akul12 @ 06.02.2025 16:02Kam tad tik dārgi putekļsūcēji, ja ne atrādīt ciemiņiem?
Jebkurš putekļsūcējs ar vadu pat no name sūks labāk, kā tie akumulatoru brīnumi.
Bet jā, tas joks, ka draugi interesēsies par Dyson, atnākot ciemos, gan ir fakts
akul12 @ 06.02.2025 20:36A un 90to beigās katrai mājsaimniecei goda lieta bija katli un nepiedegoša pārklājuma pannas par ntajiem simtiem uz kredīta ?
Tādi paši, kā tagad tirgojas pa 20 eiro ?
Džinga @ 06.02.2025 21:45
kāpēc tas tevi uztrauc?
akul12 @ 06.02.2025 22:06
Nesatrauc, bet uzjautrina, pie tam izrādās, ka neesmu kļūdījies. ?
Daisons ir apsriešanas objekts ar draugiem un ciemiņiem. ?
Elemelekaramele @ 06.02.2025 19:45
Nebūs taisnība. Uz Dyson pārgāju no vadu putekļusūcēja lietošanas. Tā pieredze bija kā uzlidot kosmosā, TIK milzīga atšķirība. Ar Dyson tiešām var ļoti jaudīgi izsūkt pilnīgi VISU.
Ar vadu vari izsūkt konkrētu telpu kur tas ir iesprausts kontaktā, ar bezvadu vari brīvi pārvietotiesakul12 @ 06.02.2025 16:02Kam tad tik dārgi putekļsūcēji, ja ne atrādīt ciemiņiem?
Jebkurš putekļsūcējs ar vadu pat no name sūks labāk, kā tie akumulatoru brīnumi.
Džinga @ 06.02.2025 22:15
nu bļin interesē tāpēc, ka ir nopirkts, nejau pērk, lai citiem interesētu :D
labiņi, es jau neiešu traucēt tev pirkt putekļusūcējus un citas sadzīves ierīces, lai izstādītu un izrādītu draugiem, you do you, man gan liekas super dīvaini :D
Džinga @ 06.02.2025 14:36
Visi instagramā liek putekļu sūcējus?
Un chat gpt nav labāk kā 0 palīdzības, kā te bija sākumā?
Kanga @ 07.02.2025 09:31Akulam taisnība, lielākoties brendus pērk nevis tapēc, ka tie ir labi un kvalitatīvi, bet gan tapēc, ka tie vienkārši ir populāri un negribas atpalikt no sabiedrības, nopērkot lētāku "noname" ierīci. Patiesībā tas attiecas uz daudzām lietām šajā dzīvē. Es neapšaubu, ka cilvēkiem tiešām patīk Dyson, IPhone un visādi Gucci, bet parasti tā vienkārši ir sabiedrības ietekme viņu nopirkt, lai būtu vienā, vai pat dažreiz augstākā latiņā nekā cilvēks - vidējais.
Džinga @ 07.02.2025 09:49
nu, un?
akul12 @ 07.02.2025 09:59
Nav nekāda un! Vienkārši uzliec savu daisonu redzamā vietā un neej pret dabas likumiem.
Daisons ir statuss un taviem ciemiņiem būs viņu apbrīnot.
Kanga @ 07.02.2025 09:31Akulam taisnība, lielākoties brendus pērk nevis tapēc, ka tie ir labi un kvalitatīvi, bet gan tapēc, ka tie vienkārši ir populāri un negribas atpalikt no sabiedrības, nopērkot lētāku "noname" ierīci. Patiesībā tas attiecas uz daudzām lietām šajā dzīvē. Es neapšaubu, ka cilvēkiem tiešām patīk Dyson, IPhone un visādi Gucci, bet parasti tā vienkārši ir sabiedrības ietekme viņu nopirkt, lai būtu vienā, vai pat dažreiz augstākā latiņā nekā cilvēks - vidējais.
Džinga @ 07.02.2025 10:01
Neej pret dabas likumiem. ??
Viņiem instrukcijās arī vajadzētu iekļaut labāko novietojumu istabā.
Ir jau atšķirība, vai pērc, jo zini, ka draugiem interesēs, vai nopērc un tad secini, ka draugiem ir interese apskatīt un izmēģināt.akul12 @ 06.02.2025 20:28
A ko es te visu laiku stāstu ? Man neviens netic, ka dārgas spēļmantiņas ir izrādīšanās, kaut vai neapzinoties, vai pat paši ciemiņi uzprasās.
Tas nav tikai putekļsūcējs, tie var būt kaut vai kristāla, porcelāna trauki. Ne jau no viņiem kāds tēju dzer, bet statusa izrādīšana, itsevišķi padomju laikos, kad visi bija vienādi. Bet tomēr kādam bija auto, smalki trauki, veļas mašīna un tas pacēla pašapziņu.