Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Akupunktūras paklājs

Reitings 21
Reģ: 13.05.2024
Vai varat padalīties tie,kas izmantojuši šos paklājiņus? Vai ir palīdzējis pret stresu un sāpēm vai kā savādāk?
09.01.2025 19:34 |

Reitings 2070
Reģ: 03.11.2023
Man ir Pranamat, pret muguras sāpēm palīdz. Bet nu, tas ir sāpīgi un čakars, pārsvarā stāv skapī, jo negribas vilkt ārā un iet gulēt uz viņa
09.01.2025 19:35 |

Reitings 74819
Reģ: 30.01.2023
Ir Pranamat pilnais komplekts 👍 Palīdz gan pret muguras sāpēm,gan pret bezmiegu. Veidojot matus izmantoju pretcelulīta masāžai sēžot uz mazakā izmēra paklājiņa. Spilvens super pret savilktu sprandu. Sākumā izmantojot vilku ļoti vieglas pludmales tunikas,lai mazāk justu sāpes. Šobrīd izmantoju jau bez tām,pa pliko. Man nesāp. Īstenībā baigais kaifs. Pirmo x izmantojot vispar aizmigu. Nav lēts,bet pēc kvalitātes un efekta Pranamat ir vislabākais! Noteikti ir katra centa vērts.
09.01.2025 21:58 |

10 gadi
Reitings 72
Reģ: 22.10.2009
man nav tas slavenais Pranamat un nav paklajs.Ir spilventins.
Baigi palidz,gan muguras sapem,jo man ir diska truce un smags darbs,kad vajag atslabinat,gan galvas sapem,tad lieku zem kakla.
Parsvara aizmiegu uz vina gulot,velak pamostos,knapi varu iznemt no miesas,ka tas adatas sadurusas😀bet tad ari ir efekts.
Man personigi ar maiku nekada jega nav.Jabut,lai sap sakuma.Velak vairs nejut.
Nesen man bija uznacis kajas iekaisums -plantarais fascits,tad vnk staveju uz ta spilvena,lai duras pedas.Un jau pirma reize plaika vieglak.
09.01.2025 22:10 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)