SarmaD @ 19.01.2025 10:19Šis būs tas tipiskais stāsts, kur sieviete sava cietušā ego dēļ liegs bērnam redzēt tēvu, jo tur ir tā jaunā, svešā sieviete, kuru viņa tik ļoti nevar ciest
vispār jau prasīju par pieredzi citām, nevis piezīmes par savu ego vai ko ļauju vai neļauju. Neliedzu tēvam tikties, viņi tiekas, tikai pagaidām neitrālā teritorijāSarmaD @ 19.01.2025 10:19Šis būs tas tipiskais stāsts, kur sieviete sava cietušā ego dēļ liegs bērnam redzēt tēvu, jo tur ir tā jaunā, svešā sieviete, kuru viņa tik ļoti nevar ciest
akul12 @ 19.01.2025 10:44Interesanti, kas būtu šī neitrālā teritorija? Viesnīca, trešās personas īpašums vai tavs mājoklis?
Tavs mājoklis ir tikpat neitrāla vide, kā bijušā vīra jaunais mājoklis, kuru dala ar jauno sievieti.
SarmaD @ 19.01.2025 10:19Šis būs tas tipiskais stāsts, kur sieviete sava cietušā ego dēļ liegs bērnam redzēt tēvu, jo tur ir tā jaunā, svešā sieviete, kuru viņa tik ļoti nevar ciest
Merilda @ 19.01.2025 11:48Oi, kā te visas apsūdz posta autori par ego un ko tik vēl nē. Bet blakusdiskusijā arī vīrietis uzsāka attiecības ar citu sievieti laulības laikā, tur gan neviens ex sievai nesaka, ka viņš viņai nepieder un vispār tā otra vīru nobūrusi.
Diabolus @ 19.01.2025 11:56
Tēvu nav liegts satikt. Man arī būtu šaubas, vai atstāt bērnu aprūpē pie pilnīgi sveša cilvēka ar ļoti apšaubāmiem morāles principiem. Un bērnam tagad nav jāzina, ka tētim ir jauna mīlestība.
Ja būs abi kopā vēl pēc pāris gadiem, tad arī lai iepazīstas. Pārāk bieži dzirdēts par “lielo pēcšķiršanās” mīlestību, kura ilgst 3 mēnešus
Merilda @ 19.01.2025 11:48Oi, kā te visas apsūdz posta autori par ego un ko tik vēl nē. Bet blakusdiskusijā arī vīrietis uzsāka attiecības ar citu sievieti laulības laikā, tur gan neviens ex sievai nesaka, ka viņš viņai nepieder un vispār tā otra vīru nobūrusi.
Daugaviete @ 19.01.2025 10:29vispār jau prasīju par pieredzi citām, nevis piezīmes par savu ego vai ko ļauju vai neļauju. Neliedzu tēvam tikties, viņi tiekas, tikai pagaidām neitrālā teritorijā
vēlreiz uzsveru, prasīju par pieredzi citām, nevis tavus komentus par savu ego vai iedomāšanos, kā būtu, ja būtu.. ja nav līdzīgas pieredzes, tad lūgums paklusēt! Paldies!SarmaD @ 19.01.2025 12:45
Tātad tev ir konkrētas pretenzijas pret šo sievieti un viņas bērniem. Ko darītu situācijā, ja būtu apgrieztā loģika? Tu aizej pie cita un tavs eksis met pūku, ka viņa bērnam jātiekas ar kaut kādu citu tēviņu, kurš tagad mācīs viņa bērnam kādam ir jābūt cilvēkam?
lieta tāda, ka pagaidām viņš neko man nestāsta par viņu, jo esam vienojušies, ka paiet vismaz pusgads pirms bērns tiek informēts, ka tēvs dzīvo ar citu. Tapē arī nezinu, ko domāt par to citu, jo neko nezinu, tikai pēc vienas sarunas ar bijušo, likās, ka tur arī ir bērni. Un, protams, mans ego šobrīd ir driskās. Bet to es šeit tagad neapspriežu. Vēlos vienkārši uzzināt, kā citas sievietes šādā situācijā ir virzījušās uz priekšu. Tieši tās, kuras pašas reāli kam tādam gājušas cauri, nevis iedomājušās, ko būtu darījušas, ja būtu pašām tā bijis, bet reāli pašas nav ko tādu pieredzējušas. Tā kaut kāSarmaD @ 19.01.2025 12:45
Tātad tev ir konkrētas pretenzijas pret šo sievieti un viņas bērniem. Ko darītu situācijā, ja būtu apgrieztā loģika? Tu aizej pie cita un tavs eksis met pūku, ka viņa bērnam jātiekas ar kaut kādu citu tēviņu, kurš tagad mācīs viņa bērnam kādam ir jābūt cilvēkam?
Diabolus @ 19.01.2025 11:56
Tēvu nav liegts satikt. Man arī būtu šaubas, vai atstāt bērnu aprūpē pie pilnīgi sveša cilvēka ar ļoti apšaubāmiem morāles principiem. Un bērnam tagad nav jāzina, ka tētim ir jauna mīlestība.
Ja būs abi kopā vēl pēc pāris gadiem, tad arī lai iepazīstas. Pārāk bieži dzirdēts par “lielo pēcšķiršanās” mīlestību, kura ilgst 3 mēnešus