Lilac27 @ 23.01.2025 22:05Esmu jautājusi viņam. Kā minēju viņš saka ka vajagot īpašo momentu. Esmu jautājusi kas ir īpašais moments. Pasmējās ka grūti to tā izskaidro un vsjo. Abiem ir stabili darbi, dzīvesvieta arī, miljonāri neesam bet nav problēmu ar finansēm, strīdi gadās kā jau visiem bet ne nopietni
Priekš manis apprecēšanas liekas svarīga un skaists mirklis dzīvē
Krišjānis Kariņš @ 23.01.2025 22:10
Piekrītu. Labi, ja neplāno bērnus, tad nav nozīmes. Bet te jau izklausās, ka grib bērnus. Vismaz sieviete vis kaut ko grib, par vīrieti nav skaidrs.
Īpašos momentus cilvēki rada paši. Tādi nekrīt no zila gaisa, paši no sevis.
Džinga @ 23.01.2025 22:15
Bet kāpēc tu ļauj viņam pasmieties un slēgt tēmu? Esat pietiekami ilgi kopā, lai varētu pateikt, ka mums vajag nopietni par to parunāt, citādāk ir grūti domāt par nākotni
akul12 @ 24.01.2025 06:57Iekrāt, nopirkt mājokli pirms kāzām nenozīmē lielo mīlu un atbildības sajūtu, bet aukstu aprēķinu. Vīrietis nodorošinās, ka šķiršanās gadījumā sievietei paliek apaļa 0 + 150 eiro alimenti par bērnu, ja tādi ir.
Viņa nevienā brīdī neprasa, ko darīt. Jautājums bija par to, pēc cik ilga laika ir saņemts bildinājums...un tepat statistika pierāda, ka lielākā daļa saņem bildinājumu pēc ilgāka laika posma, ne uzreiz pēc pusgada vai gada. Vot šajā situācijā es mazāk ticu tiem pāriem, kas pēc pusgada-gada apprecas. Nez kāpēc tie ir tie pāri, kuri visdrīzāk izšķirsies.Džinga @ 23.01.2025 23:06
Ja nevari uz šo atbildēt, tad es palieku pie tā, ka tēma nav īsta. Jo man prātā nelīmējas kopā kā divi cilvēki, kas 6 gadus ir kopā par tik svarīgām tēmām var abi neveikli pasmaidīt un iet klusām prasīt svešiem cilvēkiem forumā ko darīt.
law7 @ 24.01.2025 07:57
1. Mūsdienās daudzas sievietes arī pašas gana labi nopelna.
2. Ja vien vīru, bērna tēvu, neizvēlas no kaut kāda stipri kreisa kontingenta, tad uzturlīdzekļi būs lielāki. Turklāt, ja labi izvēlas, tad parasti nemaz nav jāšķiras.
akul12 @ 24.01.2025 06:57Iekrāt, nopirkt mājokli pirms kāzām nenozīmē lielo mīlu un atbildības sajūtu, bet aukstu aprēķinu. Vīrietis nodorošinās, ka šķiršanās gadījumā sievietei paliek apaļa 0 + 150 eiro alimenti par bērnu, ja tādi ir.
akul12 @ 24.01.2025 08:31
Tad vēl mazāk iemeslu stiept gumiju 5 vai 10 gadus, lai apprecētos. Labi pelnošu personu kaut kādi tūkstoši kāzu nosvinēšanai īpaši neietekmē. Šis statuss daudz netraucē mācībām, karjerai, iekrājumu veidošanai vai īpašumu iegādei.
Pasaki šo Jelinskai :D Viņa jau cik gadus ir parasta draudzene Fiļam.akul12 @ 24.01.2025 08:31
Tad vēl mazāk iemeslu stiept gumiju 5 vai 10 gadus, lai apprecētos. Labi pelnošu personu kaut kādi tūkstoši kāzu nosvinēšanai īpaši neietekmē. Šis statuss daudz netraucē mācībām, karjerai, iekrājumu veidošanai vai īpašumu iegādei.
akul12 @ 24.01.2025 08:31
Diabolus @ 24.01.2025 08:47
Iekrāt pirms kāzām - slikti. Precēties kā bomzim (kā jau mēs noskaidrojām citās diskusijās) - slikti. Nebildināt - slikti.
Kā tad būt??? ??
Džinga @ 24.01.2025 08:50
Nu beeeeidz katrā tēmā celt augšā tos statusus un kvalitātes, davaj vienreiz iztiekam bez.
brunettte @ 24.01.2025 09:04Pasaki šo Jelinskai :D Viņa jau cik gadus ir parasta draudzene Fiļam.
SarmaD @ 24.01.2025 09:21
Tieši tā. Varu to pateikt pēc savas pieredzes.
Vispār liekas, ka tēma veidota lai visi te varētu pašūmēties, autore vairs neatbild.
brunettte @ 24.01.2025 08:17Viņa nevienā brīdī neprasa, ko darīt. Jautājums bija par to, pēc cik ilga laika ir saņemts bildinājums...un tepat statistika pierāda, ka lielākā daļa saņem bildinājumu pēc ilgāka laika posma, ne uzreiz pēc pusgada vai gada. Vot šajā situācijā es mazāk ticu tiem pāriem, kas pēc pusgada-gada apprecas. Nez kāpēc tie ir tie pāri, kuri visdrīzāk izšķirsies.
Lilac27 @ 24.01.2025 11:01Autore neatbild katru minūti tāpēc ka autore strādā slimnīcā un nevar visu laiku būt pie telefona nejau tas nozīmē ka neatbildu, jo nemāku izrunāties vai tēma ir fake :D
Es māku izrunāties, bet kā jau minēju man netiek paskaidrots kas ir tas īpašais moments. Saka tikai ka gaida kaut kādu momentu bet viņš nepaskaidro neko tālāk un izvairās par to runāt. Pati iemeslu es nevaru iedomāties, jo mums nav tādu šķēršļu kuru dēļ precēties nevarētu. Un nē, tie draugi vīrieši nav īpaši vecāki par viņu kuri jau ir apprecējušies. 25-30 vecuma kategorija. Tur ilgākais ir bijis kādi 3 gadi kad notiek jau bildinājums
Lilac27 @ 24.01.2025 11:01Autore neatbild katru minūti tāpēc ka autore strādā slimnīcā un nevar visu laiku būt pie telefona nejau tas nozīmē ka neatbildu, jo nemāku izrunāties vai tēma ir fake :D
Es māku izrunāties, bet kā jau minēju man netiek paskaidrots kas ir tas īpašais moments. Saka tikai ka gaida kaut kādu momentu bet viņš nepaskaidro neko tālāk un izvairās par to runāt. Pati iemeslu es nevaru iedomāties, jo mums nav tādu šķēršļu kuru dēļ precēties nevarētu. Un nē, tie draugi vīrieši nav īpaši vecāki par viņu kuri jau ir apprecējušies. 25-30 vecuma kategorija. Tur ilgākais ir bijis kādi 3 gadi kad notiek jau bildinājums