Pauluuuks @ 19.01.2025 11:45Ka jau zinam, attalums nav tas labakais draugs attiecibam. Draugs kadu laiku arzemes strada un attaluma del ik pa laikam stridi pagadas. Tas notika nejausi, ka ieveroju, ka katru reizi kaa mums notiek strids, ta vins pievieno sev instagram 3-4 meitenes. Nejau kaut kadas slavenibas, modeles, bet realas latviesu meitenes ar loti pievilcigam bildem. Un ta katru reizi. Pec salabsanas vins turpina vinam sekot un vienreiz sanemos pajautat, kas tas par meitenem. Vins man parmeta, ka es vinam neuzticos, ka vinam nav laiks skatit visus kam vins ir piesekojis un saka ka esot nejausi piesekojis. Hmm, katru reizi 3-4meitenem nejausi piesekojis? Interesanti. Man ir iemesls uztraukties,ka vins raksta tam meitenem vai es parspileju un parak sadomajos visu nepareizi?
Megija1234 @ 19.01.2025 11:57
Neizklausās baigi cerīgi. Es pilnīgi noteikti uztrauktos. Un tas ka vinjs tevi gaslaito ir baigais red flag.
Cik ilgi esat kopā?
akul12 @ 19.01.2025 12:11Te jautājums vai draugam ir kādas vērtības (izskats, komunikabls, statuss, nauda), kuras varētu piesaistīt skaistas meitenes, jo bez tām viņš var līdz nelabumam siekaloties uz IG meitenēm, bet dzīvē neviena viņam nedos.
Kas viņš ir alfa vai simps?
law7 @ 19.01.2025 12:06Kas tev vīriešu trūkst? Priekš kam tev tāds draugs, kurš strādā ārzemēs un ar tevi tiekas reti?
akul12 @ 19.01.2025 12:11Te jautājums vai draugam ir kādas vērtības (izskats, komunikabls, statuss, nauda), kuras varētu piesaistīt skaistas meitenes, jo bez tām viņš var līdz nelabumam siekaloties uz IG meitenēm, bet dzīvē neviena viņam nedos.
Kas viņš ir alfa vai simps?
Džinga @ 19.01.2025 13:18
Kāda starpība, ja viņš grib piesaistīt citas sievietes, tad nafig tādu. :D Nav vērts diskutēt par to var vai nevar.
Ar tiem alfām un simpiem tu vispār esi rēcīgs, bet sāku jau perast. :D
Pauluuuks @ 19.01.2025 13:05
Nauda ir, bet ne taa, ka loti ar to izcelties varetu. Izskats parasts virietis, nezinu kaa ta vertet. 185, masivas miesasbuves, bet ne resns. Nav ta, ka kaut kads modela izskats izceltos, bet ir ok. Pec rakstura vins ir loti harismatisks, komunikabls, jautrs.
Ir taa, ka pienemsim vins pieseko 4 meitenem, bet vinam atpakal pieseko maksimums 1. 1 tas ir reali maksimums.
Džinga @ 19.01.2025 13:18
Kāda starpība, ja viņš grib piesaistīt citas sievietes, tad nafig tādu. :D Nav vērts diskutēt par to var vai nevar.
Ar tiem alfām un simpiem tu vispār esi rēcīgs, bet sāku jau perast. :D
Pauluuuks @ 19.01.2025 13:32
Bet par tiem simpiem un alfa jau taisniba vinam ir. Viriesu tipi, protams, ir daudz un dazadi bet ja tiesi par siem veidiem, tad ir viriesi kuri centisies vislaik dabut sev uzmanibu no sievietem, jo vini sava dzive ar neko neizcelas un ir viriesi kuri reali ir augsts limenis ar kuriem sieviete jutas ka aiz mura sienas, kaa princese. Un tapat ka meitenes ir tadas karalienes, kuras ir augsts limenis un tas pick me girl, kuras draudzejas tikai ar dzekiem, nomelno citas meitenes, visadi parspileti censas sev pieverst uzmanibu, lai dzeki uz vinam skatas.