cory @ 07.02.2025 23:11
Kopš iegādājos Airstraight tā Dyson fēns un Dyson taisnotājs krāj putekļus ? Vienīgi ar Airstraight paiet ilgāks laiks, nekā ar fēnu, kamēr mati tiek izžāvēti, jo nu burtiski jābrauc cauri atsevišķām matu šķipsnām, bet toties pēc visas procedūras mati gludi un spīdīgi un ir taisni vēl nākamajā un aiznākamajā dienā un tad jau es viņus atkal mazgāju. Nav kā ar taisnotāju, kad katru rītu nākas atkārtot taisnošanas procedūru, bet pieņemu, ka šo faktoru varētu ietekmēt arī matu struktūra un biezums.
Rora @ 07.02.2025 22:43
Es tam esmu tipisks piemērs. Man pēc otrā bērna mati laika gaitā kļuva 2x plānāki, nenormāli sausi, slikti. Dzēru vitamīnus, visu ko darīju... mati "sūdīgi". Un izskatījos ne pēc sevis. Viena friziere ieteica nopirkt Dyson fēnu. Nenopirku. Vīrs uzdāvināja. Tagad ir pagājis gads kopš lietoju to fēnu - mati ir divreiz garāki, divreiz biezāki un spīdējuši tā nav nekad. Tā kā... sorry, bet tieši tā tas arī ir.
akul12 @ 08.02.2025 09:30
Kur teicu, ka tā nav. ?
Tā pasīvi jāizrāda pārākumu, statusu savām draudzenēm.
Tas tāpat, kā savai resnajai draudzenei atrādīt savus apspīlētos topiņus ?
Būt hirarhijas augšā vienmēr patīkami ?
Džinga @ 08.02.2025 11:05
Es tiešām brīnos, cik ļoti tu esi iededzies par šo tēmu. Laikam abi ar sievu saviem draugiem ļoti zīmējaties?
akul12 @ 08.02.2025 09:30
Kur teicu, ka tā nav. ?
Tā pasīvi jāizrāda pārākumu, statusu savām draudzenēm.
Tas tāpat, kā savai resnajai draudzenei atrādīt savus apspīlētos topiņus ?
Būt hirarhijas augšā vienmēr patīkami ?
akul12 @ 08.02.2025 11:19
Drīzāk tēma izsmelta, bija 3 izvēles, visi tie putekļusūcēji maksā labu naudu, tad daisons ir izvēle, jo statuss. Tik nezinu ko šeit gribat pierādīt? Ka daisons nav status, nabagu tehnika, vai ko.
Tālākais jau vienkārši sarkasms un dzīves novērojumi no manas puses ?
Par to pašu ifonu, ok 25 gadā tas ir telefons, kā telefons, visi samsungi u.c pārāki tehniski.
Bet kad ifoni parādijās, uj kāds statuss, to savu glaudekli visiem acīs bāza, jo citiem vēl parasti podziņtelefoni... Nabagi pirka ķīniešu viltojumus, ka tik kaut kas līdzīgs pēc skata.
Lai gan tajos laikos nokia n95 izgrieza visas pogas ifonam tehniski, n95 ar nebija lēts ap 500 ls laikam maksāja.
Tagad kārta daisonam, itsevišķi fēniem, visi viņus slavē, vilto un statuss 1000% lielāks.
Personīgi vispār tieši otrādi nekad neesmu ārēji zīmējies, bet izrādas, ka kopumā dzīvoju lielāku luksus dzīvi, kā mani paziņas, kuriem svarīgs x7 un iphone, somiņas...
Viņi nabagi vēl traukus mazgā ar rokām izlietnē un veļu žāvē uz režģa. Man mājās sen trauku mašīna un žāvētājs.
Rora @ 08.02.2025 14:21
Tev ir kaut kāda psiholoģiska trauma - viss, kas citiem patīk un der, un patīk tāpēc, ka ir kvalitatīvs, tavā prātā nozīmē "rādīt pārākumu". Varbūt nevajag pašam justies tik nīkulīgam, ka visur citur saskata pārākumus?
Džinga @ 08.02.2025 14:28
Labāk vienkārši apsveic viņu ar to, ka ir iegādājies trauku mašīnu un dzīvo luxury dzīvi tādēļ, un slēgsim tēmu. :D
Gan jau tā trauķene arī stāv koridora vidū, lai visi redz.
Rora @ 08.02.2025 14:21
Tev ir kaut kāda psiholoģiska trauma - viss, kas citiem patīk un der, un patīk tāpēc, ka ir kvalitatīvs, tavā prātā nozīmē "rādīt pārākumu". Varbūt nevajag pašam justies tik nīkulīgam, ka visur citur saskata pārākumus?
Džinga @ 08.02.2025 14:28
Labāk vienkārši apsveic viņu ar to, ka ir iegādājies trauku mašīnu un dzīvo luxury dzīvi tādēļ, un slēgsim tēmu. :D
Gan jau tā trauķene arī stāv koridora vidū, lai visi redz.
Rora @ 08.02.2025 14:22
"Vilto" fēnus ????? - šis man tiešām ir kas jauns ?
Kanga @ 08.02.2025 15:30
Tiešām neesi redzējusi pakaļdarinājumus?
akul12 @ 08.02.2025 14:49
Noteikti, ja būtu, kā tu stāsti, AMG geļiks nevienam nebūtu vajadzīgs, jo šī ir tā statusa prece, kura nav ērta, ne smuka un kvalitāte ne augstāka, kā citiem meršiem. Bet kults dara savu.
Tu jau nopirki švammītes trauku beršanai un gaisa mitruma absorbētāju, lai žāvējot veļu telpās pelējums neiemetās?
Rora @ 08.02.2025 16:32
Laikam nebūšu īstā auditorija, kas meklē pakaļdarinājumus :).
Rietumusawle @ 08.02.2025 16:53
Kaut kā liekulīgi apsmiet citus par Dysoniem un IPhone, bet pašam statusa simbols ir trauku mašīna un veļas žāvētājs, jo redzi Tev pazīstamajiem nav, bet Tev ir. ?
akul12 @ 08.02.2025 17:52
Viņi atrod tevi, pat nezini, ka nopirki, ja pērc no ārzemju interneta veikaliem. Plus 101 pakaļdarinājums aliexpresā, bet tur tu zini ko pērc un par lētāku cenu.
Iesmeju, jo forumietes, kuras apkrāvušās ar brenda precēm grib iestāstīt, ka viņām tās preces nav ar statusu saistītas... ticat?
Pianiste @ 08.02.2025 20:59akul12 - piedod, bet izskatās, ka esi kompleksains cilvēks, kurš nevar atļuties nopirkt labas lietas...
Tu taču saproti, ka labas lietas nevar maksāt lēti, vai ne? Materiāli, tehnoloģijas un , jā, arī mārketings. Ne velti taču ir teiciens, ka skopais maksā divreiz?
Nekreņķējies. Pēc tā, kā/ko Tu raksti, Tev viss vēl priekšā - ir laiks, lai salīdzinātu ''statusa'' gadžetus ar vislabākajiem ''ne statusa'' un uzlabotu savu materiālo stāvokli. Peace!
Rora @ 08.02.2025 22:00
Es nepērku šādās vietnēs dārgas preces :). Es tās pērku klātienē, lielos veikalos. Jā, cena ir dārgāka, bet vismaz zinu, ko pērkot saņemu.
Rora @ 08.02.2025 14:22
"Vilto" fēnus ????? - šis man tiešām ir kas jauns ?