akul12 @ 06.02.2025 13:25
Jā kā pasažieris, nekāda vaina, varbūt labāku zobārstu jāizvēlas, tad blombas netraucēs.
Kā šoferis nosacīti sliktākais (man patika) braukāju ar golf2.
Tad jāpērk spoguļkamera...
Džinga @ 06.02.2025 13:20
Tas, kuru atsūtīji nav tas, kurš ir jums?
Džinga @ 06.02.2025 12:33
Tu draugiem savu putekļusūcēju rādi? :D
Ar telefonu un mašīnu vismaz skaidrs, ka citi ganjau tāpat redzēs.
IceCream @ 06.02.2025 14:12
Tu laikam Instagram neesi.
Un ja, kas tavs Chat GPT info ņem no ražotāja solījumiem, nevis reālas pieredzes.
Džinga @ 06.02.2025 14:36
Visi instagramā liek putekļu sūcējus?
Un chat gpt nav labāk kā 0 palīdzības, kā te bija sākumā?
akul12 @ 06.02.2025 14:44
Ja IG rāda dirsas un pupus, tad kāpēc nevarētu putekļusūcēju rādīt?
Kādu palīdzību gribēji redzēt no šiem 3 jāņem dyson, jo statuss un punkts.
Visai nopietni dysons būs katru mājas pasākumu sarunu daļa.
Dyson uzreiz asociējās ar fēnu, kuram cenu zīmīte 500eiro. Ciemiņi domās, ka tas putekļusūcējs maksā tikpat cik dzīvoklis.
Džinga @ 06.02.2025 14:57
Tu nopietni? :D
Es tiešām vairs nesaprotu, vai šis ir sarkasms. :D
akul12 @ 06.02.2025 15:02
Sarkasms kopā ar nopietnību.
Nopietni tiem, kuriem svarīgi x7, iphone, smalks klozetpods. ?
akul12 @ 06.02.2025 15:02
Sarkasms kopā ar nopietnību.
Nopietni tiem, kuriem svarīgi x7, iphone, smalks klozetpods. ?
Andie @ 06.02.2025 14:22Ieteiktu paskatīties Dreame virzienā, man pirms gada bija līdzīga dilemma, kad man nomira mans mega vecais putekļusūcējs ar vadu.? Es skatījos sākotnēji uz Samsung Jet75 Pet vai Jet85 Pet, bet man baigi negribējās par putekļusūcēju maksāt vairāk kā 600. Man sanāca patestēt pie māsas Samsung jet 75 un es sapratu, ka viņš ir SMAGS, tā kā riktīgi un bača ātri nosēžas turbo režīmā, like ļoti ātri, iziet cauri 3istabu dzīvoklim, kurā nav paklāju ir nereāli. Tad es turpināju savus sirojumus pa veikaliem un uzdūros Dreame R20? man viņš ir jau gadu. Ir viegls, iesūkšanas jauda ir ļoti laba(190 AW), ir pietiekami ok uzgaļu, mans mīļākais ir universālais ar gaismiņu (tik labi redz visus putekļus), ir turbo birste mēbelēm, ir birste mīkstā parketam un kokam, tad tie standarta garie uzgaļi, kurus es nelietoju, man ir dokstacija ar vietu rezerves baterijas uzlādei un rezerves baterija. Pamatā es ar viņu darbojos auto režīmā, kur tas pats nosaka, cik ļoti netīra ir mana grīda, bet turbo režīmā es mierīgi varu iziet cauri 4 istabām māja, krč, vienam stāvam sanāk otram stāvam vajag samainīt bateriju, ja visu dara turbo režīmā. Man ikdienā visu uzslauka robots, bet es vakarā prasti pāreju pāri ar savu bezvadu putekļusūcēju, jo robots ne visur var ielīst.
akul12 @ 06.02.2025 14:44
Ja IG rāda dirsas un pupus, tad kāpēc nevarētu putekļusūcēju rādīt?
Kādu palīdzību gribēji redzēt no šiem 3 jāņem dyson, jo statuss un punkts.
Visai nopietni dysons būs katru mājas pasākumu sarunu daļa.
Dyson uzreiz asociējās ar fēnu, kuram cenu zīmīte 500eiro. Ciemiņi domās, ka tas putekļusūcējs maksā tikpat cik dzīvoklis.
akul12 @ 06.02.2025 16:02Kam tad tik dārgi putekļsūcēji, ja ne atrādīt ciemiņiem?
Jebkurš putekļsūcējs ar vadu pat no name sūks labāk, kā tie akumulatoru brīnumi.
akul12 @ 06.02.2025 16:02Kam tad tik dārgi putekļsūcēji, ja ne atrādīt ciemiņiem?
Jebkurš putekļsūcējs ar vadu pat no name sūks labāk, kā tie akumulatoru brīnumi.
Džinga @ 06.02.2025 18:41
nu beeeeidz. Tak simtreiz vieglāk ir operēt ar bezvadu putekļusūcēju nekā to, ko jāvelk līdzi pa zemi un vēl vads aizmugurē.
Vienkārši pašā saknē zīmēšanās ar putekļusūcēju ir absurda, es nesaprotu, kur to kaut ko tādu izrāvi :D
Tas ir putekļu sūcējs!! Tu ar smuku, dārgu slotu arī zīmētos? Varbūt fancy poda birsti ar? :D
Džinga @ 06.02.2025 18:41
nu beeeeidz. Tak simtreiz vieglāk ir operēt ar bezvadu putekļusūcēju nekā to, ko jāvelk līdzi pa zemi un vēl vads aizmugurē.
Vienkārši pašā saknē zīmēšanās ar putekļusūcēju ir absurda, es nesaprotu, kur to kaut ko tādu izrāvi :D
Tas ir putekļu sūcējs!! Tu ar smuku, dārgu slotu arī zīmētos? Varbūt fancy poda birsti ar? :D
Rora @ 06.02.2025 19:12
Es neticu, ka tas cilvēks to nopietni raksta par to "zīmēšanos" ar putekļusūcēju ?. Nu es nevaru noticēt, ka kāds tiešām TĀ domā ?
akul12 @ 06.02.2025 19:29
Noteikti, arī dārga podu birste ir statusa simbols un arī ieņem sarunu daļu pie svētku galda ?
Putekļusūcējs pa 500eiro noteikti ir statusa simbols