oneOne @ 12.12.2024 18:32Nekas vēl nav bloķēts, pavēste aizsūtia vakar, interese cik ilgs laiks paiet lidz to bloķēšanai, jo alga tur ienak viņsm..
UGF ir pieslēgts
oneOne @ 12.12.2024 18:32Nekas vēl nav bloķēts, pavēste aizsūtia vakar, interese cik ilgs laiks paiet lidz to bloķēšanai, jo alga tur ienak viņsm..
UGF ir pieslēgts
cory @ 12.12.2024 20:41
Nu ja tu saņem minimālos uzturlīdzekļus no UGF un tiesas piespriestā uzturlīdzekļu summa nav lielāka par to, kas tiek izmaksāta no UGF, tad tev nepienākas uzturlīdzekļi gan no UGF, gan no tā, kas tiek piedzīts pie tiesu izpildītāja, t.i. dubultā tev nemaksās. Ja tiesas piespriestā summa ir lielāka, kā UGF izmaksa, tad tu vēl vari pretendēt uz starpību starp UGF izmaksu un tiesas piespriesto summu, bet ja pareizi atceros, tad no tā, ka piedzen tiesu izpildītājs, vispirms tiek segts parāds UGF.
Kapēc tev ir tik svarīgi, lai konti tiktu bloķēti?
oneOne @ 12.12.2024 22:07Parādi UGF nav, tur tiek maksāts, tiesā jau visi maksājumi tika redzēti ;) Vairāk persona neuzskata, ka bērnam būtu nepieciešams
oneOne @ 12.12.2024 22:14Nē, maksāts tika UGF tikai tad kad viņi tika pieslēgti, pirms tam gadu nebija pat eiro maksājums, līdz ar to- nebūtu pieslēgti tie- nebūtu līdz sim brīdim nekas. Un cilvēks var to atļauties ;)
oneOne @ 12.12.2024 22:20Tu laikam neesi tam gajusi nekad cauri... Tas ir savienots caur tiesu izpildītaju- kolīdz papukam tiesu izpildītajs, nobloķē kontu un piespiedu kārtā tiek veikts šis maksājums ( ja vien pats nav pārskaitījis bez bloķēšanas) automātiski UGF saņem ziņu un viņu maksājums pārtraucas. Abus loģiski nevar saņemt un neviens nepretendē uz to
oneOne @ 12.12.2024 22:38Ak mans Dievs.. :D
Es nekur neesmu teikusi, ka konti ir bloķēti! Tieši teicu ka tie nav bloķēti!!!
Cilvēks nemaksāja gadu nekādus alimentus- ta pēkšņi izdomāja, ka tas nav jādara, tad tika pieslēgts UGF, UGF maksājums (valsts) krājas, ja parādnieks valstij- UGF nemaksā atpakaļ ko viņi pārskaitījuši, bet viņš viņiem pārskaita, jo tie pie konkrētām nesamaksātām summām arī bloķē., Manam bērnam ir izdevīgāk saņemt nevis 129eur, bet 220eur menesī, kas tapat ir smieklīga summa, līdz ar to, gājam caur tiesu. Tiesa velkas mēēēēnešiem, pie gada, tikmēr UGF maksā, bet tagad ir piespriesti manis prasītie 220eur mēnesī un tiesu izpildītājs ir ķēries klāt šim jautājumam. Kas tieši nav skaidrs? :D Tiesu izpilīajam neienāk vel nekas, jo tas ir "svaigs processs" tikko esakts. Vakar uzdevu jautājumu, jo nezināju, ka tas prasa 10 dienas, to tikai man šodien atbildeja.. tātad pēc 10 dienām, ja persona labprātīgi nemaksā- bloķē kontus . Kolīdz maksā, tā UGF aiziet ziņa, ka viņiem jāpārtrauc supportēt, un man labāk arī noziņot- mazums. Skaidrs? :D
oneOne @ 12.12.2024 22:47Es jau tikai jautāju vai kāda zin cik ilgs ir tas izpildes process kad tiesu izpild. ķeras klāt, jo kas tur pa visam- kāda starpība.. Gribēju dzirdēt tikai to, ka 10 dienas.. ;) To arī šodien uzzināju