Tas tikai dod attaisnojumu būt emocionāli stulbam.
Jupiter @ 09.03.2025 13:10Es paprasītu vairāk informācijas, bet man ir aizdomas, ka Tev pašam nav šīs informācijas un tā ir problēma. Tu esi viens no tiem, kurš būs šokā, kad attiecības beigsies, jo Tev nav ne jausmas par to, kas notiek. Es atceros pirms gadiem bija diezgan populārs "joks", ka "vīrieši nesaprot mājienus un viņiem viss ir jāpasaka priekšā drukātiem burtiem", bet es nedomāju, ka tas ir taisnīgi. Tas tikai dod attaisnojumu būt emocionāli stulbam.
akul12 @ 09.03.2025 15:58
Stulbumam nav robežu, šādi cilvēki nākošajās attiecībās kaps uz tiem pašiem grābekļiem. Sievietei šeit ar nav līdz galam skaidrs, ko nozīmē komunikācija!
mrthkjj @ 10.03.2025 09:53Pirmkārt, ja vēl saka, ka mīl, bet ir nelaimīga, tad viss nav zaudēts, cer, ka tu to risināsi un, ka tev nav ar karoti mutē jāieliek informācija, bet ieklausīsies viņā u sapratīsi, ko tev saka.
Esi mēģinājis izrunāties- uztaisi vakariņas, paņemiet laiku divatā, un no sirds izrunājaties, kas tieši viņu nomāc, ko tu dari / nedari, lai šo "nelaimības" sajūtu pastiprinātu.
Tu neesi atbildīgs par cita cilvēka jūtām, protams, tu vari tās ietekmēt, bet līdz robežai, viņai pašai ir jāstrādā ar savu "laimes / nelaimības" cēloni.
Ļoti iespējams, ka nejūtas pietiekami droši ar tevi izrunāties, tas vienīgais, ko vari darīt ir radīt viņai šo drošo vidi, bet tik pat ļoti viņai ir jānāk pretī un jāvirza sava saruna, ja vēlas ko mainīt.
patroneses @ 10.03.2025 11:00Ja saka ka nelaimīga
tad pajautā - ko tu vari darīt lietas labā.
ja neko nevar darīt - tad relax. gan pāries tā nelaime pati.
Agantriuss @ 20.03.2025 23:36
Gribi, parunāsim par to dziļāk ?
Sieviete par ko runāju ir 100% Lauva un atbilst savām horoskopam, tikai dzīve ir ieviesusi mazliet korekcijas.
Pa lielam es zinu kāds ir iemesls, mīl, bet jūtas nelaimīga...
Gadus septiņus atpakaļ Aina (vārds mainīts) izdarīja nepareizu izvēli. Aizgāja no vīrieša ar kuru bija nodzīvojuši 14 gadus kopā un ir 2 divi kopēji bērni.
Kā jūs domājat, kas notika ?
...jā,jā, viņa izvēlējās savu ego un bērnus atstāja pie tēva, jo domāja ka sākumā viņai tā būs vieglāk atsperties un pēc laiciņa bērnus paņems pie sevis.
...bet tas sākumā laiks ir ievilcies jau astotais gads iet - protams, tam visam pa vidu ir parādījies ALKOHOLS.
Jūs teiksiet: par ko tādu sievieti mīlēt, kas atstājuši savus bērnus utt ?! ...ir un pat ļoti daudz ir par ko... ❤️
Protams es saprotu ka alkohols ir bijis jau iepriekš - un man ir jāsadzīvo ar sekām.
Kā lai palīdzu tikt pāri alkoholam ? ...utt. ???