akul12 @ 12.01.2025 19:37Es šokā, ka šādas klaču tantes strādā med iestādēs. Cilvēks lien slimnīcas reģistros, lai draudzene paklačotos internetā. ? Nebrīnītos, ka iebāzusi degunu arī daudz sensitivākos datos, lai palaistu klaču.
kapibara @ 12.01.2025 19:38
Jā, jā, nesāc raudāt vēl.
Šī jau gan jau arī ir viena no tām Taņas tantēm, kas izmanto darba vietu, lai okšķerētu citu dzīves un tad draudzenēm paklačotos.akul12 @ 12.01.2025 19:43
Aizskāra? Arī patīk klačoties?
brunettte @ 12.01.2025 20:18Šī jau gan jau arī ir viena no tām Taņas tantēm, kas izmanto darba vietu, lai okšķerētu citu dzīves un tad draudzenēm paklačotos.
Redīss @ 14.01.2025 17:08“ Labdien!
Pateicos par sniegto informāciju! Slimnīca ir uzsākusi pārbaudi attiecīgajā lietā.”.
Padod ziņu kā draudzenei šis beidzās :)
❤️Redīss @ 14.01.2025 17:08“ Labdien!
Pateicos par sniegto informāciju! Slimnīca ir uzsākusi pārbaudi attiecīgajā lietā.”.
Padod ziņu kā draudzenei šis beidzās :)
Es brīnos, ka šis tiek pieminēts tikai tagad 😂pirmajā Mīla kemperī viņam tāda nebija. Bet tur tiešām vajag aiziet pārbaudīties.Enazenaz @ 15.01.2025 07:53Vairāk par Dāvida un Arnitas savstarpējajām attiecībām, man besī tā pumpa uz Dāvida sejas, kura aug lielāka un lielāka! Vai kāda iestāde nevar piedāvāt collab un nošņāpt nost?
Enazenaz @ 15.01.2025 07:53Vairāk par Dāvida un Arnitas savstarpējajām attiecībām, man besī tā pumpa uz Dāvida sejas, kura aug lielāka un lielāka! Vai kāda iestāde nevar piedāvāt collab un nošņāpt nost?
Vispār, tas ir pieminēts jau vairākkārt. Starp citu, sanāk, ka laikā, kad tā Katy vai, kā viņai bija vārds- vijolniece no SBF, pie kuras Dāvids pasūtīja šovu… viņš jau bija kopā ar Arnitu? Vins tur uzvedas kā brīvs vīrietis… vai vismaz, vīrietis, kurš cer uz kaut ko vairāk, no tas Katy(tiešām neatceros viņai vārdu, bet kaut ka līdzīgi bija).Fantasia @ 15.01.2025 09:43
Beeeeidzot kāds to pateica!!! Kad redzu Dāvidu,redzu tikai to pumpu.
Fantasia @ 15.01.2025 09:43
Beeeeidzot kāds to pateica!!! Kad redzu Dāvidu,redzu tikai to pumpu.
SarmaD @ 15.01.2025 10:25Tad nu gan te super sievietes salasījušas, izņirgt otra ādas stāvokli. ? Pašas bez nevienas pumpas dzīvojat? Skrienat pie dermatologa katru mēnesi un zieķējaties ar visādiem superkrēmiem? Nē nu var jau būt...
Pō @ 15.01.2025 10:36
Tas nav gluži ādas stāvoklis, bet kārpa vai kaut kāda cista, kas palielinās. Ar nekādu krēmu viņš viņu nost nedabūs tāpat, bet pie ārsta sakarā ar šo gan viņam vajadzētu aiziet.
Es neiznirdzu, man pašai ir problemātiska āda, pie kosmetologa eju regulāri, tas vairāk par to bija domāts, ka viņam viņa izskatās netīrīta, it kā būtu strādājis putekļainos apstākļos un seja palikusi pelēka, netīra, kuru vajadzētu pie kosmetologa iztīrīt. Bez aizvainojumiem, tiešām nebiju tā domājusi, tikai fakts, ka vins izturas kā mačo, bet vispār par sevi nerūpējas.SarmaD @ 15.01.2025 10:52
Par to ka vajadzētu pārbaudīt kas tas ir, tas skaidrs, jā. Es vairāk par to komentāru ko izteica meitene par ādas stāvokli TV šovā un diez kā tas būtu dzīvē.
Natali @ 15.01.2025 10:13Vispār, tas ir pieminēts jau vairākkārt. Starp citu, sanāk, ka laikā, kad tā Katy vai, kā viņai bija vārds- vijolniece no SBF, pie kuras Dāvids pasūtīja šovu… viņš jau bija kopā ar Arnitu? Vins tur uzvedas kā brīvs vīrietis… vai vismaz, vīrietis, kurš cer uz kaut ko vairāk, no tas Katy(tiešām neatceros viņai vārdu, bet kaut ka līdzīgi bija).
Toreiz skatījos un domāju- viņš izskatās netīrs, nogribejies izvirtulis un tā milzu pumpa, viņam kopumā sejas āda, izskatās ļoti sliktā stāvoklī un ja tā izskatās caur TV, interesanti, kā tad ir dzīvē!