pačekošu 🙏Džinga @ 16.01.2025 11:04
Kas bija vainas tam svītrainajam džemperim ar svārkiem?![]()
Paskaties šo, es abonēju e-pastus no viņiem un ik pa laikam atsūta kādas interesantas idejas. Arī konkrētus apģērbus no veikaliem, bet tie gan pārsvarā ir dārgi un tad šis tas no lētākiem veikaliem. https://sheerluxe.com/
Esi bijusi pamērīt apģērbus, piemēram, Massimo Dutti? Savilkt veselu komplektu ar kaut ko līdzīgu, kā skatījies Shein, un pačeko kā jūties, vai nav tā, ka labāki materiāli un piegriezumi tomēr maina to sajūtu par koptēlu.
Es pati tur reti iepērkos, jo dārgi, bet tur var paeksperimentēt ģērbtuvē vismaz
Džinga @ 16.01.2025 12:26
Nu vismaz cenšās, uzreiz nosaukt par wannabe ekspertu un paņirgāties arī kaut kā stulbi. Vai tad labāk visām ģērbties vienādi, butterfly.lv stilā?
Zandinaja @ 16.01.2025 10:13piebildīšu, ka savā galvā apmēram saprotu krāsas/toņus , varbūt ne tik ļoti salikumus, bet pa lielam zinu, kà citi ģērbjas, kas “stilīgs”, “aktuāls”, bet tāpat nesanāk. Gribu atklàt to fīču, ko daru nepareizi. Ir bijušas reizes, ka eju uz veikalu un zinu, ka pirkšu to, ko esmu noskatījusi pinterestā, bet itkā nopērku lietas un tāpat nav. Arī svītrainu baltu džemperi nopirku, jo noskatīju, ka labi izskatīsies ar melniem gariem svārkiem, jo tiktokā atradu ieteikumu, aha, nevienu reizi neuzvilku ? Next thing- žakete (melna, gara), ok vasarā varbūt vēl kaut kā ar basic topiņu aizgāja, tagad stāv neizmantota. Un galvā tik doma - man vajag jaunas drēbes, nav ko vilkt. Tiešām prasās stilists ? kura piesakās?
cory @ 16.01.2025 20:46Ir vienkārši jāiemācās kombinēt lietas caur 'trial and error' procesu. Ja tu katru dienu nemeģināsi sakombinēt apģērbus, apavus un aksesuārus, kas tev jau ir skapī, tad tu arī neiemācīsies izskatīties stilīgi. Smuki ģērbties ir prasme/māka/talants, kuru netrenējot, tas neattīstīsies. Nav jēgas iet pa veikaliem un visu laiku pirkt kaut ko jaunu, domājot, ka ar to džemperi, ko redzēji influencerei mugurā, tu izskatīsies stilīgi. Tas aptuveni tāpat kā nopērkot fotokameru, tu automātiski nekļūsi par fotogrāfu. Ar naudu nevar nopirkt stilu. Tikai skapi pilnu ar lietām, ko tu nemāki sakombinēt un iznest. Tev ir vienkārši jāsaprot, ko tev pašai patīk nēsāt un jāiemācās basic apģērbu kombinēšanas paņēmieni.
Krišjānis Kariņš @ 16.01.2025 22:41
Ar naudu var nopirkt stilu, ar naudu tieši to arī dara... ? Nu nesakombinēs tante ar tirgus stila garderobi neko skaistu un gaumīgu. Turpretī cilvēkam, kurš jau veikalā izvēlas gaumīgas drēbes, nav par tādu ''kombinēšanu'' jālauž smadzenes ārā, jo nopirktās drēbes labi izskatās pašas par sevi un arī cita ar citu. Autorei tikai jāsaprot, kas tad viņai galu galā patīk un galvenais arī piestāv, lai gribētos nēsāt, nevis nogrūst skapī.
ne vienmēr līdzīgu drēbju atrašana garantē to, ka cilvēkam tās drēbes piestāvēs tikpat labi kā modelei Pinterest'ā.