Mashka Kakashka @ 09.01.2025 23:45Viņi abi man atgādina Magoni Burku un Venti Vītolu. ?? Totāls zābaku pāris.
Ar Dāvidu viss oknoidea @ 09.01.2025 23:49Dāvids, Arnita, tetovētāja Sofija, Laura Broka, Laura Priga, Agrita no Ğimene burkā, Kambalas, Deimone (sarsksts ir garš) & visi tiktok trakie, pa pusei atpalikušie, vienā maisā metami. Šiem cilvēkiem acīm redzami ir vai nu tāda paša intelektuālā līmeņa sekotāji, vai tie, kas viņus apsmej. Mucā auguši, caur spundi baroti, un vecākiem nebija prioritāra viņu izglītība. Un tad visi šie primāti tiek pie soc.portāliem., un iznākums ir redzams. Tur pat vairs nav par ko šokēties.
VistaVita @ 10.01.2025 08:55Ar Dāvidu viss ok
Es par pilnīgi degradētiem citus tur uzskatu
Viva kas dzīvo Dreiliņos sociālā valsts iedota dzīvoklī bet tēlo lielo.Alīnu,Dille ,Killers,Benčiks,Alise.Tad tas alkonauts no Īrijas.
noidea @ 09.01.2025 23:49Dāvids, Arnita, tetovētāja Sofija, Laura Broka, Laura Priga, Agrita no Ğimene burkā, Kambalas, Deimone (sarsksts ir garš) & visi tiktok trakie, pa pusei atpalikušie, vienā maisā metami. Šiem cilvēkiem acīm redzami ir vai nu tāda paša intelektuālā līmeņa sekotāji, vai tie, kas viņus apsmej. Mucā auguši, caur spundi baroti, un vecākiem nebija prioritāra viņu izglītība. Un tad visi šie primāti tiek pie soc.portāliem., un iznākums ir redzams. Tur pat vairs nav par ko šokēties.
Viva kas dzīvo Dreiliņos sociālā valsts iedota dzīvoklī bet tēlo lielo.Alīnu
Maija Pienene @ 10.01.2025 11:57
Un tad visas šīs intelekta neskartās sejas pārņem visus soctīklus un ziņu portālus. Drausmīgi un nožēlojami. Pašiem liekas, ka tas ir viņu sasniegums un karjera, tajā pašā laikā šovu veidotāji uz viņiem pelna naudu. Nekas vairāk kā prostitūtas.
Melnā čūska @ 11.01.2025 09:02Jautājums ko tas čalis ar viņu dara, ka viņa paliek traka?
Nu jā, tikko arī Dāvida profilā to redzēju… ai kā viņa melo.. es viņas vietā tiešām izdzēstos no soc.tīkliem no kauna un nekad vairs nerādītos nevienam acīs 😅 bet Dāvids arī saka, ka vairs neko nepublicēs, kaut vislaik solīja, ka nu drīz drīz būs tā patiesība… 😀Kirbis32 @ 12.01.2025 09:51Paprasiju draudzenei,lai paskatās sistēmā stradiņu un Arnita nav bijusi slimnīcā,bilde kkr nokačāta no interneta vai izvilkta kaut kur.??reāla Meksika.
bet ko var gribēt. Viņa SBF pati stāstīja kā stalkoja un medija Dāvidu. Normālas sievietes tā nedara. Nav čalis bez vainas, bet šeit ir sieviete pilnīgi šizo un dzels to tikai pastiprina.Valdet @ 11.01.2025 22:26Man čujs saka, ka Arnita ir tā trakā mele. Dāvids protams nav bez vainas, tāpēc arī sapinās ar toksisko Arnitu.