Megija1234 @ 20.01.2025 22:00Cik gadi Jums abām?
Kādā ziņā viņai haotiska dzīve? To tu pati izsecināji, ka tev dzīve sakārtotāka?
Tiesi ta ari ir, draudzenei katra diena kaa jauna seriaala seerija. Man personiigi taa nav, neesmu taads cilveks, bet loti interesanti paklausiities biezi vien, kas tikai nemeedz notikt apkaart. Cik esmu izsecinaajusi, tad vinai taa ir ar visiem draugiem, ka prioritaate ir vina pati un vinas probleemas. Ir atseviskas teemas, kur vina neveelas iedzilinaaties vai uzklausiit savus draugus, jo vienkaarsi vina uzskata, ka visi citi dara nepareizi.Džinga @ 20.01.2025 22:23
Parasti jau to labi var pateikt, ir tie cilvēki, kam nepārtraukti kaut kāda drāma notiek un katra diena kā jauna seriāla sērija
Tiesi ta ari ir, draudzenei katra diena kaa jauna seriaala seerija. Man personiigi taa nav, neesmu taads cilveks, bet loti interesanti paklausiities biezi vien, kas tikai nemeedz notikt apkaart. Cik esmu izsecinaajusi, tad vinai taa ir ar visiem draugiem, ka prioritaate ir vina pati un vinas probleemas. Ir atseviskas teemas, kur vina neveelas iedzilinaaties vai uzklausiit savus draugus, jo vienkaarsi vina uzskata, ka visi citi dara nepareizi.Džinga @ 20.01.2025 22:23
Parasti jau to labi var pateikt, ir tie cilvēki, kam nepārtraukti kaut kāda drāma notiek un katra diena kā jauna seriāla sērija
Ka jau teicu, abas esam studentes, tad vari izdarit secinajumus. Par haotisku dziivi ir secinaajusi vina pati, tomeer pastaav visaadi faktori, kas uz to arii reali noraada. Turklaat, vina pati biezhi vien striidas ar citiem un tad staasta par to... Esmu domaajusi, ka droshi vien arii par mani staasta savaam draudzeneem tapat kaa man par vinjaam.. :)Megija1234 @ 20.01.2025 22:00Cik gadi Jums abām?
Kādā ziņā viņai haotiska dzīve? To tu pati izsecināji, ka tev dzīve sakārtotāka?
Been there done that. Esmu teikusi vinjai, ka nav patiikami, ka nejuutos uzklausiita utt. Uz ko, protams, vinja saak uzbrukt, ka kas tad man nekaish ar savu sakaartoto dziivi... Ad hominem uzbraucieni par to, kaapeec es pati esmu vainiiga pie taa un ka vinjai jau viss apnicis esot. Kad peec viena shaada kaskja atsaakaam runaat, izraadijaas, ka es veel vainiiga pie visa esmu un vinja pati nevareejusi paardziivot, ka esmu piemineejusi vienu konkreetu situaaciju shii striida laikaa. :-/ Tieshaam nezinu, kaa vispaar ar shaadu cilveeku lai runaa un risina probleemas, ja vienmeer pati pie visa beigaas esmu vainiiga. Sho triis gadu laikaa nekad neesmu dzirdeejusi fraazi "Sorry, ka es taa", vienmeer seko attaisnojumi un kaskis peec tam. Bet taa kaa ikdienaa sarunaajamies gana biezhi, nav tik viegli to visu arii palaist valjaa..Džinga @ 20.01.2025 21:15Nu, es vienai tādai draudzenei pirms pāris gadiem atklāti pateicu, ka man sāpēja viņas uzvedība vienā situācijā un, ka es gribu iepauzēt mūsu draudzību uz kādu laiku, jo gribu sakārtot savu mentālo veselību.
Rezultātā, viņa man uzmeta, kad vēlāk gribēju atsākt kontaktu un līdz šai dienai nav ar mani saiznājusies :) Var izdarīt secinājumus, cik šādam cilvēkam ir svarīgas tavas sajūtas un tavs viedoklis.
Zamiata @ 21.01.2025 00:22Ka jau teicu, abas esam studentes, tad vari izdarit secinajumus. Par haotisku dziivi ir secinaajusi vina pati, tomeer pastaav visaadi faktori, kas uz to arii reali noraada. Turklaat, vina pati biezhi vien striidas ar citiem un tad staasta par to... Esmu domaajusi, ka droshi vien arii par mani staasta savaam draudzeneem tapat kaa man par vinjaam.. :)
Es viņu esmu atbalstījusi kā vien varu. Vai kas īsti ir tas, ko Tu vēlējies pateikt? Nesapratu domu. Man tā kā jāziedo sevi, jādod bezierobežu atbalstu cilvēkam, kuram ir grūti paspert soli pretī?mrthkjj @ 21.01.2025 16:55Viņa izklausās pēc nemīlēta cilvēka, kuram ļoti pietrūkst uzmanības un uzklausīšanas, iespējams pat ar narcistiskām iezīmēm, ja saki, ka nearvienu nerunā un taisa drāmas.
Tu pēc nosodošas un neempātiskas personas, kura nespēj pilnībā atdoties otram (nesaku, ka tas ir vajadzīgsbet tas tiek pieprasīts).
Bet, kopumā, iesaku pašai novilkt robežas, cik gribi, lai tevi izmanto, jo ļoti iespējams, nemaz nevari sniegt draudzenei, to, ko viņa gaida- pilnīgu (pārmērīgu) uzklausīšanu un bezierunu atbalstu.
Tas nav ne labi, ne slikti, tā vienkārši tas ir- iespējams, ka nemaz neesat piemērotas viena otrai un labāk šīs attiecības palaist vaļā, jo ne tu jutīsies izsmelta, ka no tevis gaida, to ko nevari sniegt, ne viņa, ka nesaņem to, ko vēlas- bezierunu atbalstu.
iesaku, vienkārši ieklausīties sevī, gribi turpināt draudzību, vai nē. Interesantums paklausīties stāstos ir visai mazs rādītājs.
Zamiata @ 22.01.2025 01:47Es viņu esmu atbalstījusi kā vien varu. Vai kas īsti ir tas, ko Tu vēlējies pateikt? Nesapratu domu. Man tā kā jāziedo sevi, jādod bezierobežu atbalstu cilvēkam, kuram ir grūti paspert soli pretī?
Viss, ko es sagaidu, ir cieņpilna draudzība. Un domāju, ka es neesmu tāda viena, kurai ir vai vēlas sev draugus ar kuriem ir savstarpēja cieņa.
Paldies, meitenes, par komentāriem, esmu sapratusi, ka nav vērts. Un neļaujiet sev kāpt uz galvas! Ir cilvēki, kuriem tiešām ir grūti, bet ir tādi, kuriem vienkārši, atvainojiet par franču valodu, pie dirsas par visiem citiem.