Sveikas!
Pašlaik dzīvoju un strādāju Anglijā, bet ir doma braukt atpakaļ uz Latviju dzīvot. Man ir bērns kurš ir 3 gadus vecs, diemžēl bērna tēvs mani pameta un aizbrauca atpakaļ pie savas ģimenes Kenijā (pirms tam es nezināju, ka viņam ir ģimene un bērni Kenijā). Tā kā šeit viss paliek dārgāks un kļūst grūtāk, vienai uzturēt sevi un bērnu sāku domāt vai ir jēga braukt uz Latviju atpakaļ. Šeit pelnu 2500 poundus un strādāju veikalā par pārdevēju es nezinu kādas Latvija vispār algas pašlaik pārdevējiem apģērbu veikalos.
Diemžēl, ar radiniekiem kontaktu vairs nav, bet ir draudzenes, kuras gatavas atbalstīt mani, ja izdomāju braukt atpakaļ. Vienīgi, Kad pēdējo reizi biju Latvijā pirms 2 gadiem saņēmu, nepatīkamus tekstus un skatienus no dažiem nepazīstamiem cilvēkiem, dēļ mana bērna ādas krāsa jutos nekomfortabli. Anglijā šo nebiju piedzīvojusi. Vai šajā ziņā aizspriedumi pret citu rasu pārstāvjiem ir mainījusies, jo redzu ka soc tīklos latviešus ar citu krāsas tautiešiem un ar pozitīviem komentāriem.
Gribētu uzklausīt jūsu viedokļus, kuri nav manā draugu un paziņu lokā.