Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nemīlu vīru

Reitings 203
Reģ: 19.08.2015
Labs vakars!
Man kaut kur vajag "atstāt" savas šī brīža sajūtas. Pavisam īsi sakot, esmu sapratusi, ka nemīlu savu vīru. Savstarpējās attiecības palikušas pilnīgi nekādas. Kādu gadu atpakaļ biju uzcepusi diskusiju par to, ka vīrs pēc bērna piedzimšanas īpaši neraujās palīdzēt ikdienas mājas solī. Gada laikā kopš kļuvām par vecākiem, mūsu dažādā izpratne par ģimenes dzīvi attiecības pārvērtusi katastrofā. Es neapgalvoju, ka mani uzskati vienmēr ir pareizi un pārāki, apzinos arī savas kļūdas, ko esmu mēģinājusi labot.
Un laikam pats svarīgākais faktors, kas kliedz par to, ka laiks iet katram uz savu pusi, ir sekss, kura pēdējos 5 (laikam, bet kurš vairs skaita) mēnešos nav. Par to arī saņemu pārmetumus no vīra (un pelnīti, jo apzinos seksa lomu vīrieša dzīvē), bet kāda jēga man mesties gultā caur negribēšanu... nu neiekāroju es viņu vairs.
Komentārus studijā, lūdzu.
08.12.2024 21:43 |

Patīk
Reitings 2540
Reģ: 03.11.2023
debestinaa @ 17.12.2024 09:03
uzmet viņam vienkārši mīkstu uz kādu laiku. Neko neprasi, nepārmet, nesaki. Dari savas lietas ar bērnu, neprasi viņam pat mazāko sīkumu. Stipri šaubos, ka arī pēc mēnešiem viņam nāks apjēga, ka vajag ko palīdzēt un kur tad vispār jebkāda jēga norīt tev “krupi” , ja otrs tupi pūst uz dīvāna? Censties aptecēt vīriņu, ka tikai viņam viss butu labi, ka tikai tu izskatītos lieliski un neko neprasītu un tad viņam atgriezīses kaut kāda vēlme ? Haha kātad. Nafig tev kādu aptecēt vnk izklausās ka tev ir divi bērni.

Es lasu, lasu un man 3reiz nāca jauna saprašana vai tu iesaki vīru aptekalēt vai tomēr neiesaki :D :D
17.12.2024 09:41 |

Reitings 2078
Reģ: 11.04.2023
Lenova @ 16.12.2024 23:21

Esmu teikusi visu konkrēti. Par to - izdari šo, padod to, nāk atmiņā, ka pēc bērna vannošanas sāku gatavoties gulētiešanai un prasu atnest to un to, kamēr bērns man ietīts dvielī un sēž klēpī, bet pretī noburkšķ "vai tad nevarēji jau laicīgi sagatavot un paņemt visu, ko vajag".

Tātad neko neesi teikusi!
Neviens normāls cilvēks neizdomās, ka tas ir iemesls seksa trūkumam pusgadu...
Konkrēti pasaki, tu ikdienā nedari x lietas, tāpēc mums nav seksa, bet stipri apšaubu šo iemeslu.
Drīzāk seksa nav, jo vīrieša fiziskais izskats neatbilst sākotnējam.
17.12.2024 09:54 |

Patīk
Reitings 2540
akul12 @ 17.12.2024 09:54

Tātad neko neesi teikusi!
Neviens normāls cilvēks neizdomās, ka tas ir iemesls seksa trūkumam pusgadu...
Konkrēti pasaki, tu ikdienā nedari x lietas, tāpēc mums nav seksa, bet stipri apšaubu šo iemeslu.
Drīzāk seksa nav, jo vīrieša fiziskais izskats neatbilst sākotnējam.

Tas, ka viņiem nav seksa izklausās pēc tavas problēmas :D
17.12.2024 10:03 |

Reitings 2078
uzmet viņam vienkārši mīkstu uz kādu laiku. Neko neprasi, nepārmet, nesaki. Dari savas lietas ar bērnu, neprasi viņam pat mazāko sīkumu. Stipri šaubos, ka arī pēc mēnešiem viņam nāks apjēga, ka vajag ko palīdzēt un kur tad vispār jebkāda jēga norīt tev “krupi” , ja otrs tupi pūst uz dīvāna? Censties aptecēt vīriņu, ka tikai viņam viss butu labi, ka tikai tu izskatītos lieliski un neko neprasītu un tad viņam atgriezīses kaut kāda vēlme ? Haha kātad. Nafig tev kādu aptecēt vnk izklausās ka tev ir divi bērni.

Kāpēc lai nāktu apjēga, neviens nemāk lasīt domas.
Ja vīrietis sāk auklēt sīko, tīra māju u.c lietas papildus darbam, tad sanāk, ka sieviete ir bērna lomā? Kam vīrietim divi bērni?
17.12.2024 10:04 |

Reitings 2078
Džinga @ 17.12.2024 10:03

Tas, ka viņiem nav seksa izklausās pēc tavas problēmas :D

Noteikti mana problēma.
Autore šo tēmu rakstot jau zināja, ka akul12 ir seksa problēmas un ierakstīja to tēmas sākumā.
Un laikam pats svarīgākais faktors, kas kliedz par to, ka laiks iet katram uz savu pusi, ir sekss, kura pēdējos 5 (laikam, bet kurš vairs skaita) mēnešos nav.

Vēl pieminēja, ka vīrs vairs fiziski nav pievilcīgs, arī jau zinot, ka akul12 ir neglīts.
Pirmais bija vizuālais, jo uzpasēja savu izskatu. Tagad pat īpaši neiespringst uz friziera apmeklējumu.

Galvenais, ka Džinga tagad to visu zin un decembra pelēkās dienas kļuvušas saulainākas.
17.12.2024 10:13 |

Patīk
Reitings 2540
akul12 @ 17.12.2024 10:13

Noteikti mana problēma.
Autore šo tēmu rakstot jau zināja, ka akul12 ir seksa problēmas un ierakstīja to tēmas sākumā.
Vēl pieminēja, ka vīrs vairs fiziski nav pievilcīgs, arī jau zinot, ka akul12 ir neglīts.
Galvenais, ka Džinga tagad to visu zin un decembra pelēkās dienas kļuvušas saulainākas.

Nu tev acīm redzot traucē tas, ka viņiem nav seksa, nevis autorei.
17.12.2024 10:56 |

Reitings 793
Reģ: 28.01.2023
Džinga @ 17.12.2024 09:41

Es lasu, lasu un man 3reiz nāca jauna saprašana vai tu iesaki vīru aptekalēt vai tomēr neiesaki :D :D
neapteklēt un vispār no viņa neko neprasīt. Esmu pārliecināta ka viņš turpinās pūt uz dīvāna un neko nedarīt. Cik tad galu galā var runāt un censties pienest info kādam? Šis nav pirmā nedēļa tāda un pat ne mēnesis. Vai tad vecim prāta pašam nav ?
17.12.2024 11:04 |

Reitings 2078
Džinga @ 17.12.2024 10:56

Nu tev acīm redzot traucē tas, ka viņiem nav seksa, nevis autorei.

Noteikti, bet varbūt cenšos pateikt, ka vīra mājas darbu izpilde nav vienāds ar seksu un problēmas ir citas.
17.12.2024 11:55 |

Reitings 235
Reģ: 20.02.2024
Izlasīju diskusiju, iepriekšējo arī. Nu diezgan traģiski izklausās. Autore pati raksta, ka atliek vīram pateikt, ko jādara, kā šis arī izdara, bet tāpat krāj pret viņu aizvainojumu, cepjas un cepjas, sauc par 'pāridarītāju' un fantazē par šķiršanos. Kā lai viņš nesāk dzert, ja mājās šāda atmosfēra? Var jau būt, ka tam ir citi iemesli, piemēram, nospiež darbs vai .tml. Sievu izklausās īpaši neinteresē, kāpēc tad vispār sācis dzert, tikai tik daudz kā uzskaitīt neapmierinātību sarakstā - pēc attiecībām ar mani kļuva par alkānu! Viss ko es šajās diskusijās lasu ir es, es, es, es, es!
17.12.2024 16:09 |

Reitings 203
Diabolus @ 16.12.2024 23:37

Es nezinu, kam tad šis forums ir domāts, ja ne “čīkstingam”.
Viedokļus tu saņēmi daudz (arī ārpus tēmas). Es tā noprotu, ka šobrīd esi noskaņota tomēr nešķirties?

Pagaidām "pārlaidīšu" svētkus, pēc tam max laiku veltīšu sev (uzreiz pēc bērnam veltītā laika :)). Ceru, ka domas saliksies pa plauktiņiem.
24.12.2024 02:07 |

Reitings 203

Bet vai šī pieeja nerezultēsies ar to, ka vīram liksies, ka viss ir super? Sieva neko neprasa, nesaka - tātad viss labi?
24.12.2024 02:16 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits