Timma

Reitings 1
Reģ: 17.12.2024
Nekad īsti neesmu interesējusies par šo pāri - Anna Sedakova un Timma, bet šorīt lasu šokā ziņas, ka Timma izdarījis pašnāvību un blakus atrasts telefons ar ziņu, kur viņš Annai lūdz pārzvanīt un pietam Annai vakar tieši bija dzimšanas diena..Kā tas ir katru gadu turpmāk savā dzimšanas dienā atcerēties, ka Tavs bijušais vīrs tieši tajā dienā izdarīja pašnāvību, drausmas..Un arī lasu vakar, ka Mārupē cilvēks nogalinājis savu ģimeni un pats izdarījis pašnāvību..Kas notiek ar pasauli? Kas jūsuprāt noved cilvēkus līdz domām par pašnāvību? Nestabila psihe, narkotiskas vielas?
17.12.2024 12:48 |

Reitings 38
Reģ: 16.12.2024
Skaarletaa @ 17.12.2024 23:41

Nu nezinu, netīšām telegram noklīda foto ar timmu mirušu kāpņutelpā, baisi. Un pats pirms laika bija ielicis komentāru pie Anna intagram bildes - 2.07.92-16.12.24.

Martaelza to rakstīja par Annas bijušo vīru baltkrievu, ko sia vienā komentārā pieminēja un uz kuru Martaelza atbildēja, bet citi pārprata, ka viņa to saka par Timmu. Internetā klejo bilde ar tekstu, ka Annas bijušais vīrs baltkrievs uztaisīja pašnāvību Annas dēļ, bet tā nav taisnība.
17.12.2024 23:52 |

10 gadi
Reitings 313
Reģ: 17.08.2009
Bebermans @ 17.12.2024 20:22

Parasti jau pašnāvības taisa tā ka ātri nevar atrast.
Man tā liekas.
Kāpņu telpā var viegli kāds iztraucēt pašnāvību. Nedroša vieta.

Ja vien nav tā, ka cer, ka kāds ienāks ātrāk kamēr neistāsies nāve. Lai būtu īsts pašnāvības mēģinājums. Man bija paziņai līdzīgi vīram, pat ārsti un policija teica, ka izskatījās pēc mēģinājuma, bet pālī paslīdēja kāja un viss beidzās traģiski. Nez, ja paskatītos pakāršanās koeficientu starp vīriešiem un sievietēm, man kka liekas, ka svaru kauss būtu pirmajā pusē. Timmas žēl. Jauns un viss bija priekšā, varēja vēl izpirkt grēkus, turpināt dzīvi kā treneris vai vienalga kas.
18.12.2024 00:16 |

Reitings 27
Reģ: 24.03.2024
Lospalmas @ 17.12.2024 23:52

Martaelza to rakstīja par Annas bijušo vīru baltkrievu, ko sia vienā komentārā pieminēja un uz kuru Martaelza atbildēja, bet citi pārprata, ka viņa to saka par Timmu. Internetā klejo bilde ar tekstu, ka Annas bijušais vīrs baltkrievs uztaisīja pašnāvību Annas dēļ, bet tā nav taisnība.
Okay, tad pārpratu. Bet jā, taisnība tā tiešām nav, ja nemaldos bijušais vīrs nomira 2014 gadā, bet viņi izšķīrās jau ap 2006.
18.12.2024 00:37 |

Reitings 165
Reģ: 25.07.2023
https://failiem.lv/u/bbhkwysrmk
Jāņa mamma lūdz palīdzību
Iepriekš rakstīja vai mamma ir dzīva, tad jā ir un esmu lasījusi, ka ļoti palīdzēja Sanai pārdzīvot sķiršanos
18.12.2024 00:46 |

10 gadi
Reitings 3925
Reģ: 29.01.2009
Reeya @ 18.12.2024 00:46
https://failiem.lv/u/bbhkwysrmk
Jāņa mamma lūdz palīdzību
Iepriekš rakstīja vai mamma ir dzīva, tad jā ir un esmu lasījusi, ka ļoti palīdzēja Sanai pārdzīvot sķiršanos

Bija pirms pāris gadiem Galkins mammu intervējis. Sedakova vēl tajā šovā sapsihojās, ka rādija video, kur visas viņas attiecības izirzātas, protams, visi vīri ir bijuši sliktie, vai tad viņai ar tādiem jāpaliek.
Mamma teica, ka par šīm attiecībām uzzinājusi tikai tad, kad viņi precēties taisījušies.
Interesanti, vai Anna uz bērēm ar taisās?
18.12.2024 00:54 |

Reitings 1546
Reģ: 01.08.2021
IceCream @ 18.12.2024 00:54

Bija pirms pāris gadiem Galkins mammu intervējis. Sedakova vēl tajā šovā sapsihojās, ka rādija video, kur visas viņas attiecības izirzātas, protams, visi vīri ir bijuši sliktie, vai tad viņai ar tādiem jāpaliek.
Mamma teica, ka par šīm attiecībām uzzinājusi tikai tad, kad viņi precēties taisījušies.

Diez vai, viņa tagad ir slimnicā ar nervu sabrukumu. Nekur viņa nepiedalīsies un neko viņa nedarīs. Es noziedoju Jāņa mammai, Jāņa līķis ir jāpārved uz Latviju, tur nav variantu. Pieļauju, ka tas process nebūs vienkāršs. Nabaga vecāki.
Variet mani samīnusot, bet tā Annas raudāšana izskatījās pārspīlēta un feika. Domăju ka viņa šo laiku pārlaidīs kādā klīnikā un tad atgriezīsies atpakaļ dzīvē, nekāda palīdzība saistībā ar bērēm no viņas nebūs.
18.12.2024 06:38 |

Reitings 224
Reģ: 09.09.2024
IceCream @ 18.12.2024 00:54

ceru, ka tai raganai neļaus kāju LV spert. Nav pelnījusi te gaisu jaukt un tuviniekus kacināt. Lieku haipu Timmas guldīsanai zemes klēpī nevajag.
18.12.2024 07:01 |

10 gadi
Reitings 1196
Reģ: 20.05.2013
Es ļoti ceru, ka šeit iesaistīsies basketbola savienība.. nu Porziņgis tur ātri visu nokārtotu, varbūt šobrīd nav informēts ka vāc viņam naudu. Viñš jāatgādā mājās. Sanāk, ka viņam nav bijis kontakta ar savu gimeni vispār jau gadiem kopš sagajās ar Annu.
18.12.2024 07:25 |

Reitings 3287
Reģ: 31.08.2024
Hubabuba @ 18.12.2024 06:38

Diez vai, viņa tagad ir slimnicā ar nervu sabrukumu. Nekur viņa nepiedalīsies un neko viņa nedarīs. Es noziedoju Jāņa mammai, Jāņa līķis ir jāpārved uz Latviju, tur nav variantu. Pieļauju, ka tas process nebūs vienkāršs. Nabaga vecāki.
Variet mani samīnusot, bet tā Annas raudāšana izskatījās pārspīlēta un feika. Domăju ka viņa šo laiku pārlaidīs kādā klīnikā un tad atgriezīsies atpakaļ dzīvē, nekāda palīdzība saistībā ar bērēm no viņas nebūs.
Jā, tās ciešanas uzspīlētas. Un kuršs cilvēks tiešām smagā brīdi grib lai šo filmē. Tikai tas kuršs haipu ķert grib. Tulīt izies no klīnikas un pie malahova uz šovu aiztesīsies, skraidīs pa šoviem naudu vāks "raudādama" cik šai grūti.
18.12.2024 07:55 |

Reitings 35
Reģ: 14.11.2023
Ta Anna jau nenormalo piki pelnja un baigi ieguldijas izskata. Gribeja blakus veci, kas pelna vairak. Bet Janim jau izklausas baigas atkaribas - alkohols, tabletes, seksa atkariba varbut un ari apmatiba ar sievieti. Pec visa izklausas, ka tur jau bija kaut kadi sizofreniskie traucejumi - tur bija steigsus pie arsta jaiet. Ta Anna jau baigo piki pelniija ka seksuga dziedataja ar visu no ta izrietoso. Timma nespeja Annai nodrosinat dzivi, ko si gribeja, bet vinam nepatika ka Anna pelna naudu. Nu noveda to Annu - Anna principa pildija sievietes un viriesa funkciju.
18.12.2024 08:16 |

Reitings 35
Es domaju daudzas sievietes seit ir Annas. Diemzel Janim bija lielas problemas - man liekas, to Annu gribeja kontrolet. Nesaprotu tos vina teicienus, ka izvelejas naudu, ne milestibu. Domaju ta Anna vienkarsi naudu pelnija ka seksiga dziedataja, nenormalu.naudu. Abi labi
18.12.2024 08:22 |

10 gadi
Reitings 6190
Reģ: 05.08.2013
gobzem, tu esi pi*pis
18.12.2024 08:50 |

10 gadi
Reitings 6190
Reģ: 05.08.2013
Sassy @ 18.12.2024 07:01
ceru, ka tai raganai neļaus kāju LV spert. Nav pelnījusi te gaisu jaukt un tuviniekus kacināt. Lieku haipu Timmas guldīsanai zemes klēpī nevajag.

Dažreiz man liekas, kas jums cilvēki galvā notiek kad tādu herņu dzenat laukā. Cilvēkus pat no ieslodzījuma ved uz bērēm atvadīties, jopcik, lai nu tur kas būtu bijis, kurš vainīgs tiripiri, bet ko šitādu rakstīt...
18.12.2024 08:54 |

Reitings 131
Reģ: 21.06.2017
Annanik @ 18.12.2024 08:16
Ta Anna jau nenormalo piki pelnja un baigi ieguldijas izskata. Gribeja blakus veci, kas pelna vairak. Bet Janim jau izklausas baigas atkaribas - alkohols, tabletes, seksa atkariba varbut un ari apmatiba ar sievieti. Pec visa izklausas, ka tur jau bija kaut kadi sizofreniskie traucejumi - tur bija steigsus pie arsta jaiet. Ta Anna jau baigo piki pelniija ka seksuga dziedataja ar visu no ta izrietoso. Timma nespeja Annai nodrosinat dzivi, ko si gribeja, bet vinam nepatika ka Anna pelna naudu. Nu noveda to Annu - Anna principa pildija sievietes un viriesa funkciju.

Tak nomierinies ar to viņas izskatu. Nekas tur viņā nav. 21.gs.klasika un viss. Bet vienu es zinu, tagad neviens vecis zem šīs negribēs gulties, jo jau cik veči miruši viņas dēļ. Šaubos, ka kāds gribēs sevi tādam pašam liktenim pakļaut. Nu ja cilvēks adekvāts, tad noteikti ne, bet trako jau vairāk kā adekvāto.
18.12.2024 09:04 |

Reitings 2386
Reģ: 09.06.2024
Bebermans @ 17.12.2024 19:43

Man vienalga šķirti vai ne jo par konkrēto gadījumu neko nezinu.
Tikai jāsaprot ka pašnāvība var arī nebūt. Mums no malas nav nekāda pamata domāt ka bija pašnāvība.
Nu a slepkavībām var būt visdažādākie iemesli. Pašnāvība ir mazāk ticams iznākums. It īpaši ja oficiāli šķirti jau kādu laiku.
Man arī tas ļoti ticams šķiet fakts, ka viņam kāds palīdzēja ne pats aizgāja. Tak krievijā Latviešus tagad vispār ciest nevar. Saprotams arī, ka liela daļa pašnāvību un nelaimes gadījumu ir slepkavības. Sedakova gan sterva soc tīklos ielikt postu par to, ka pēdējie gadi viņas dzīvē esot bijuši murgi pēc tādas Jāņa aiziešanas, pavisam nožēlojami.
18.12.2024 09:45 |

Reitings 38
Menora @ 18.12.2024 09:04

Tak nomierinies ar to viņas izskatu. Nekas tur viņā nav. 21.gs.klasika un viss. Bet vienu es zinu, tagad neviens vecis zem šīs negribēs gulties, jo jau cik veči miruši viņas dēļ. Šaubos, ka kāds gribēs sevi tādam pašam liktenim pakļaut. Nu ja cilvēks adekvāts, tad noteikti ne, bet trako jau vairāk kā adekvāto.

Nu cik veči viņas dēļ miruši?
18.12.2024 10:04 |

Reitings 38
Es Annas vietā nebrauktu uz bērēm Latvijā. Var būt sarežģīti iebraukt Latvijā, bet galvenais, ka viņu te neviens negaida un viņa visdrīzāk ar savu klātbūtni sagādātu nepatīkamas emocijas Jāņa vecākiem. Lai atvadītos (ja viņai vispār tas interesē, jo nav skaidrs, vai tur no abām pusēm vispār bija arī kādas normālas jūtas, nevis tikai toksiskums), nav obligāti jābūt bērēs vai pie kapa.
18.12.2024 10:08 |

Reitings 14951
Reģ: 06.07.2022
Dovana @ 18.12.2024 09:45
Man arī tas ļoti ticams šķiet fakts, ka viņam kāds palīdzēja ne pats aizgāja. Tak krievijā Latviešus tagad vispār ciest nevar. Saprotams arī, ka liela daļa pašnāvību un nelaimes gadījumu ir slepkavības. Sedakova gan sterva soc tīklos ielikt postu par to, ka pēdējie gadi viņas dzīvē esot bijuši murgi pēc tādas Jāņa aiziešanas, pavisam nožēlojami.

Nu ko var murgot, bildes un domofona video tak visu pasaka. Mērķtiecīgi gāja uz pašnāvību, informējot par to savu mīļoto sievieti instagramā divas stundas pirms tam. Virve, kas palika iesieta noplukuša hoteļa margās, degvīna pudele hoteļa numuriņā... nu ko jūs te fantazējat par bezmaz FSB iesaisti latvieša nāvē.
18.12.2024 10:08 |

Reitings 1205
Reģ: 13.12.2023
O, beidzot kārtējā slavenību traģēdija, kur mietpilsones var analizēt, kurš pareizi vai nepareizi sēro, izlikties, ka pazīst šos cilvēkus, un izmeklēt nāves cēloņus.
18.12.2024 10:15 |

Reitings 35
Janim jau bija beigusiew basketbola karjera un Latvija ari medijos bija drausmigi raksti, neredzeja nakotni. Tur vienkarsi arstu un zales vajadzeja. Nebija neviena blakus, kad aizvestu pie arsta un uzklausitu.
Nedomaju, ka kads no tiem viriem to Annu mileja. Gan Janim, gan visiem parejiem vina vienkarsi bija darga matina. Butu veiksmigs basketbolists, pamestu to Annu peec kada laika.
18.12.2024 10:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits