Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Draudziiba

Reitings 1
Reģ: 20.01.2025
Sveikas!
Esmu lielaas paardomaas shobriid. Man ir vienkaarsi tuva draudzene, draudzeejamies jau apm. 3 gadus. Katra straadaa un studee savaa nozaree, ikdienaa viss forshi, sazinamies, tiekamies utt., bet brizhiem un nu jau pedeejaa laikaa paraak biezhi, rodas visaadi kaski. Skiet, ka vinai biezhi vien skauzh tas, cik man ir saliidzinoshi sakaartota dziive, bet vinai - nee, vinas pashas haotiskuma deelj. Biezhi vien nejuutos uzklausiita, klausos par vinjas klapataam un probleemaam, tachu manas lietas biezhi vien paliek novaartaa. Nemot veraa, ka neesmu taads cilveeks, kas seezh savaas probleemaas, baigi neiespringstu uz sho, kaut gan zinu, ka nekaads green flag tas nav. Kad censhos vinjai pateikt, ka mani iisti neapmierina dazhas lietas, manupraat, parasti shaadaa gadiijumaa standarts tuvaam draudzeneem buutu to visu izrunaat, vai ne? Bet ar vinju taa nav. Vinja saak uzreiz uzbrukt, paarmest un taa taalaak, kaa rezultaataa peec shaadaam sarunaam ir bijushi vairaaki gadiijumi, kad ilgstoshi nerunaajam. Nesaprotu, kaa riikoties, jo it kaa draudzene tuva, tomeer biezhi vien sajuuta, ka vinjai ruup tikai savas lietas un besii, ka briizhos, kad censhos izrunaaties, uzreiz ir striids.
Gribu dzirdeet juusu viedokli no malas, kaa riikoties. Paartraukt draudziibu? Censties veelreiz izrunaaties?!
P.S. Atvainojiet, ka nav garumziimju :(
20.01.2025 20:34 |

Patīk
Reitings 2225
Reģ: 03.11.2023
Nu, es vienai tādai draudzenei pirms pāris gadiem atklāti pateicu, ka man sāpēja viņas uzvedība vienā situācijā un, ka es gribu iepauzēt mūsu draudzību uz kādu laiku, jo gribu sakārtot savu mentālo veselību.
Rezultātā, viņa man uzmeta, kad vēlāk gribēju atsākt kontaktu un līdz šai dienai nav ar mani saiznājusies :) Var izdarīt secinājumus, cik šādam cilvēkam ir svarīgas tavas sajūtas un tavs viedoklis.
20.01.2025 21:15 |

Reitings 43
Reģ: 21.10.2024
Cik gadi Jums abām?
Kādā ziņā viņai haotiska dzīve? To tu pati izsecināji, ka tev dzīve sakārtotāka?
20.01.2025 22:00 |

Reitings 4183
Reģ: 22.03.2024
Man arī bija tāda draudzene līdz es sapratu, ka tā nav nekāda draudzība, ja viss ir tikai par un ap vienu draudzeni.
20.01.2025 22:13 |

Patīk
Reitings 2225
Reģ: 03.11.2023
Megija1234 @ 20.01.2025 22:00
Cik gadi Jums abām?
Kādā ziņā viņai haotiska dzīve? To tu pati izsecināji, ka tev dzīve sakārtotāka?

Parasti jau to labi var pateikt, ir tie cilvēki, kam nepārtraukti kaut kāda drāma notiek un katra diena kā jauna seriāla sērija
20.01.2025 22:23 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits