AmieB @ 24.02.2025 11:21Man ir līdzīgs modelis, pirkts pirms diviem gadiem. Ir tikai plusi, mīnusus vēl neesmu pieredzējusi.Tikai jārēķinās, ka bikini un paduses apstrāde bišķi sāpīga. Pēc apstrādes lietoju alvejas gelu. Sākumā vajadzēja lietot ik pēc nedēļas. Tagad 1x mēnesī vai divos.
Citronpipars @ 24.02.2025 12:30Varbūt varat ieteikt, kam pievērsātt uzmanību izvēloties epilatoru? Cenu diapazons or ļoti liels, ko jāskatās kā primāro izvēloties?
debestinaa @ 24.02.2025 15:07Man arī interesē tieši šis fotoepilators. Domāju par to vai veicot šo kursu pēc visiem noteikumiem matiņi tiešām kādu laiku neaugs vispār? Vai tomēr vienalga turpinās augt ātri ja kādu laiku neesi lietojusi fotoepilatoru?
Un piemēram pirmo reizi taisu, vai daļa matiņu izkrīt jau uzreiz vai vajag vairākas kursus pēc kuriem tie izkritīs?
turpinās augt ātri
paldies par atbildi 😇Pō @ 24.02.2025 15:20
Pirmās 12 nedēļas, ir jāveic proceduras reizi nedēļā. Vismaz man pamācībā tā bija, tikmēr skujies starpā. Kad izveic visas šīs 12 nedēļas, matiņiem teorētiski jābūt praktiski necik. Tad veic reizi 2 nedēlās kādu mazbrītiņu, tad reizi mēnesī. Ārzemju atsauksmes rāda, ka vēl pēc laika, reizi trīs mēnešos, četros un beigās reizi gadā. Es lietoju aptuveni gadu un varu teikt, ka ir zonas, kas vēl nekad nav bijušas pavisam kailas, bet paduses, 90% kājas bija pavisam kailas jau drīz vien.
Pēc sevis skatos, ka nav vēl tā,ka es varētu nostaigāt 2 mēnešus un man nekas, nekas neataugtu atpakaļ. Tād nu veicu procedūru reizi mēnesī turpmāk. Padusēs nav ataudzis nekas, ja ir tad tiešām minimāli, plānas un gaišākas. Uz kājām - šur tur pie potītēm. Bikini - spītīgākās vietas.
Ak, jā...mīnuss,kas man ir bikini zonā - drīz pēc procedūras izveidojas sāpīga pumpa (pieņemu,ka ieaug matiņš, kas nav iznācis uz āru un nav vēl izdedzis), bet pāriet un viss ir kārtībā. Nevienā citā zonā tā nenotiek.
iegādājos braun silk epil. Nevaru teikt ka tas vispār sāpētu. Nesāp ne bikini, ne kājas ne paduses. Vienkārši sajūta kā silti līdz karsti impulsi un tas arī vissDiabolus @ 12.03.2025 15:45Tām, kurām ir pieredze: tieši cik sāpīga ir bikini procedūra skalā no 1-10, ja 10 ir pilnā bikini vaksācija?
Un cik ilgu laiku aizņem apstrādāt kājas un bikini?
tagad biju veikusi jau 3x epilācijā. Izvēlos vienu konkrētu dienu jo pirmās 12 nedēļas jādara katru nedēļu. Pēc 2x likās ka viss ataug dubultā, bet tagad pēc trešās reizes pagājušas 5 dienas un praktiski nekas nav ataudzis bikini zonā bet minimāli vairāk uz kājām. Bet kopimā tas aizņem daudz laika, kamēr ieej dušā, visu noskuj, tad noepilē. Jāgaida līdz nekas neataug un tad var neskūtDiabolus @ 12.03.2025 21:50@debestinaa un @AmieB, paldies par atbildēm! Tad jau nepavisam nav traki. Sāku par šo interesēties, jo reti tieku pie savas meistares man ērtā laikā un vaksēt sevi mājās ir murgs kvadrātā…