Pō @ 24.02.2025 13:58
Paldies, par ieteikumiem, sieru es varētu.
kabans @ 24.02.2025 13:50
Nju vistas fileja tāds vienkāršakais šķiet
Ir arī tāds protein biezpiena masa ar garšām.. Baltais ražojums.. 24g obv tulbina.. un tur reali nav daudz ko est..
Standby @ 24.02.2025 14:03Olu baltums vēl. Tiesa, ne visur var nopirkt un termiņš īss pēc atvēršanas.
kabans @ 24.02.2025 13:59
Rekinies tas siers ir tads sausāks pa citiem
Pō @ 24.02.2025 14:04
Iegoglēju, nemaz nezināju par šādiem. Via ir garšīgs? Biezas konsistences vai tāds pudiņveidīgais? Godīgi sakot, nezinu vai pat maz esmu redzējusi un vai manā piemājas veikalā maz tād ir. Paldies, noteikti ņemšu vērā!
Nē, es netrenējos, nezinu par muskuļiem, bet gan jau nav man tādu. Esmu parastais cilvēks, 30+, kas strādā ikdienas 8h un vakarā iet mājās audzināt savus skolniekus, vakarā veicu mājas soli. Liekā svara man teorētiski nav, bet aprunājoties ar ģiemens ārstu un saprotu, ka man jāpievēršas olbaltumvielām un normālām ēdienreizēm, kas arī palīdzēs ādai un traulajiem nagiem. Kā arī ķuņģa problēmām.
Pō @ 24.02.2025 14:11Es te tā amzierējoties uzmetu uz kalkulatora - šis biezpiena Baltais, puse šī siera, kolagēns pie kafijas, 57g OB. Vēl kaut kas no normālā ēdiena - teiksim pāris olas, vai biezpiens un es esmu savākusi savācamo. Katru dienu gan noteikti šādi ne, tomēr jūs man pasviedāt ļoti labas produktu idejas, kas var mani šad tad izglābt OB ziņā.
kabans @ 24.02.2025 14:20
Rekini maz bet kaut dazus g var obv dabut ari no daudziem oh produktiem.. piemeram risi, griki.. makaroni.
EmilijaArm @ 24.02.2025 19:43Visveselīgākais ir arī lēts. Bet ne visiem garšo un pietiek ar tādu stipri vienkāršu ēdienu - piemēram, pliki griķi ar gurķa šķēlītēm blakus, vārīti kartupeļi ar sarīvētu burkānu blakus utt. Man reizēm askēze ļoti pat patīk :)
EmilijaArm @ 24.02.2025 19:43Visveselīgākais ir arī lēts. Bet ne visiem garšo un pietiek ar tādu stipri vienkāršu ēdienu - piemēram, pliki griķi ar gurķa šķēlītēm blakus, vārīti kartupeļi ar sarīvētu burkānu blakus utt. Man reizēm askēze ļoti pat patīk :)