Skaarletaa @ 17.12.2024 23:41
Nu nezinu, netīšām telegram noklīda foto ar timmu mirušu kāpņutelpā, baisi. Un pats pirms laika bija ielicis komentāru pie Anna intagram bildes - 2.07.92-16.12.24.
Bebermans @ 17.12.2024 20:22
Parasti jau pašnāvības taisa tā ka ātri nevar atrast.
Man tā liekas.
Kāpņu telpā var viegli kāds iztraucēt pašnāvību. Nedroša vieta.
Okay, tad pārpratu. Bet jā, taisnība tā tiešām nav, ja nemaldos bijušais vīrs nomira 2014 gadā, bet viņi izšķīrās jau ap 2006.Lospalmas @ 17.12.2024 23:52
Martaelza to rakstīja par Annas bijušo vīru baltkrievu, ko sia vienā komentārā pieminēja un uz kuru Martaelza atbildēja, bet citi pārprata, ka viņa to saka par Timmu. Internetā klejo bilde ar tekstu, ka Annas bijušais vīrs baltkrievs uztaisīja pašnāvību Annas dēļ, bet tā nav taisnība.
Reeya @ 18.12.2024 00:46https://failiem.lv/u/bbhkwysrmk
Jāņa mamma lūdz palīdzību
Iepriekš rakstīja vai mamma ir dzīva, tad jā ir un esmu lasījusi, ka ļoti palīdzēja Sanai pārdzīvot sķiršanos
IceCream @ 18.12.2024 00:54
Bija pirms pāris gadiem Galkins mammu intervējis. Sedakova vēl tajā šovā sapsihojās, ka rādija video, kur visas viņas attiecības izirzātas, protams, visi vīri ir bijuši sliktie, vai tad viņai ar tādiem jāpaliek.
Mamma teica, ka par šīm attiecībām uzzinājusi tikai tad, kad viņi precēties taisījušies.
Interesanti, vai Anna uz bērēm ar taisās?
ceru, ka tai raganai neļaus kāju LV spert. Nav pelnījusi te gaisu jaukt un tuviniekus kacināt. Lieku haipu Timmas guldīsanai zemes klēpī nevajag.IceCream @ 18.12.2024 00:54
Bija pirms pāris gadiem Galkins mammu intervējis. Sedakova vēl tajā šovā sapsihojās, ka rādija video, kur visas viņas attiecības izirzātas, protams, visi vīri ir bijuši sliktie, vai tad viņai ar tādiem jāpaliek.
Mamma teica, ka par šīm attiecībām uzzinājusi tikai tad, kad viņi precēties taisījušies.
Interesanti, vai Anna uz bērēm ar taisās?
Jā, tās ciešanas uzspīlētas. Un kuršs cilvēks tiešām smagā brīdi grib lai šo filmē. Tikai tas kuršs haipu ķert grib. Tulīt izies no klīnikas un pie malahova uz šovu aiztesīsies, skraidīs pa šoviem naudu vāks "raudādama" cik šai grūti.Hubabuba @ 18.12.2024 06:38
Diez vai, viņa tagad ir slimnicā ar nervu sabrukumu. Nekur viņa nepiedalīsies un neko viņa nedarīs. Es noziedoju Jāņa mammai, Jāņa līķis ir jāpārved uz Latviju, tur nav variantu. Pieļauju, ka tas process nebūs vienkāršs. Nabaga vecāki.
Variet mani samīnusot, bet tā Annas raudāšana izskatījās pārspīlēta un feika. Domăju ka viņa šo laiku pārlaidīs kādā klīnikā un tad atgriezīsies atpakaļ dzīvē, nekāda palīdzība saistībā ar bērēm no viņas nebūs.
Sassy @ 18.12.2024 07:01ceru, ka tai raganai neļaus kāju LV spert. Nav pelnījusi te gaisu jaukt un tuviniekus kacināt. Lieku haipu Timmas guldīsanai zemes klēpī nevajag.
Annanik @ 18.12.2024 08:16Ta Anna jau nenormalo piki pelnja un baigi ieguldijas izskata. Gribeja blakus veci, kas pelna vairak. Bet Janim jau izklausas baigas atkaribas - alkohols, tabletes, seksa atkariba varbut un ari apmatiba ar sievieti. Pec visa izklausas, ka tur jau bija kaut kadi sizofreniskie traucejumi - tur bija steigsus pie arsta jaiet. Ta Anna jau baigo piki pelniija ka seksuga dziedataja ar visu no ta izrietoso. Timma nespeja Annai nodrosinat dzivi, ko si gribeja, bet vinam nepatika ka Anna pelna naudu. Nu noveda to Annu - Anna principa pildija sievietes un viriesa funkciju.
Man arī tas ļoti ticams šķiet fakts, ka viņam kāds palīdzēja ne pats aizgāja. Tak krievijā Latviešus tagad vispār ciest nevar. Saprotams arī, ka liela daļa pašnāvību un nelaimes gadījumu ir slepkavības. Sedakova gan sterva soc tīklos ielikt postu par to, ka pēdējie gadi viņas dzīvē esot bijuši murgi pēc tādas Jāņa aiziešanas, pavisam nožēlojami.Bebermans @ 17.12.2024 19:43
Man vienalga šķirti vai ne jo par konkrēto gadījumu neko nezinu.
Tikai jāsaprot ka pašnāvība var arī nebūt. Mums no malas nav nekāda pamata domāt ka bija pašnāvība.
Nu a slepkavībām var būt visdažādākie iemesli. Pašnāvība ir mazāk ticams iznākums. It īpaši ja oficiāli šķirti jau kādu laiku.
Menora @ 18.12.2024 09:04
Tak nomierinies ar to viņas izskatu. Nekas tur viņā nav. 21.gs.klasika un viss. Bet vienu es zinu, tagad neviens vecis zem šīs negribēs gulties, jo jau cik veči miruši viņas dēļ. Šaubos, ka kāds gribēs sevi tādam pašam liktenim pakļaut. Nu ja cilvēks adekvāts, tad noteikti ne, bet trako jau vairāk kā adekvāto.
Dovana @ 18.12.2024 09:45Man arī tas ļoti ticams šķiet fakts, ka viņam kāds palīdzēja ne pats aizgāja. Tak krievijā Latviešus tagad vispār ciest nevar. Saprotams arī, ka liela daļa pašnāvību un nelaimes gadījumu ir slepkavības. Sedakova gan sterva soc tīklos ielikt postu par to, ka pēdējie gadi viņas dzīvē esot bijuši murgi pēc tādas Jāņa aiziešanas, pavisam nožēlojami.