Džinga @ 16.01.2025 00:43Jā, problēma varētu būt apģērbs no Sinsay un Newyorker, tur viss ir priekš tīneidžeriem un novecojuši trendi. + slikts, lēts materiāls arī nolasās koptēlā
Nobooko stilistu un izstaigājiet kopā veikalus, man šķiet, ka tas ap 200 eur varētu izmaksāt
maire @ 16.01.2025 00:47
Muļķības! New Yorkerā pilnīgi noteikti ir universāli apģērbi, kuri nekad neiziet no modes. Kāpēc jāseko kaut kādiem debīliem trendiem? Tieši tas atbilst tīneidžeriem. Bet normāli, nobrieduši cilvēki atrod savu kapsulas garderobi, savu komforta zonu, kas piestāv vislabāk, to arī pērk.
Un nav nozīmes, cik daudz naudas iztērē, ja gaume ir, saģērbties var solīdi arī no New Yorker, bet, ja nav, tad arī ar 200 eur izskatīsies štruntīgi.
Šodien nopirku tur adītu, universālu džemperi baltā krāsā. Tādi ir visur, gan par 15 eur, gan identiski par 60 eur +
maire @ 16.01.2025 00:47
Muļķības! New Yorkerā pilnīgi noteikti ir universāli apģērbi, kuri nekad neiziet no modes. Kāpēc jāseko kaut kādiem debīliem trendiem? Tieši tas atbilst tīneidžeriem. Bet normāli, nobrieduši cilvēki atrod savu kapsulas garderobi, savu komforta zonu, kas piestāv vislabāk, to arī pērk.
Un nav nozīmes, cik daudz naudas iztērē, ja gaume ir, saģērbties var solīdi arī no New Yorker, bet, ja nav, tad arī ar 200 eur izskatīsies štruntīgi.
Šodien nopirku tur adītu, universālu džemperi baltā krāsā. Tādi ir visur, gan par 15 eur, gan identiski par 60 eur +
Merilda @ 16.01.2025 10:01
Es esmu par kvalitāti, tāpēc man neder nekāds New Yorker. Man tomēr patīk ieguldīties apģērbā, kas ir kvalitatīvi un varu nēsāt ilgi. Nesalīdzini New Yorker ar kašmira džemperi.
Neticu, ka tas džemperis izskatās labi un kvalitatīvi pieaugušam cilvēkam, bet you do you
Zandinaja @ 16.01.2025 10:13piebildīšu, ka savā galvā apmēram saprotu krāsas/toņus , varbūt ne tik ļoti salikumus, bet pa lielam zinu, kà citi ģērbjas, kas “stilīgs”, “aktuāls”, bet tāpat nesanāk. Gribu atklàt to fīču, ko daru nepareizi. Ir bijušas reizes, ka eju uz veikalu un zinu, ka pirkšu to, ko esmu noskatījusi pinterestā, bet itkā nopērku lietas un tāpat nav. Arī svītrainu baltu džemperi nopirku, jo noskatīju, ka labi izskatīsies ar melniem gariem svārkiem, jo tiktokā atradu ieteikumu, aha, nevienu reizi neuzvilku ? Next thing- žakete (melna, gara), ok vasarā varbūt vēl kaut kā ar basic topiņu aizgāja, tagad stāv neizmantota. Un galvā tik doma - man vajag jaunas drēbes, nav ko vilkt. Tiešām prasās stilists ? kura piesakās?
nu jā, mana problēma, ka esmu īsa. Draudzene atkal garāka un nēsā M izmēru un viss smuki izskatās.maire @ 16.01.2025 10:28
Viss ļoti atkarīgs no auguma. Tieši te ir tā atslēga! Paveicās tām, kuras ir garas un slaidas, tad uz viņām arī izskatīsies tas apģērbs no Pinteresta tā kā bildē. Bet, ja esi kaut nedaudz ar formām vai īsāka, daudzas trendīgas apģērbu kombinācijas vairs neizskatīsies glīti vai pat izķēmos. Piemēram, tā ir ar to trendu, kur stūķē biezus džemperus iekšā biksēs vai džinsās. Uz manis vēl kaut cik izskatās, bet draudzene, kura ir par galvas tiesu īsāka un nemaz nav resna, izskatās kā ar peldriņķi apkārt. Rēcīgi. ? Tā ir ar daudz ko citu.
maire @ 16.01.2025 10:18
Nezin kāpēc man pāris džemperi no Shein kalpo jau 5. gadu. Un kāpēc tu domā, ka itin visam jābūt tikai no kašmira? Nedaudz taču atmet savus aizspriedumus un dzīvo piezemētāk. Man arī ir šalles un džemperi no kašmira, bet es nestumju mākoņus un augstprātīgi nerakstu, ka viss, kas ir lēts, automātā ir draņķis.
No malas tam New Yorker džemperim nav kur piesieties un no malas nepateiksi, kāds adījuma sastāvs tam ir, tikpat daudz, cik tavam kašmira džemperim. Ja tev ceļās no tā pašapziņa, lūdzu, bet tas tikai pasaka par to, ka neesi diez ko pašpietiekama un pārliecināta par sevi.
Zandinaja @ 16.01.2025 10:13piebildīšu, ka savā galvā apmēram saprotu krāsas/toņus , varbūt ne tik ļoti salikumus, bet pa lielam zinu, kà citi ģērbjas, kas “stilīgs”, “aktuāls”, bet tāpat nesanāk. Gribu atklàt to fīču, ko daru nepareizi. Ir bijušas reizes, ka eju uz veikalu un zinu, ka pirkšu to, ko esmu noskatījusi pinterestā, bet itkā nopērku lietas un tāpat nav. Arī svītrainu baltu džemperi nopirku, jo noskatīju, ka labi izskatīsies ar melniem gariem svārkiem, jo tiktokā atradu ieteikumu, aha, nevienu reizi neuzvilku ? Next thing- žakete (melna, gara), ok vasarā varbūt vēl kaut kā ar basic topiņu aizgāja, tagad stāv neizmantota. Un galvā tik doma - man vajag jaunas drēbes, nav ko vilkt. Tiešām prasās stilists ? kura piesakās?
Standby @ 16.01.2025 11:41Ir jāprot saskatīt,kas padara tēlu stilīgu. Teorētiski var nopirkt tādu pašu baltu džemperi,bet garums nedaudz savādāks, apkakle cita, piedurknes šauras nevis kā bildē ar platiem galiem un viss,vairs nav tas. Viss ir detaļās.
Tāpat džinsi. It kā nu tie paši kā bildē , beeet dzeltenais diegs tēlu padara pavisam savādāku kā neredzamās šuves. Un tā ar visu. Krekls par šauru, kreklas pogas redzamas vai slēptās. Josta šaura vai plata. Viss ir svarīgs,kas pirmajā brīdī šķiet nenozīmīgs.
Pō @ 16.01.2025 11:55Bet ja tas autori mierina, tad man liekas, ka mums te LV ikdienā maz redz to stilīgo, moderno, kvalitatīvi saģērbto sieviešu. Daudz tādu wannabe ekspertu, kur var redzēt, ka baigi centusies izskatīties stilīgi, bet tomēr kaut kas nav. Es tiešām neredzu mums te tādas sievietes, kas pogas pēta un rāvējslēdžus.
paldies par ideju 🙏Pō @ 16.01.2025 11:21Man patīk Pinterest. Es atrodu to, kas man patīk kā izskatās - attēls ar sievieti, kas saģērbusies, kā man patiktu, uzņemu ekrānšāviņu un tad ielieku googlē šo attēlu un tad tur izmet līdzīgus apģērbus un atliek vien "pastaigāt" pa internetveikaliem, piemēram, un atrast piemērotāko.