iiieviiite @ 15.03.2025 12:37Vai vecāki visu apmaksā, ka diktē savus noteikumus?
Mashka Kakashka @ 15.03.2025 12:56Jūs kāzas rīkojat priekš sevis vai citiem? Manuprāt, nekādā gadījumā nevajag pat uzklausīt citu viedokļus, dariet kā JŪS ABI VĒLATIES! Nevienam nav daļas gar jūsu kāzām. Ja kaut kas nepatīk, lai neierodas. Kāzas ir priekš diviem cilvēkiem, kuri laulājas un pārējiem ir jādara viss, lai šie abi cilvēki būtu laimīgi šajā dienā. Ja kādam ir iebildumi pret jūsu velmēm, sūtiet di***!
Džinga @ 15.03.2025 14:45Ja var tik, atvainojos, bet stulbi uzvesties un uzstādīt ultimātus, tad tur vispār nav ko ņemt vērā. Es nesaprotu, kāpēc jūs vispār viņiem jautājat viedokli. :D
Stjuarte @ 15.03.2025 15:28
Pirms tam tika jau pateikts, ka palīdzēs plānot. Domāju būs normāli, nav jau grūti izstāstīt ideju un tā kā nav pieredze plānojot kāzas - sākumā pat priecājos. Tagad saprotu, ka labāk samaksātu kāzu organizētajam, nekā apspriestos ar ģimeni.
Rietumusawle @ 15.03.2025 17:08
Un arī tagad var atrast kāzu organizētāju un pateikt vecākiem “sorry izdomājam, ka tā būs vieglāk visiem”. Un godīgi sakot pēc manas pieredzes labāk, lai ir organizētājs un pati varēsi neiespringt un izbaudīt savas kāzas.
Kanga @ 15.03.2025 20:36
Uz 30 cilvēkiem organizētājs nav vajadzīgs. Patiesībā vispār nav vajadzīgs, nav kāzu plānošanā nemaz tāds stress.
Kanga @ 15.03.2025 20:36
Uz 30 cilvēkiem organizētājs nav vajadzīgs. Patiesībā vispār nav vajadzīgs, nav kāzu plānošanā nemaz tāds stress.
Rietumusawle @ 15.03.2025 20:54
Vai nu ligava rosas, vai nu ligava vienkarsi izbauda savas kazas. Forsi,ja ir gimene, ligavas masaas, kas to visu var uznemties, be ja pasas gimene rada dramu, tad ari 30 viesiem ir labi, ka ir organizators.
Džinga @ 15.03.2025 21:28
Nu beidz, ir kruti arī ja 30 cilvēkiem visu saplāno tavā vietā. Jebko jau var pats, bet vai to vajag? :D Ja var atļauties, protams.
Kanga @ 15.03.2025 22:36
Es arī savas kāzas plānoju. Turklāt no attāluma. Nebija nemaz tik sarežģīti. Ja zina viesu skaitu, tad viss ļoti vienkārši. Sazinies ar viesu māju kas var izņemt attiecīgo daudzumu viesus, sarunā datumu, viesu māja jau uzreiz iesaka ēdinātājus un dekoratorus. Izvēlies toni, ziedus, ēdienu. Tad fotogrāfs, kāzu vadītājs un mūzika. Un lieta darīta. Nezinu, varbūt man tas nelikās sarežģīti, es to reāli izbaudiju un diena arī bija 100% tāda kādu vēlējos. Stresaina bija labi ja pēdējā nedēļa, bet tikai tapēc, ka galda kartēs izvēlējos rakstīt vārdus nevis vienkārši kādu suvenīriņu un sēdvietas rakstīt plānojumā ienākot svinību zālē, tapēc nācās vel pieprintēt kartiņas, ko darīju uz pasūtījuma. Apmaksājām visu paši, neviens neko neuzsauca un nepalīdzēja finansiāli, tapēc darijām visu kā paši gribējām. Foršs piedzīvojums. Sākot ar kleitas šūšanu beidzot ar pašu svinību dienu. Atceros ar smaidu un prieku. Kāzu dienā ne par ko neuztraucos, baudiju dienu, pārsteigumus un aktivitātes. Bija feini un pēc bildēm spriežot arī viesiem bija nerimstošs smaids.
Džinga @ 15.03.2025 23:05
Forši, ka tev tā bija laba pieredze. Man arī tīri labi patika gatavoties savām kāzām, bet skatoties atpakaļ, ja pietiek naudas, es 100% ņemtu organizatoru, pati darītu lietas, kas man ļoti patīk un pārējo tikai izvēlētos un iečilotu.