Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Stils/Ko vilkt/Labi izskatīties.

Reitings 1883
Reģ: 25.11.2020
Sveikas, kā iemācīties kombinēt drēbes un labi izskatīties? 😎 Pašlaik stils ir vienkāršs, skatoties pinterestā idejas tur tik skaisti sievietes apģērbtas, eleganti. Man nesanāk tā, ja arī atrodu ideju, tad parasti nošauju tāpat greizi uzvelkot to visu uz sevis. Bēšās/melnās/baltās krāsas topā tagad, bet nu naaav priekš manis. Es kaut ko daru nepareizi? Liekas, ka jāizmet visas drēbes, jāiet uz veikalu, jāiztērē daudz naudas, lai labi justos. 😐 Apnicis man vilkt tās džinsu bikses un parastus plānos džemperīšus. Varbūt problēma, ka taupu uz drēbēm naudu un iepērkos sinsayā/newyorkerī, kaut vai tur arī ir smukas lietas 🫠 Esmu pirkusi tās basic/kapsulu garderobes lietas, bet nu neaiziet. Lai cik smieklīgi neliktos, bet jo vairāk domāju, jo vairāk uztrauc. Kàdi padomi?
16.01.2025 00:23 |

Patīk
Reitings 2117
Reģ: 03.11.2023
Jā, problēma varētu būt apģērbs no Sinsay un Newyorker, tur viss ir priekš tīneidžeriem un novecojuši trendi. + slikts, lēts materiāls arī nolasās koptēlā
Nobooko stilistu un izstaigājiet kopā veikalus, man šķiet, ka tas ap 200 eur varētu izmaksāt
16.01.2025 00:43 |

Reitings 95
Reģ: 31.10.2022
Džinga @ 16.01.2025 00:43
Jā, problēma varētu būt apģērbs no Sinsay un Newyorker, tur viss ir priekš tīneidžeriem un novecojuši trendi. + slikts, lēts materiāls arī nolasās koptēlā
Nobooko stilistu un izstaigājiet kopā veikalus, man šķiet, ka tas ap 200 eur varētu izmaksāt

Muļķības! New Yorkerā pilnīgi noteikti ir universāli apģērbi, kuri nekad neiziet no modes. Kāpēc jāseko kaut kādiem debīliem trendiem? Tieši tas atbilst tīneidžeriem. Bet normāli, nobrieduši cilvēki atrod savu kapsulas garderobi, savu komforta zonu, kas piestāv vislabāk, to arī pērk.
Un nav nozīmes, cik daudz naudas iztērē, ja gaume ir, saģērbties var solīdi arī no New Yorker, bet, ja nav, tad arī ar 200 eur izskatīsies štruntīgi.
Šodien nopirku tur adītu, universālu džemperi baltā krāsā. Tādi ir visur, gan par 15 eur, gan identiski par 60 eur +
16.01.2025 00:47 |

10 gadi
Reitings 1066
Reģ: 21.10.2009
Kvalitatīvas basic lietas + aksesuāri. Neskriet pakaļ trendiwm. Var lamēģināt kapsulas garderobi ar kvalitatīvām lietām.
16.01.2025 00:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits