sivenssivenamdraugs @ 27.12.2024 11:28Vai sanāk, ka Sana sāka tiesāties par uzturnaudu aprecoties ar tagadējo vīru? Kas ir viņas vīrs vispār, kurš dzīvo Timmas pirktā mājoklī? Nekur nerāda, baigi noslēpumains.
sivenssivenamdraugs @ 27.12.2024 11:28Vai sanāk, ka Sana sāka tiesāties par uzturnaudu aprecoties ar tagadējo vīru? Kas ir viņas vīrs vispār, kurš dzīvo Timmas pirktā mājoklī? Nekur nerāda, baigi noslēpumains.
Nezinu, cik Sana ir pārāka vai nav, bet es kaut kā atceros, ka kašķis nebija ar Katrīni, bet Kiviciem. Palabojiet, ja kļūdos.Tuana @ 27.12.2024 11:41
Futbolists. Labāks par Saulieti noteikti ir. Nav saprotams kā vispār Sana sasējās ar to KS, un vēl Kača aiz greizsirdības rakstīja viņai rupjības, Sana (vismaz kā sevi parādījusi) šķiet intelektuālā ziņā pārāka.
Natali @ 27.12.2024 11:51Nezinu, cik Sana ir pārāka vai nav, bet es kaut kā atceros, ka kašķis nebija ar Katrīni, bet Kiviciem. Palabojiet, ja kļūdos.
sandrute @ 27.12.2024 11:03
Minimālos uzturlīdzekļus paprasa UGF un tie maksā, tad nav javersas tiesā pret tēvu. Daudzas sievietes tā dzīvo uz UGF maksāto naudu.
Mežezera delīrijs @ 27.12.2024 10:09
Tev jau gribētos gan, bet, kā jau teicu, uztraucies par sevi labāk.
SarmaD @ 27.12.2024 13:25
Man gribētos, lai tev vairāk prātiņa tai galvā, pa cik pati esi topošā māte. Kā var cilvēks gaidībās citu bērnu par kverpli saukt? Kur bērns vispār tur tajā Timmas lietā ir vainīgs? Šausmīgi pretīgi, pēc tā teksta tu man asociējies ar maznodrošinātu sievieti, nekoptiem matiem, lielu vēderu, kas sadzīvots ar tāda paša paskata veci un cīgu rokās, otrā rokā turot maisiņu ar pudelēm.
Mežezera delīrijs @ 27.12.2024 13:33
Kā saka - mēs katrs redzam pasauli caur savas pieredzes prizmu. Žēl, ka tev tāda pieredze, kas rada šādas asociācijas... kaut gan nē, tā tev arī vajag :)
SarmaD @ 27.12.2024 13:58
Tad gribi teikt, ka tava dzīves prizma ir dzemdēt kverpļus?
Pelnrukšķīte @ 27.12.2024 13:10
Ja tu zini, ka bērna tēvam ir nauda, tad tu neprasi naudu Latvijas nodokļu maksātājiem.
Tas, ka viņš palika bez naudas, nebija Sanas problēma. Cik var šo cilāt!
Nu un, ka viņa ar jauno vīru dzīvo dzīvoklī, kuru saņēma pēc škiršanās? Viņa daļu sava mūža veltīja atbalstot savu pirmo vīru. Viņai likumīgi tas pienācās. Par visu šajā dzīvē ir jāmaksā, arī otra cilvēka laiku.
SarmaD @ 27.12.2024 13:58
Tad gribi teikt, ka tava dzīves prizma ir dzemdēt kverpļus?
Hmmm1 @ 27.12.2024 14:24
Nav ko te @Mežezera delīrijs ņemt galvā. Jo vairāk sūdu aiztiksi, jo vairāk smirdēs.
Šeit neviens bērniņš nav vainīgs pie šāda iznākuma.
Cilvēka diemžēl nav dēļ savas kļūdas saejoties ar Annu.
Ceru, ka Annai pašai būs tiešām viņas mūžs ļoti smags, bet te nevajag iesaistīt viņas bērnus.
Mežezera delīrijs @ 27.12.2024 16:08
Pastāsti vēl kaut ko interesantu par sevi ;)
Bet es gan ceru, ka extra sūdīga dzīve būs arī viņas bērniem, lai krieveļu caurumam ir, ko pārdomāt dzīves nogalē.
Liizha1 @ 27.12.2024 16:10
Krieveļu cauruma bērni nenes nekādu atbildību par savu vecāku dzīves izvēlēm, biš nolaidies uz zemes un beidz pretīgi uzvesties.
Mežezera delīrijs @ 27.12.2024 16:11
Kāpēc lai nenestu?
Mežezera delīrijs @ 27.12.2024 16:11
Kāpēc lai nenestu?
Liizha1 @ 27.12.2024 16:14
Pirmkārt, tāpēc, ka viņi ar savu eksistenci nav nekādā veidā apzināti piedalījušies pieaugušo vecāku izvēlēs un rīcībās. Un viņiem vēlēt sūdīgu dzīvi tā iemesla dēļ, ka dzimuši tieši tiem vecākiem, ir mazākais debīli. Sakārto savu nimbu uz galvas un kad pieņemsi kādu debīlu izvēli savā dzīvē, tad pirmais, ko padomā - vot lai par šito samaksā mans bērns
Liizha1 @ 27.12.2024 16:16
Un ja reiz tu tā domā, tad pietiek šo krieveļu bērnu tēmu apzelēt, jo viņi netiešā veidā savu cenu jau ir samaksājuši, tas jau skar un skars viņu turpmāko dzīvi. Tā kā te var arī beigt
Mežezera delīrijs @ 27.12.2024 16:23
Kad es pieņemšu kādu debilu izvēli, tad gan jau tā arī būs, ka mans bērns par to maksās. Tas ir labs motivators nepieņemt debilas izvēles, vismaz man noteikti.
Es jau sen visu pateicu par krieveļu caurumu un viņas bērniem, bet sarma un vēl pāris klukstes nevar rimties aprunāt manu personību, tad nu jautrības pēc turpinu arī es ;)
SarmaD @ 27.12.2024 16:47
Tu jau esi pieņēmusi sliktu lēmumu, par vēlu. Tādu māti kā tu nenovēlu nevienam bērnam uz šīs planētas.
Man pilnīgi pie dirsas ko tu domā par krieviem, ukraiņiem vai japāņiem, bet ja vadās pasaulē pēc tik primitīva fakta kā "visi pidari, visiem sūdīgu dzīvi septiņās paaudzēs", tad nekā vērtīga tevī pašā diemžēl nav un nekad nav bijis. Bail domāt kāda tev pašai ir bijusi māte un bērnība kopumā,ja tik nicinoši jāizturas un vispār jāvērtē dzīvība kopumā.