Kā pieņemt bijušā vīra jaunās attiecības

Reitings 11
Reģ: 19.01.2025
Sveicināti! Vēršos pie jums pēc citu cilvēku pieredzes, kā pieņemt sekojošu situāciju. Izšķīrāmies ar vīru banālā - es tevi vairs nemīlu jau labu laiku - dēļ. Jutu, ka kaut kas nav, bet norakstīju to uz aizņemtību, darbiem, rutīnu. Bet tajà pat laikā, vēl esot kopā ar mani,viņs bija uzsācis attiecības ar citu. Kad tas nāca gaismā, viņš uzreiz izvācās pāris nedēļu laikā, uzreiz bij runa par šķiršanos un ka nekāda atpakaļceļa neesot un nebūšot. Viņš ievācās uzreiz pie viņas. Lielākā problēma ir tā, ka mums ir bērns, ar kuru viņš grib tikties. Es nevaru pieņemt, ka kādreiz viņš paliktu pa nakti vai ilgāk tur pie tās citas sievietes, kā to plāno nu jau bijušais vīrs. Ir nojauta, ka arī tur ir bērni. Nezinu, kà justies, kā rīkoties šajā situācijā. Varbūt kāds var padalīties līdzīgā pieredzē?
19.01.2025 01:43 |

Patīk
Reitings 3517
Reģ: 03.11.2023
Cukurbiete @ 22.01.2025 10:43
Kur problēma, ka vismaz sākumposmā bērns tiekās ar tēvu neitrālā teritorijā? Un vispār, ne visi vīrieši ir gatavi tikties ar bērnu pēc šķiršanās. Šeit, pirmkārt, ir svarīgi, lai bērnam būtu labi.

Bujušais vīrs jau plānojot bērnu vest arī pa nakti paturēt pie jaunās sievietes. Vajag izlasīt līdz galam
22.01.2025 11:14 |

Reitings 322
Reģ: 23.09.2020
queen2820 @ 22.01.2025 10:12

Vai tev pašai ir bērni ? Jo tas galīgi nav veselīgi no vienām attiecībām ,otrās , it īpaši kad ir bērni, jo tas taču ietekmē arī viņus. Ja vēl bērns ir maza vecumā, tad viņš var nesaprast, kāpēc tētis pēkšņi dzīvo ar citu sievieti. Es gan varu saprast , kāpēc negribas laist bērnu pie svešas sievietes .

Ja man ir bērni, pat vairāki! 😀
Posta autore tomer zemtekstā raksta par “savu sāpi nepieņemt”, “uzzināt kaut ko par jauni sievieti” “neko nestāsta”, vel par atpakaļceļu autore domā!!!
Tad, lai situāciju paspilgtinātu ierakstīja ka nezina kur un ka berns būs!
Katrs attiecības veido ka grib, no vienām uz otrām, dzīvot paralēlās attiecībās, vai sērot 10 gadus! 🙄😂 (nav pareizs/nepareizs attiecību modelis)
Ar bernu gan jau tēvs un māte tiks galā. Ja abi savstarpēji pirms šķiršanas dzivoja kopā, nesaskanēja, gan jau kasķējās un tad bernam arī tādā vide nav OK! 😇
Atceraties- BĒRNI ATTIECĪBĀS NAV NR.1 DZĪVES MISIJA!
Bērni izaugs un aizies, a vecāki paliks! 🥂
22.01.2025 16:02 |

Patīk
Reitings 3517
Vilciņš @ 22.01.2025 16:02

Ja man ir bērni, pat vairāki! ?
Posta autore tomer zemtekstā raksta par “savu sāpi nepieņemt”, “uzzināt kaut ko par jauni sievieti” “neko nestāsta”, vel par atpakaļceļu autore domā!!!
Katrs attiecības veido ka grib, no vienām uz otrām, dzīvot paralēlās attiecībās, vai sērot 10 gadus! ?? (nav pareizs/nepareizs attiecību modelis)
Ar bernu gan jau tēvs un māte tiks galā. Ja abi savstarpēji pirms šķiršanas dzivoja kopā, nesaskanēja, gan jau kasķējās un tad bernam arī tādā vide nav OK! ?
Bērni izaugs un aizies, a vecāki paliks! ?

Ko tu tur dzejo, tā līdz galam nevar saprast domu :D
22.01.2025 16:24 |

Reitings 3728
Reģ: 11.04.2023
Katrs attiecības veido ka grib, no vienām uz otrām, dzīvot paralēlās attiecībās, vai sērot 10 gadus! 🙄😂 (nav pareizs/nepareizs attiecību modelis)

Skriet no "vienām uz otrām" vai dzīvo "paralēlās attiecībās" un par to melot partnerim nav "attiecību veidošana" bet narcisms.
22.01.2025 19:00 |

Reitings 1273
Reģ: 13.12.2023

Katrs attiecības veido ka grib, no vienām uz otrām, dzīvot paralēlās attiecībās, vai sērot 10 gadus! ?? (nav pareizs/nepareizs attiecību modelis)
Ar bernu gan jau tēvs un māte tiks galā. Ja abi savstarpēji pirms šķiršanas dzivoja kopā, nesaskanēja, gan jau kasķējās un tad bernam arī tādā vide nav OK! ?

Es pat varētu piekrist tam, ka stabila, precēta pāra savstarpējās attiecības ir vienlīdz svarīgas ar bērnu interesēm. Bet gribētos domāt, ka bērnu interesēm tomēr ir priekšroka pret jaunā jobera vai ārlaulības sakara interesēm, tev tā nešķiet?
22.01.2025 19:51 |

Reitings 1273
akul12 @ 22.01.2025 19:00

Skriet no "vienām uz otrām" vai dzīvo "paralēlās attiecībās" un par to melot partnerim nav "attiecību veidošana" bet narcisms.

Vienmēr šādās tēmās izlien sava trauslā ego kopējas un atklāj savas kārtis 😂
22.01.2025 19:52 |

Reitings 3728
Reģ: 11.04.2023
Diabolus @ 22.01.2025 19:52

Vienmēr šādās tēmās izlien sava trauslā ego kopējas un atklāj savas kārtis ?

Morāles principi, tagad skaitas trausls ego? OK
22.01.2025 20:56 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Diabolus @ 22.01.2025 19:51

Es pat varētu piekrist tam, ka stabila, precēta pāra savstarpējās attiecības ir vienlīdz svarīgas ar bērnu interesēm. Bet gribētos domāt, ka bērnu interesēm tomēr ir priekšroka pret jaunā jobera vai ārlaulības sakara interesēm, tev tā nešķiet?

Kādas tad ir tās bērna intereses? Bieži tās ir eksenes intereses sadirst dzīvi savam eksim vai tīši ieriebt, metot priekšā to kā bērna vajadzības.
22.01.2025 20:59 |

Reitings 1503
Reģ: 29.04.2021

Nu varbūt jums tā ir normāli, man tā neliekas norma , ka bērnam piemēram savos dzīves 18 gados būtu jāpiedzivo vairāki patēvi vai pamātes . Tomēr katras attiecības ietekmē arī bērnu .
23.01.2025 13:03 |

10 gadi
Reitings 1176
Reģ: 23.04.2014
Nepieņem attiecības un dod sev laiku. Es tā arī pateiktu,ka nevaru vēl to pieņemt un labāk,lai kādu laiku nerādies. Cik liels bērns? Pats pa durvīm līdz kāpņu telpai var aiziet? Nu tad tā lai arī bērnu savāc uz tikšanos. Padomā par sevi pirmām kārtām. Bērnam vajag psihiski stabilu cilvēku blakus.
Dod sev laiku!
23.01.2025 13:19 |

Reitings 87
Reģ: 25.04.2016
Nahrena tad pieļāvi šķiršanos, ja viņš tik labs, ka nelabprāt atdevi viņu citai? 🥺
23.01.2025 13:30 |

Reitings 1273
SarmaD @ 22.01.2025 20:59

Kādas tad ir tās bērna intereses? Bieži tās ir eksenes intereses sadirst dzīvi savam eksim vai tīši ieriebt, metot priekšā to kā bērna vajadzības.

Nezinu, droši vien ir arī tādas, kuras tiešām mēģina ieriebt. Bet šajā gadījumā viss loģiski saprotams. Atkārtošu: šajā gadījumā ar tēvu neviens neliedz tikties.
Nosauc vienu iemeslu, kāpēc bērnam būtu jāpavada nakts pie kaut kādas svešas kurtizānes, par kuru nekas nav zināms, ar kuru bērna tēvs tikai neilgi dzīvo kopā un droši vien pats tēvs vēl nav līdz galam iepazinis.
Es nezinu, vai tiešām sievietei ir jābūt bērniem, lai tādu elementāru lietu saprastu. Bet varbūt tev vnk atkal lēnās domāšanas diena.
23.01.2025 14:19 |

Reitings 3512
Diabolus @ 23.01.2025 14:19

Nezinu, droši vien ir arī tādas, kuras tiešām mēģina ieriebt. Bet šajā gadījumā viss loģiski saprotams. Atkārtošu: šajā gadījumā ar tēvu neviens neliedz tikties.
Nosauc vienu iemeslu, kāpēc bērnam būtu jāpavada nakts pie kaut kādas svešas kurtizānes, par kuru nekas nav zināms, ar kuru bērna tēvs tikai neilgi dzīvo kopā un droši vien pats tēvs vēl nav līdz galam iepazinis.
Es nezinu, vai tiešām sievietei ir jābūt bērniem, lai tādu elementāru lietu saprastu. Bet varbūt tev vnk atkal lēnās domāšanas diena.

Var jau pastāvēt pie saviem principiem un to bērnu pie tās šaušulīgās sievietes nelaist. Tad ar laiku sajust, kā fāterītis arvien retāk tiekas ar bērnu, jo tā visa ir papildus plānošana tik tapēc, ka eksenei nepatīk jaunā brūte. Un tad varēs te likt gaudulīgu stāstu cik sūri un grūti nākas vienai audzināt bērnu jo tēvs neklapē ar ausi.
23.01.2025 15:35 |

Patīk
Reitings 3517
SarmaD @ 23.01.2025 15:35

Var jau pastāvēt pie saviem principiem un to bērnu pie tās šaušulīgās sievietes nelaist. Tad ar laiku sajust, kā fāterītis arvien retāk tiekas ar bērnu, jo tā visa ir papildus plānošana tik tapēc, ka eksenei nepatīk jaunā brūte. Un tad varēs te likt gaudulīgu stāstu cik sūri un grūti nākas vienai audzināt bērnu jo tēvs neklapē ar ausi.

Man liekas tu vienkārši esi iespītējusies un nav tā, ka nesaproti argumentus.
Es nesaprotu, kāpēc mātei būtu jādara viss, lai izpatiktu tēva vēlmēm tikai lai pasarg dies tas tēvs vēlāk neatteiktos tikties ar bērnu. Nu tas ir fucked up.
Nu nav jāved bērnu dzīvoties pie sveša random cilvēka. Normāla prakse būtu vispirms visu abiem vecākiem savstarpēji apspriest
23.01.2025 16:52 |

Patīk
Reitings 3517
AnaMandarina @ 23.01.2025 13:30
Nahrena tad pieļāvi šķiršanos, ja viņš tik labs, ka nelabprāt atdevi viņu citai? ?

Ko darīt, pieslēgt ar roku dzelžiem pie gultas vai vnk neparakstīt šķiršanās papīrus un taisīt problēmas gadu gadiem? Domāju vnk kāds tavupār būtu tas risinājums :)
23.01.2025 16:53 |

Reitings 3512
Džinga @ 23.01.2025 16:52

Man liekas tu vienkārši esi iespītējusies un nav tā, ka nesaproti argumentus.
Es nesaprotu, kāpēc mātei būtu jādara viss, lai izpatiktu tēva vēlmēm tikai lai pasarg dies tas tēvs vēlāk neatteiktos tikties ar bērnu. Nu tas ir fucked up.
Nu nav jāved bērnu dzīvoties pie sveša random cilvēka. Normāla prakse būtu vispirms visu abiem vecākiem savstarpēji apspriest

Tur nav ko īsti apspriest. Iepazīties jau būtu forši, bet reti kad exenēm šķiet pieņemamas jaunās. Tas nav spīts, es vienkārši zinu ka vīrietim nav tik daudz pacietības lavierēt starp principiem. Šī situācija vienkārši novedīs līdz tam, ka vīrietis vairs negribēs neko, jo tas būs par sarežģītu ikdienas dzīvei.
Es īsti arī nesaprotu kā sievietes to iedomājas. Taisīs randiņu trijatā un apspriedīs kā turpmāk dzīvos?
23.01.2025 18:37 |

Reitings 23
Reģ: 26.08.2020
Kad daudz maz galvā sakārtots viss, tad var bez bērniem satikties ar jauno sievieti.
Izrunāt visu par bērniem, kā abas puses to redz.
Kad šis noticis, tad var kādā spēļu istabā vai spēļu laukumiņā satikties visi bērni kopā. Skraidīt, iepazīties. Arī pati redzēsi, kādi bērni, kāda visiem komunikācija.
Un tālāk jau var tikties arī privātākās vietās.
23.01.2025 18:48 |

Reitings 23
Šis pats augstāk, ko uzrakstīju, ir vēlams arī no otras puses. Kad autorei uzradīsies otrs cilvēks, arī viņš pakāpeniski jāiepazīstina ar bērnu.
23.01.2025 18:50 |

Reitings 23
Šis pats augstāk, ko uzrakstīju, ir vēlams arī no otras puses. Kad autorei uzradīsies otrs cilvēks, arī viņš pakāpeniski jāiepazīstina ar bērnu.
23.01.2025 19:01 |

Reitings 2189
Reģ: 28.04.2019
Ši ir situācija kā Timmai. Un kas tagad sievietei ar to ir jāsamierinās, ka laulība izjuka dēļ tā, ka tur iespraucās sveša sieviete? Bērna mātei ir tiesības atstāt bērnu tikai sev, un lai tēvs nāk ciemos uz pie ex sievas pie bērna, nevis ved bērnu dzīvot pie sievietes, kura izjauca jūsu laulību. Es arī personīgi neuzticētos kucei, kas izjauktu manu laulību, un vēl uzticēt viņai savu bērnu. Cik ir situācijas, ka tādi pāri - tēvs un viņa jaunā sieviete pēc tam izskalo smadzenes bērnam un nostāda šo bērnu pret paša bērna mammu. Šādiem cilvēkiem uzticība ir 0. Saul, cīnies par apgādību, un nepieļauj šos abus ienaidniekus diktēt tev savus noteikumus. Aizstāvi sevi un bērnu, un lai papaša nāk apciemot bērnu mājā no kuras viņš pats aizgāja. Brīnos sieviešu komentāriem forumā, jūs nu gan ar savu feminismu esat sajukušas prātā. VĪRIETIS IZJAUCA LAULĪBU, punkts. Vest bērnu uz ienaidnieces teritoriju, kas iejaucās pāra laulībā un izjauca to ir absurds . Man liekas, ka tikai sievietes ar īstu mātes - lācenes instinktu sapratīs ko es ar šo mēģinu paskaidrot
25.01.2025 09:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits