SarmaD @ 14.12.2024 20:51
Autore par finansēm sūdzējusies nav, vismaz neesmu manijusi. Tātad kā materiāls labs.
Kas attur no seksa, nu to lai pati izmeklē. Vai tas ir tas vīra svara pieaugums, nesakārtotie mati, kūdīšana uz mājas darbiem vai vienkārši vispārējs pieradums / nogurums vienam no otra un rutīnas.
Ja man būtu sava pieckapeika jāiemet, tad laikam nekas sliktāks par slinku vīrieti nepastāv. Nu vismaz manā uztverē. Es labāk cīnos tad ar tādu vīru, kuram ambīcijas kā kosmosa kuģi, uz tiem tiecas un arī sasnidz, nekā man būtu jākūda tāds tēvainis kas trekterē to alu un ar pirkstiņu jāparāda. Ja spēj sievietes acīs kompensēt to dirnēšanu savureiz, tad vel tā. Nu piemēram apjomīgās ģimenes finansēs, bet tas atkal gaumes jautājums. Kāda brēks, ka labāk mazāk naudas, bet vairāk laika kopā.
Lenova @ 08.12.2024 23:00
Nav sajūtas, ka šobrīd vēlos ar viņu pavadīt laiku. Nesen arī pieķēru sevi pie domas, ka man nav patīkami, ka viņš man pieglaudās, kad dīvānā skatījāmies filmu. Un mani spēj sadusmot sīkumi viņa darbībās un attieksmē. Piemēram, pēc ēšanas nav novācis aiz sevis traukus. Kur paēda, tur palika.
Nezinu vai viņš mani mīl. Ir teicis šos vārdus. Bet man vairāk gribētos redzēt darbos, nevis vārdos. Piemēram, iedot brīvu vakaru, lai varu nesteidzīgi ieiet vannā.
Sākumā nesaskaņas radās tādēļ, ka tiešām nejutu palīdzību. Atnāca no darba, iekrita dīvānā pie tv un tur arī visu vakaru pavadīja. Pēc tam jau sapratu, ka nav jēgas ne gaidīt brīnumu, ka pats piedāvās palīdzēt. Sāku prasīt - nu taisi vakariņas. Vai palīdzi ikvakara rituālā ar bērnu, līdz tiekam līdz gultai. Nu uz dažām dienām strādā, pēc tam viss pa vecam.
Šobrīd ir panācis to, ka bērns negrib īsti ar viņu palikt, iet gulēt utt. Tāds aizvainots, it kā es būtu vainīga.
Pretī saka, ka ir noguris, jo iet uz darbu. Ka es nenovērtēju, neatbalstu. Jā, laikam jau vairs neatbalstu gan, jo īpaši vairs nav vēlmes sarunāties.
Džinga @ 14.12.2024 22:44
"nedaudz atslābt" :D izlasi kārtīgi ko viņa teica
akul12 @ 15.12.2024 09:29
Izlasīju un pa virsu pārlasīju veco diskusiju...
Vienkārši nestāv un papildus pienākumu izpilde neko neuzlabos, bet jūs te iedomājušās, ka seksa gribēšana strādā aptuveni šādi:
Džinga @ 15.12.2024 09:52
Tava kladīte no incel kursiem? ?
Bebermans @ 15.12.2024 10:10Atgriežamies pie teorijas.
Sievietes mīl ar ausīm.
Bet vīrietis pa ausīm nebrauc, tāpēc sievietei iekāre nerodas.
Ne jau TV un alus pie vainas. Sievietei vajag signālu ka šim vīrietim ir kāds derīgs gēns ko nodot nākamajai paaudzei. Un šāda signāla nav jau ilgu laiku. Tāpēc sievietei iekāres nav.
Ja vīrietis nevis sēdētu pie TV bet šrubītu māju, skraidītu pa 3 darbiem nesdams naudu - šis signāls ka labi gēni arī nebūtu.
Kas tie par gēniem ka jāskrien 3 darbos? Kura saviem bērniem vēlas tādu likteni ka pa 3 darbiem raujas?
Ja vīerietis būtu uztaisījis kādu mākslas darbu, sacerējis dzeju, vienkārši pateicis kaut ko gudrāku par "es tevi mīlu", tā lai sievietes smadzenēm ir garīga barība... tad var būt sievietei rastos vēlme pēc sex.
Bet tas nenotiek. Un tai skaitā tāpēc ka arī vīrietim nav nekādas vēlmes pēc sex līdzīgu iemeslu dēļ - nevēlas bērnus no šādiem sievietes gēniem.
akul12 @ 15.12.2024 10:07
Apbēdināšu, nepiekopju "involuntary celibate" ?
Ja seksu sasaista ar ikdienas pienākumiem, tad attiecības ir beigušās, tajās nav nekādas iekāres. ?
SarmaD @ 15.12.2024 13:15
Kur tā iekāre rodas? Kaut kā jau viens otram to dzirksteli iedod. Rūpes? Izskats? Raksturs? Vai viss kopā...
Tu esi dusmīga, nikna, tev riebjas viņa pieskārieni, seksa nav, komunikācija pieklibo.
Neattaisnoju nevienu un neesmu neviena pusē, bet iedomājies savas jūtas un sajūtas. Tu taču saproti, ka no otras puses arī ir sajūtas un jūtas? Un ja tās šobrīd ir tādas pašas kā tev pret viņu?
bukova123 @ 10.12.2024 00:00Izšķirties vienmēr paspēs, bet, ja ğimenē ir mazs bērns primāri jāmēğina glābt attiecības. Un šeit es redzu galvenā problēma ir tuvības trũkums. Piemēram, ja es mēğinātu pieglausties vai samīļot vīru un viņš mani atšūtu 1x, 2x, 3x .... es reāli ļoti apvainotos un domātu, ka mani vairs nemīl un kāda tur vairs gribēšana tad palīdzēt vai parūpēties par otru, ja tu jūti, ka izraisi nepatiku. Jāsāk ar vienkāršiem pieskārieniem, regulāri, vairākas reizes dienā- samīļot, noskūpstīt, pieglausties, pateikt labu vārdu un tu redzēsi, ka saņemsi labo arī atpakaļ. Pēc bērniem bijām līdzīgā virpulī un izdevās attiecības saglābt. Lai veicās!
Tu vīram to esi teikusi? Nu, ka Tev vajag atpūtu, palīdzību - konkrēti nosaucot lietas īstajos vārdos, nevis liekot viņam uzminēt, ko darīt un kā palīdzēt. Esi teikusi, ka seksa nav, jo izpaliek augstāk minētais ? Pluss, ja baro ar krūti; Tavi hormoni nav sakārtoti, viņi tādi būs vēl divus gadus, pēc bērna piedzimšanas.
Lenova @ 16.12.2024 23:30Izlasīju visus komentārus, arī jau saasināto daļu. Bija komentārs, ka šis jau tikai tāds čīkstings. Nu principā jā, šobrīd čīkstings, bet ar mērķi dzirdēt viedokļus.
Bebermans @ 15.12.2024 18:41Vīrieša izskatam nav pilnīgi nekādas nozīmes, jo vīrietis ir tas ka paņem vai nepaņem.
Un sieviete var pielaist vai nepielaist.
Izskats var būt nedaudz tur figurē, bet drīzāk nevis skaistuma formā, bet kā vīrieša darba, ienākumu avota un dzīvesveida papildu raksturojums.
Sieviete nespēj izvēlēties kaut ko skaistu, jo darbojas gaidīšanas režīmā. Un tie gadījumi ir visai reti, ka jāķer jebkurš kas kvalificējas ienākšanas secībā.
SarmaD @ 17.12.2024 06:27
Kam tu to stāsti? Tām, kurām vīri tika pie pirmā randiņa jo jau pašā startā sievietei simpatizēja?
Bebermans @ 17.12.2024 07:29
Nu re vīri ievilka. Stāstu ka iniciatīva ir vīrietim, bet sieviete ir gaidīšanas režīmā kad šās vilks. Tādējādi vīrieša izskats šeit nekādu lomu nespēlē. Sieviete sapucējas kā eglīte un gaida salaveci kad tas nāks. Var būt drusku māj.
Kamēr vīrietis risina funkciju kā dabūt pašu smukāko.
Gan jau kādai ir gadījies daudz maz smuks. Bet ne tāpēc ka šī ir spējusi saorganizēties. Eglīte ir eglīte - to var nozāģēt tas kam ir zāģis. Pie kam visneasākais. Ja nozāģēja - jāpriecājas uin jāsaka ka forši iekārtojos. Tā ir labāk.
uzmet viņam vienkārši mīkstu uz kādu laiku. Neko neprasi, nepārmet, nesaki. Dari savas lietas ar bērnu, neprasi viņam pat mazāko sīkumu. Stipri šaubos, ka arī pēc mēnešiem viņam nāks apjēga, ka vajag ko palīdzēt un kur tad vispār jebkāda jēga norīt tev “krupi” , ja otrs tupi pūst uz dīvāna? Censties aptecēt vīriņu, ka tikai viņam viss butu labi, ka tikai tu izskatītos lieliski un neko neprasītu un tad viņam atgriezīses kaut kāda vēlme ? Haha kātad. Nafig tev kādu aptecēt vnk izklausās ka tev ir divi bērni.Lenova @ 16.12.2024 23:21
Esmu teikusi visu konkrēti. Par to - izdari šo, padod to, nāk atmiņā, ka pēc bērna vannošanas sāku gatavoties gulētiešanai un prasu atnest to un to, kamēr bērns man ietīts dvielī un sēž klēpī, bet pretī noburkšķ "vai tad nevarēji jau laicīgi sagatavot un paņemt visu, ko vajag".