Sveikas dāmas!
Tā kā līdz šim esmu dzīvojusi bez dekoratīvās kosmētikas dažādu iemeslu dēļ, bet ļoti vēlos sākt krāsoties, tad vēršos pie jums.
Ieejot veikalos, pieejamais kosmētikas klāsts ir tik plašs, ka rodas apjukums, kas no tā ir nepieciešams, kā arī, kas no tā ir kvalitatīvāks un piemērotāks iesācējam.
Esmu atradusi informāciju, ka dažādi vizāžisti piedāvā "make up" apmācības. Daudzi no šiem speciālistiem aicina nākt pie viņiem jau ar savu "kosmētikas maciņu", lai apskatītu, kas no tā ir derīgs un kas jāpiepērk klāt. Taču man radās jautājums - varbūt ir arī tādi speciālisti, kas var atnākt līdzi uz veikalu un uzreiz palīdzēt piemeklēt nepieciešamos/piemērotākos produktus? (Protams, par samaksu) Negribētos tagad uz dullo kaut ko sapirkt un tad, aizejot pie speciālista, saprast, ka no tā nekas neder. Labāk tad sākt visu no tīras, baltas lapas un sapirkt uzreiz nepieciešamo.
Ļoti vēlos gan speciālista uzraudzībā iekārtot kosmētikas maciņu, gan arī "make up" apmācību.
Vai kādai ir bijusi pieredze ar šo? Varbūt variet ieteikt kādu speciālistu, kas ar šo nodarbojas?
Mīļš paldies!