Pilgrim @ 21.03.2025 13:46Ja jau jums tik labi saskan, kāpēc izšķīrāties?
akul12 @ 21.03.2025 12:53
Ja tik kopīgas intereses, tad kāpēc vispār šķirties ?
Te tikai jautājums, kurš, kuru? Tur kā rezervi..
Tieši otrādi ārzemēs sieviešu vīriešu draudzība ir ļoti seksualizēta... Tikai kā jau modē visu zem paklājiņa paslaucīt..
Stjuarte @ 21.03.2025 16:08
Nav jau runa aizliegt vispār ar pretējo dzimumu draudzēties. Man nav iebildumu - lai draudzējas.
Bet es nesaprotu vēlmi uzturēt draudzīgas attiecības ar bijušo. Ja jau izšķīrās, tad nesaskanēja. Vai arī kopā būt nesaskanēja, bet draudzēties patīk? Parasti, ja šķiras, tad ir kaut kas, kas tik ļoti triggero, ka neredzo kopīgu nākotni. Kāpēc lai būtu kopīga draudzība? Ko ar bijuši apspriedīs? Jauno draudzeni?
Upene36 @ 21.03.2025 20:26
Bet kā tu nevari nodalīt to, ka mīlestība ar seksu ir pavisam kaut kas cits kā vienkārši sakaru uzturēšana? Nu kā to var nesaprast?! :D Es varu sarakstīties vai aprunāties nepiespiestā atmosfērā ar ntajiem vīriešiem un neizjust pret tiem nekādu seksuālu iekāri, iedomājies? Un tāpat ir viņiem! Nu nav visur sex visam apakšā! :D
Cik gan jums grūta dzīve tad sanāk, ka visu laiku jātrīc, ka tik otrā puse uz ielas pēkšņi neapstājas ar kādu sievišķi runāt. :D
Kanga @ 21.03.2025 22:15
Es teikšu ka ir tomēr zināma starpība starp sarunas uzturēšanu ar kolēģi, paziņu un starp cilvēku, ar kuru esat bijuši vienos palagos.
Upene36 @ 21.03.2025 22:28
Un, jāpārvācas uz citu pasaules malu, jo gulējāt kopā? ;))
Kāpēc jāuztver to tik dramatiski?
Upene36 @ 21.03.2025 20:26
Bet kā tu nevari nodalīt to, ka mīlestība ar seksu ir pavisam kaut kas cits kā vienkārši sakaru uzturēšana? Nu kā to var nesaprast?! :D Es varu sarakstīties vai aprunāties nepiespiestā atmosfērā ar ntajiem vīriešiem un neizjust pret tiem nekādu seksuālu iekāri, iedomājies? Un tāpat ir viņiem! Nu nav visur sex visam apakšā! :D
Cik gan jums grūta dzīve tad sanāk, ka visu laiku jātrīc, ka tik otrā puse uz ielas pēkšņi neapstājas ar kādu sievišķi runāt. :D
Stjuarte @ 21.03.2025 23:12
Te nav runa par seksuālu iekāri.
Parasti divus cilvēkus, kuru bijuši kopā ilgāku laiku kaut kas vieno un tas nav tikai sekss. Un ja cilvēki pārtrauc attiecības, tas kāpēc turpināt uzturēt kontaktu? Ja izšķīrās, tad kaut kas tajās attiecībās bija aizgājis pa pieskari un kāpēc gan gribēt turpināt draudzēties?
Varbūt man vienkārši bijusi draņķīga pieredze, bet es pēc šķiršanās neesmu gribējusi atjaunot kontaktu. Jā, sākumā sāpīgi un domas kā būtu, ja būtu ir, bet kad tiec tam pāri- nav man vēlme atjaunot kontaktu. Kur nu vēl esot kopā ar citu vīrieti.
Tās ir tikai manas domas. Man katrā ziņā būtu ļoti nepatīkami, ja mans līgavainis tagad ietu random vakarā pavakariņot ar bijušo vai aicinātu uz kāzām. Ja viss cauri, tad viss cauri. Nevaru arī pati iedomāties par ko runātu ar bijušajiem.
TimeToDream @ 21.03.2025 13:51Nē, nebūtu pieņemami. Man bija līdzīga pieredze, kad sāku attiecības. Arī ar savu bijušo toreiz vēl studēja kopā, sarakstījās gan par studijām, gan par citām tēmām, darba pusdienlaikā gāja kopā ēst. Centos norīt greizsirdību, jo arī bija visādi teksti, ka nekā taču tur nav, es sadomājos visu ko, viņi ir tikai kursabiedri, bet visu laiku čakarēju sev nervus ar to un pārdzīvoju. Galu galā tās sarakstes nebija tik nevainīgas.
Es varu sarakstīties vai aprunāties nepiespiestā atmosfērā ar ntajiem vīriešiem un neizjust pret tiem nekādu seksuālu iekāri, iedomājies? Un tāpat ir viņiem!