Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Mīl, bet sieviete jūtas nelaimīga.

Reitings 5
Reģ: 08.03.2025
Sveikas, Meitenes !
Mana sieviete saka, ka mani ļoti mīl, bet jūtoties nelaimīga.
Kā tas ir iespējams, pastāstiet?
Esmu runājis un prasījis, kāpēc tu esi nelaimīga - konkrētu atbildi nesmuki saņēmis.
Kas man būtu jādara, lai sieviete nejustos nelaimīga ? - tai pašā laikā, viņa mīl mani.
08.03.2025 18:41 |

Reitings 2508
Reģ: 11.04.2023
Jārunā kā ar mazu bērnu, nopietni 😁
Ja viņa neatklāj, tad nejūtās drošā vidē, iespējams uzskata, ka gaslaito viņu.
08.03.2025 19:37 |

10 gadi
Reitings 8
Reģ: 22.08.2013
Vai sniedz viņai dāvanas, tie paši ziedi, bez iemesla, vein tā pat… nevajaga pušķus, pietiks ar 3 rozēm! ;)
Bet kopumā - izrunāties, kas un kā, uzdod viņai konkrētu jautājumu - kā lai tevi iepriecinu/padaru laimīgāku.
Veiksmi!
08.03.2025 19:54 |

Reitings 153
Reģ: 28.01.2025
Laikam vajag vēl vienu bebi.
08.03.2025 20:05 |

Reitings 76
Reģ: 21.10.2024
Varbūt gredzenu no Tevis gaida?
08.03.2025 21:00 |

Reitings 268
Reģ: 29.01.2020
neviens nav atbildīgs par otra cilvēka laimi, katram pašam tā ir jākultivē no iekšienes
09.03.2025 12:05 |

Reitings 1644
Reģ: 19.05.2016
Es paprasītu vairāk informācijas, bet man ir aizdomas, ka Tev pašam nav šīs informācijas un tā ir problēma. Tu esi viens no tiem, kurš būs šokā, kad attiecības beigsies, jo Tev nav ne jausmas par to, kas notiek. Es atceros pirms gadiem bija diezgan populārs "joks", ka "vīrieši nesaprot mājienus un viņiem viss ir jāpasaka priekšā drukātiem burtiem", bet es nedomāju, ka tas ir taisnīgi. Tas tikai dod attaisnojumu būt emocionāli stulbam.
09.03.2025 13:10 |

Reitings 153
Nelaimīga ir tāpēc ka nelaimīgam būt ir izdevīgi. Ja kāds ir nelaimīgs, bet blakus ir mīļotais vīrietis, tad sagaidāms ka šis visādi izpildīsies lai iepriecinātu. Parasti jau var saprast kāpēc cilvēki ir nelaimīgi. Bet ne šādā gadījumā, kad vienkārši vajag lai otrs visādi aptekalē un cenšas. Te ir svarīgi slēpt nelaimes iemeslu, jo vai nu tas ir stulbs, jeb viegli novēršams.
09.03.2025 15:04 |

Reitings 2508
Reģ: 11.04.2023
Tas tikai dod attaisnojumu būt emocionāli stulbam.

Stulbumam nav robežu, šādi cilvēki nākošajās attiecībās kaps uz tiem pašiem grābekļiem. Sievietei šeit ar nav līdz galam skaidrs, ko nozīmē komunikācija!
09.03.2025 15:58 |

Reitings 568
Reģ: 18.08.2022
Pirmkārt, ja vēl saka, ka mīl, bet ir nelaimīga, tad viss nav zaudēts, cer, ka tu to risināsi un, ka tev nav ar karoti mutē jāieliek informācija, bet ieklausīsies viņā u sapratīsi, ko tev saka.
Esi mēģinājis izrunāties- uztaisi vakariņas, paņemiet laiku divatā, un no sirds izrunājaties, kas tieši viņu nomāc, ko tu dari / nedari, lai šo "nelaimības" sajūtu pastiprinātu.
Tu neesi atbildīgs par cita cilvēka jūtām, protams, tu vari tās ietekmēt, bet līdz robežai, viņai pašai ir jāstrādā ar savu "laimes / nelaimības" cēloni.
Ļoti iespējams, ka nejūtas pietiekami droši ar tevi izrunāties, tas vienīgais, ko vari darīt ir radīt viņai šo drošo vidi, bet tik pat ļoti viņai ir jānāk pretī un jāvirza sava saruna, ja vēlas ko mainīt.
10.03.2025 09:53 |

Reitings 153
Ja saka ka nelaimīga
tad pajautā - ko tu vari darīt lietas labā.
ja neko nevar darīt - tad relax. gan pāries tā nelaime pati.
10.03.2025 11:00 |

Reitings 5
Jupiter @ 09.03.2025 13:10
Es paprasītu vairāk informācijas, bet man ir aizdomas, ka Tev pašam nav šīs informācijas un tā ir problēma. Tu esi viens no tiem, kurš būs šokā, kad attiecības beigsies, jo Tev nav ne jausmas par to, kas notiek. Es atceros pirms gadiem bija diezgan populārs "joks", ka "vīrieši nesaprot mājienus un viņiem viss ir jāpasaka priekšā drukātiem burtiem", bet es nedomāju, ka tas ir taisnīgi. Tas tikai dod attaisnojumu būt emocionāli stulbam.

Gribi, parunāsim par to dziļāk ?
Sieviete par ko runāju ir 100% Lauva un atbilst savām horoskopam, tikai dzīve ir ieviesusi mazliet korekcijas.
Pa lielam es zinu kāds ir iemesls, mīl, bet jūtas nelaimīga...
Gadus septiņus atpakaļ Aina (vārds mainīts) izdarīja nepareizu izvēli. Aizgāja no vīrieša ar kuru bija nodzīvojuši 14 gadus kopā un ir 2 divi kopēji bērni.
Kā jūs domājat, kas notika ?
...jā,jā, viņa izvēlējās savu ego un bērnus atstāja pie tēva, jo domāja ka sākumā viņai tā būs vieglāk atsperties un pēc laiciņa bērnus paņems pie sevis.
...bet tas sākumā laiks ir ievilcies jau astotais gads iet - protams, tam visam pa vidu ir parādījies ALKOHOLS.
Jūs teiksiet: par ko tādu sievieti mīlēt, kas atstājuši savus bērnus utt ?! ...ir un pat ļoti daudz ir par ko... ❤️
Protams es saprotu ka alkohols ir bijis jau iepriekš - un man ir jāsadzīvo ar sekām.
Kā lai palīdzu tikt pāri alkoholam ? ...utt. ???
20.03.2025 23:32 |

Reitings 5
akul12 @ 09.03.2025 15:58

Stulbumam nav robežu, šādi cilvēki nākošajās attiecībās kaps uz tiem pašiem grābekļiem. Sievietei šeit ar nav līdz galam skaidrs, ko nozīmē komunikācija!

Sieviete par ko runāju ir 100% Lauva un atbilst savām horoskopam, tikai dzīve ir ieviesusi mazliet korekcijas.
Gadus septiņus atpakaļ Aina (vārds mainīts) izdarīja nepareizu izvēli. Aizgāja no vīrieša ar kuru bija nodzīvojuši 14 gadus kopā un ir 2 divi kopēji bērni.
...jā,jā, viņa izvēlējās savu ego un bērnus atstāja pie tēva, jo domāja ka sākumā viņai tā būs vieglāk atsperties un pēc laiciņa bērnus paņems pie sevis.
...bet tas sākumā laiks ir ievilcies jau astotais gads iet - protams, tam visam pa vidu ir parādījies ALKOHOLS.
Jūs teiksiet: par ko tādu sievieti mīlēt, kas atstājuši savus bērnus utt ?! ...ir un pat ļoti daudz ir par ko... ❤️
Protams es saprotu ka alkohols ir bijis jau iepriekš - un man ir jāsadzīvo ar sekām.
20.03.2025 23:35 |

Reitings 5
mrthkjj @ 10.03.2025 09:53
Pirmkārt, ja vēl saka, ka mīl, bet ir nelaimīga, tad viss nav zaudēts, cer, ka tu to risināsi un, ka tev nav ar karoti mutē jāieliek informācija, bet ieklausīsies viņā u sapratīsi, ko tev saka.
Esi mēģinājis izrunāties- uztaisi vakariņas, paņemiet laiku divatā, un no sirds izrunājaties, kas tieši viņu nomāc, ko tu dari / nedari, lai šo "nelaimības" sajūtu pastiprinātu.
Tu neesi atbildīgs par cita cilvēka jūtām, protams, tu vari tās ietekmēt, bet līdz robežai, viņai pašai ir jāstrādā ar savu "laimes / nelaimības" cēloni.
Ļoti iespējams, ka nejūtas pietiekami droši ar tevi izrunāties, tas vienīgais, ko vari darīt ir radīt viņai šo drošo vidi, bet tik pat ļoti viņai ir jānāk pretī un jāvirza sava saruna, ja vēlas ko mainīt.

20.03.2025 23:36 |

Reitings 5
patroneses @ 10.03.2025 11:00
Ja saka ka nelaimīga
tad pajautā - ko tu vari darīt lietas labā.
ja neko nevar darīt - tad relax. gan pāries tā nelaime pati.

20.03.2025 23:37 |

Reitings 153
Dziļāk tev galvā ir ķīselis.
Horoskopam nav nekādas nozīmes un man pilnīgi neko neizsaka kaut kāda lauva.
Aiziet no vīrieša ar ko nodzīvoti 14 gadi un divi bērni? Drosmīgs un riskants solis.
Saprast ka kļūda var tikai pēc tam.
Tas ka atstāja bērnus tēvam bija prātigs solis un nozīmē to ka tēvs bija labs.
Tā nav traģēdija - tas ir bonuss ka var bērnus atstāt tēvam.
Alkohols nav nekas tāds. Bērni gatavi, darbam diži netraucē, var sākt izklaidēties ar alkoholu.
Pa lielam viss ir ļoti labi. Vienkārši baudiet dzīvi tāda kāda tā ir.
A tev vispār nav jādomā par visām tām peripētijām. Ir silta sieviete - pietiek. Nevajag palīdzēt viņai būt nelaimīgai visu vēsturi analizējot. Būvē nākotni. Piepūt pīlītes, sakarini makaronus...
21.03.2025 09:09 |

Reitings 568
Reģ: 18.08.2022
Agantriuss @ 20.03.2025 23:36

Sāc ar to, ka ja ir alkohols, tad tur vispirms jārisina atkarības un psiholoģiskās problēmas būt upurim un nespējai uzņemties atbildību par savu dzīvi, nevis jūsu kopīgās attiecību problēmas. Pietam, tu iespējams esi jau līdzatkarīgs, kurš šo "upuri" grib glābt.
No tās kripatas, ko esi pateicis, es to visu redzu kā sistēmiskās domāšanas problēma, kā arī nevienu risinājumu, kurš būtu labvēlīgs tev (pieņemot par premisi, ka vēlies palikt kopā), jo ja viņa turpina tādā pašā garā - dzer, skumst un dzīvo ar tevi - nekas nemainās un beidzas kaut kad, kad tev apniks. Ja turpina vairāk dzert, ieiet lielākā upura mentalitātē, dzīvo ar tevi- sāk ciest ne tikai viņa, bet tu un jūsu attiecības, kas visticamākais beidzas un trešā versija, sieviete strādā ar sevi, maina domāšanu, maina apkārtējo vidi, nostājas uz kājām, atgūst bērnus ir ļoti liela varbūtība, ka atstās tevi, jo tu esi "vecā" vide.
21.03.2025 09:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits