2023
Stjuarte @ 21.03.2025 23:12

Te nav runa par seksuālu iekāri.
Parasti divus cilvēkus, kuru bijuši kopā ilgāku laiku kaut kas vieno un tas nav tikai sekss. Un ja cilvēki pārtrauc attiecības, tas kāpēc turpināt uzturēt kontaktu? Ja izšķīrās, tad kaut kas tajās attiecībās bija aizgājis pa pieskari un kāpēc gan gribēt turpināt draudzēties?
Varbūt man vienkārši bijusi draņķīga pieredze, bet es pēc šķiršanās neesmu gribējusi atjaunot kontaktu. Jā, sākumā sāpīgi un domas kā būtu, ja būtu ir, bet kad tiec tam pāri- nav man vēlme atjaunot kontaktu. Kur nu vēl esot kopā ar citu vīrieti.
Tās ir tikai manas domas. Man katrā ziņā būtu ļoti nepatīkami, ja mans līgavainis tagad ietu random vakarā pavakariņot ar bijušo vai aicinātu uz kāzām. Ja viss cauri, tad viss cauri. Nevaru arī pati iedomāties par ko runātu ar bijušajiem.

Vispār jā, ja man ar kādu draudzeni ir strīdi vai nesaskaņas un pajūk kontakts, es necenšos ik pa laikam tāpat satikties uz kafiju. Kāpēc lai to darītu ar bijušo vīrieti. :D
22.03.2025 00:01 |

Reitings 71
Reģ: 12.10.2023
TimeToDream @ 21.03.2025 13:51
Nē, nebūtu pieņemami. Man bija līdzīga pieredze, kad sāku attiecības. Arī ar savu bijušo toreiz vēl studēja kopā, sarakstījās gan par studijām, gan par citām tēmām, darba pusdienlaikā gāja kopā ēst. Centos norīt greizsirdību, jo arī bija visādi teksti, ka nekā taču tur nav, es sadomājos visu ko, viņi ir tikai kursabiedri, bet visu laiku čakarēju sev nervus ar to un pārdzīvoju. Galu galā tās sarakstes nebija tik nevainīgas.

Tieši tā piekrītu Tev. Ja jau tā meitene viņam tik ļoti simpatizē ,un psr to liecina pavadītais laiks kopā. Ja vīrietim vina nebūtu simpātiska viņš ar viņu netiktos. Es personīgi uzstādītu ultimātu, vai nu tikai es vai viņa. Ja viņa ir svarīgāka, nekā Es tad čau uzreiz. Negaidītu, kad sapratīs, kuru izvēlēties.
22.03.2025 01:47 |

Reitings 71
Reģ: 12.10.2023
Es varu sarakstīties vai aprunāties nepiespiestā atmosfērā ar ntajiem vīriešiem un neizjust pret tiem nekādu seksuālu iekāri, iedomājies? Un tāpat ir viņiem!

Tam es ticu, ka Tu neizjūti seksuālu tieksmi pret viņiem. Bet kā viņi neizjūt pret tevi, to apgalvojot ir bulshit. Viņi, ja nesapņotu par seksu un attiecībām, nemaz netērētu savu laiku ar tevi kopā tad labāk viņu runātu ar kādu vecu omi labāk. Viņi apgalvo vienu, bet īstenībā ir cita. Ja tu velti laiku sarakstēm ar vīrieti, tas viņam dod signālu, ka viņš joprojām ir tev pievilcīgs, pat ja neesat kopā. Varbūt nesanāk tev un viņam iepazīties ar citiem, tāpēc atkal sāc catot ar veco draugu. Jo cita nekā labāka nav sobrid. Nu tad lai tev nebūtu tukšums, par to tu saraksties ar viņu. Vienalga kurš pirmais izraidīja interesi atjaunot /turpināt kontaktu pēc šķiršanās. Vai viņs vai tu tam nav nozīmes. Nozīme ir tikai tam, ka joprojām komunicējat kas liecina par vismaz vienas puses seksuālu/romantisku interesi. Jo būsim atklāti, viņam neinteresē tērēt laiku ar cilvēkiem ar ko viņam nebūtu iespēja uz ko cerēt tālāk.
22.03.2025 01:52 |

Reitings 180
Reģ: 28.01.2025
Nu seksuāla simpatizēšana neko daudz nenozīmē. Ir vīrieši kam seksuāli pievilcīgas škiet gandrīz visas. Un ne jau nu tikai viena - tā ar ko kopā. Var taču uzturēt attiecības un visu to sex pastumt maliņā. Ja cilvēki sarunājas - tad jau tāpēc ka grib sex viens ar otru?
Ka tik nav otrādi. Sievietes mērķtiecīgi izvairās, jo ir sex interese un baidās ka paslīdēs kāja. Tāpēc tālāk no grēka. Tāpēc arī sarauj visas saites.
22.03.2025 07:34 |

Reitings 2655
Reģ: 11.04.2023
Katrs savas laimes kalējs, bet ieteiktu padomāt, ja problēmas nodibināt ilgtermiņa attiecības un bagāžā velkas čupa ex draudziņu... Vai tik tie feikie ex draugi nečakarē
22.03.2025 09:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits