MaryGrK @ 17.02.2025 21:06Mana pieredze ar kosmētiķi ( Dr.elinaabolina) Elīnu Āboliņu – briesmīgākais vizītes stāsts
Es ilgi meklēju kosmetologu lūpu palielināšanai un vēlējos, lai tas būtu speciālists no Latvijas. Pēc rūpīgas izpētes nolēmu pierakstīties pie Elīnas Āboliņas. Diemžēl tas bija viens no sliktākajiem lēmumiem, ko jebkad esmu pieņēmusi.
Jau no paša sākuma process šķita paviršs un bezpersonisks – man pat nelika aizpildīt pacienta anketu. Procedūra tika veikta bez anestēzijas, un sāpes bija neizturamas. Viņa vienkārši sāka durt lūpās, neiedodot pat iespēju sagatavoties. Visu darīja steigā, kā uz konveijera – 15 minūtes, un jau nākamais klients.
Pēc procedūras es pat nesaņēmu uzlīmi ar izmantotā preparāta nosaukumu, kas ir standarta prakse pie profesionāliem speciālistiem. Bet pats trakākais – rezultāts bija katastrofāls. Fillers migrēja uz augšlūpas zonu, izveidojot neglītu „ūsas efektu”.
Kad sazinājos ar Elīnu un pastāstīju par savu problēmu, viņas vienīgais risinājums bija piedāvāt izšķīdināšanu… par papildu samaksu! Neviena atvainošanās, ne mazākās atbildības sajūtas par slikti paveikto darbu.
Šis bija pats sliktākais pieredzējums pie kosmetologa. Neiesaku nevienam!
Džinga @ 18.02.2025 10:08Nu bet meitenes, neejat durt fillerus pie kaut kādām čikitām dzīvokļos, come on
MaryGrK @ 18.02.2025 11:03Te nav nekādas individuālas reakcijas. Tikai kosmetologa labs vai slikts darbs! Ja fillers tiek ievadīts nepareizi. Man migrācija parādījās pēc 1.5 mēneša. Pilnībā viss 0.5 aizgāja augšā. Žēl nevar pievienot bildi te.
Zinu ka vairāki kosmetologi piem Grinfelde, Leila viņi šķīdina uzreiz ja kkas nav labi. Vienmēr ar klientu kontakta. Bet nu Ābolinas kundze vēl prasa samaksāt par darba labošanu..
MaryGrK @ 18.02.2025 11:08Kad es gāju taisīt pie viņas, tur nebija gluži dzīvoklis. Klusajā centra bija apartamenti, kur ir viņas kabinets. Viss izskatījās smuki.
Veselības inspekcijai es jau paziņoju par viņu.
Leila, kurai ir medmāsas izglītība? Ja mēs par to pašu, viņa vispār nedrīkst neko injicēt.,MaryGrK @ 18.02.2025 11:03Te nav nekādas individuālas reakcijas. Tikai kosmetologa labs vai slikts darbs! Ja fillers tiek ievadīts nepareizi. Man migrācija parādījās pēc 1.5 mēneša. Pilnībā viss 0.5 aizgāja augšā. Žēl nevar pievienot bildi te.
Zinu ka vairāki kosmetologi piem Grinfelde, Leila viņi šķīdina uzreiz ja kkas nav labi. Vienmēr ar klientu kontakta. Bet nu Ābolinas kundze vēl prasa samaksāt par darba labošanu..