Nemīlu vīru

Reitings 203
Reģ: 19.08.2015
Labs vakars!
Man kaut kur vajag "atstāt" savas šī brīža sajūtas. Pavisam īsi sakot, esmu sapratusi, ka nemīlu savu vīru. Savstarpējās attiecības palikušas pilnīgi nekādas. Kādu gadu atpakaļ biju uzcepusi diskusiju par to, ka vīrs pēc bērna piedzimšanas īpaši neraujās palīdzēt ikdienas mājas solī. Gada laikā kopš kļuvām par vecākiem, mūsu dažādā izpratne par ģimenes dzīvi attiecības pārvērtusi katastrofā. Es neapgalvoju, ka mani uzskati vienmēr ir pareizi un pārāki, apzinos arī savas kļūdas, ko esmu mēģinājusi labot.
Un laikam pats svarīgākais faktors, kas kliedz par to, ka laiks iet katram uz savu pusi, ir sekss, kura pēdējos 5 (laikam, bet kurš vairs skaita) mēnešos nav. Par to arī saņemu pārmetumus no vīra (un pelnīti, jo apzinos seksa lomu vīrieša dzīvē), bet kāda jēga man mesties gultā caur negribēšanu... nu neiekāroju es viņu vairs.
Komentārus studijā, lūdzu.
08.12.2024 21:43 |

Patīk
Reitings 2540
Reģ: 03.11.2023
akul12 @ 14.12.2024 13:45

Lēni pielec, citām jau ir pielecis ?
Vientuļo māšu ģimenes ir vairākuma ģimenes modelis Latvijā 23. gadā 37.2%
Tāpat statistika parāda, ka Latvijā dzīvo vairāk precētu vīriešu, kā sieviešu!
Avots: https://lvportals.lv/skaidrojumi/359544-izplatitakais-gimenes-tips-latvija-vientulas-mates-gimene-2024

tad tie vīrieši precās viens ar otru? :D
14.12.2024 14:02 |

Patīk
Reitings 2540
Diabolus @ 14.12.2024 13:29
Kopsavilkums:
pati vainīga
sievietes misija - vientuļā māte
cilvēki dzīvo kopā tikai naudas dēļ
uzturlīdzekļi valstī ir pārāk lieli
nabaga vīrieši
tiesa ir netaisnīga
Tēma slēgta.

Tiešām, nabaga vīrietīši. Labi, ka viņiem ir šāda vieta, kur nākt sievietēm pastāstīt par savām bēdām
14.12.2024 14:03 |

Reitings 431
Reģ: 30.08.2024
Džinga @ 14.12.2024 14:02

Nē.
Sievietes organizēti cīnās pret vīriešiem,
kamēr vīrieši cenšas ar sievietēm veidot komandu.
Dažādas pieejas. Daži domā ka tas saistīts ar to ka vidējā alga sievietēm ir mazāka nekā vīrieši un algām vienādojoties sievietes pāries komandas veidošanas režīmā.
Apskatīsimies.
Gan jau ka tā arī būs.
Kaut kur līdzsvaram jāiestājas.
14.12.2024 14:04 |

Reitings 2078
Reģ: 11.04.2023
Džinga @ 14.12.2024 14:02

Noteikti, 21.gs aiz loga.
Atkrīt visas problēmas, 100% alimentu droša laulība. 🧐
Vai visu dzīvi nodzīvo mīļākās statusā precētam vīrietim.
14.12.2024 14:22 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Džinga @ 14.12.2024 12:47
Jūs vispār tik dīvaini esat :D Cilvēki, kam vispār prātā neienāk opcija, ka divi cilvēki apprecās un taisa bērnus, jo kopā ir laimīgi. Nevis vadoties pēc tabulām, piķa aprēķiniem, alimentu izmaksām, izdevīguma.

Tā dara idioti. Normāli cilvēki puslīdz izrēķina vai tēvs būt labs apgādnieks ģimenei un vai sieviete būs laba māte, nevis no rīta līdz vakaram staigās pa restūžiem un klačosies par šmotkām. Nu principā cilvēki kaut kā izvērtē otru un vai vispār to bērnu ar to cilvēku var atļauties.
14.12.2024 14:45 |

Reitings 3512
Pūce Pūcīgā @ 14.12.2024 13:06

Es to pašu nodomāju. Sadirš katru diskusiju atverot savu žebēkli, vienu un to pašu maļot.

Nu viņš speciāli ienāk pamaisīt gaisu.
14.12.2024 14:45 |

Reitings 793
Reģ: 28.01.2023
Kādā veidā katra diskusija nonāk līdz kaut kādiem tēviņiem, alimentiem, nabaga večiem un visam šitam iepriekš minētam. Ko jūs lielie tēvaiņi šeit darat? Ejat strādāt par saviem 800 eiro un liekaties mierā😩🤮
14.12.2024 15:38 |

Reitings 431
Vispār es jau te nekādi netraucēju citiem diskusijā apspriest cik ļoti alus pudele un TV sagrauj mīlestību.
Un tēmas atzarojumus par alimentiem un nemaksātājiem es nesāku.
Jūs varat mierīgi ignorēt mani un turpināt apspriest ko vien vēlaties.
14.12.2024 15:49 |

Reitings 2078
debestinaa @ 14.12.2024 15:38
Kādā veidā katra diskusija nonāk līdz kaut kādiem tēviņiem, alimentiem, nabaga večiem un visam šitam iepriekš minētam. Ko jūs lielie tēvaiņi šeit darat? Ejat strādāt par saviem 800 eiro un liekaties mierā??

Šodien brīvdiena un kuriem šī bija atstrādājama darbadiena, arī tā ir noslēgusies. 😜
14.12.2024 17:56 |

Patīk
Reitings 2540
SarmaD @ 14.12.2024 14:45

Tā dara idioti. Normāli cilvēki puslīdz izrēķina vai tēvs būt labs apgādnieks ģimenei un vai sieviete būs laba māte, nevis no rīta līdz vakaram staigās pa restūžiem un klačosies par šmotkām. Nu principā cilvēki kaut kā izvērtē otru un vai vispār to bērnu ar to cilvēku var atļauties.

Pieļauju, ka tu saprati, ko es gribu teikt un vienkārši čakarējies čakarēšanās pēc. Bet tad nenāc un neparasi, kāpēc kāds diskutē ar troļļiem.
14.12.2024 19:20 |

Reitings 3512
Džinga @ 14.12.2024 19:20

Pieļauju, ka tu saprati, ko es gribu teikt un vienkārši čakarējies čakarēšanās pēc. Bet tad nenāc un neparasi, kāpēc kāds diskutē ar troļļiem.

Es sapratu tieši tā kā tu rakstiji - bērniņus taisa mīlestības dēļ. Varbūt kaut kādā mērā jā, bet tam arī ir zināms iznākums, ja lielo lovi ņem kā pamatakmeni ģimenes veidošanai. Parasti cilvēks mēģina savu dzīvi izkruķīt tā, lai nav ar to bērnu jādzīvo no pārtikas pakām. Respektīvi pats uzstutējas un mēģina arī to otru atrast tādu, kurš saprot finanšu pratību. Bērnus jārada un jāprecas būtu pie galvenokārt pilna saprāta un jā, arī ņemot vērā finanšu aprēķinus, nevis "davai, es gribu bēbīti, gan tiksim galā".
14.12.2024 19:41 |

Patīk
Reitings 2540
SarmaD @ 14.12.2024 19:41

Es sapratu tieši tā kā tu rakstiji - bērniņus taisa mīlestības dēļ. Varbūt kaut kādā mērā jā, bet tam arī ir zināms iznākums, ja lielo lovi ņem kā pamatakmeni ģimenes veidošanai. Parasti cilvēks mēģina savu dzīvi izkruķīt tā, lai nav ar to bērnu jādzīvo no pārtikas pakām. Respektīvi pats uzstutējas un mēģina arī to otru atrast tādu, kurš saprot finanšu pratību. Bērnus jārada un jāprecas būtu pie galvenokārt pilna saprāta un jā, arī ņemot vērā finanšu aprēķinus, nevis "davai, es gribu bēbīti, gan tiksim galā".

Labi, tad man savā kometārā vēl vajadzēja piebilst, ka runāju par tiem aprēķiniem kā vienīgo iemeslu vispār precēties un taisīt bērnus. Ofkors nolemjot veidot kopdzīvi jāņem vērā tas viss.
14.12.2024 19:56 |

Reitings 2078
SarmaD @ 14.12.2024 19:41

Pēc finanšu aprēķiniem autores vīrs ir ķēriens, strādā, māja hipotekā. 😁
Bet seksa nav un domas par šķiršanos lielas, tad varbūt labāk pārtikas pakas un labs sekss?
14.12.2024 20:22 |

Reitings 3512
akul12 @ 14.12.2024 20:22

Pēc finanšu aprēķiniem autores vīrs ir ķēriens, strādā, māja hipotekā. ?
Bet seksa nav un domas par šķiršanos lielas, tad varbūt labāk pārtikas pakas un labs sekss?

Autore par finansēm sūdzējusies nav, vismaz neesmu manijusi. Tātad kā materiāls labs.
Kas attur no seksa, nu to lai pati izmeklē. Vai tas ir tas vīra svara pieaugums, nesakārtotie mati, kūdīšana uz mājas darbiem vai vienkārši vispārējs pieradums / nogurums vienam no otra un rutīnas.
Ja man būtu sava pieckapeika jāiemet, tad laikam nekas sliktāks par slinku vīrieti nepastāv. Nu vismaz manā uztverē. Es labāk cīnos tad ar tādu vīru, kuram ambīcijas kā kosmosa kuģi, uz tiem tiecas un arī sasnidz, nekā man būtu jākūda tāds tēvainis kas trekterē to alu un ar pirkstiņu jāparāda. Ja spēj sievietes acīs kompensēt to dirnēšanu savureiz, tad vel tā. Nu piemēram apjomīgās ģimenes finansēs, bet tas atkal gaumes jautājums. Kāda brēks, ka labāk mazāk naudas, bet vairāk laika kopā.
14.12.2024 20:51 |

10 gadi
Reitings 3823
Reģ: 29.01.2009
No seksa attur vienkārši konkrētā cilvēka negribēšana. To ķermenis jau pasaka priekšā pirms prāta.
Man tā bija ar manu pirmo dzīvesbiedru, draugu. Mums nebija ne bērnu, ne man dzīves noguruma, ko te varbūt par iemesliem piesauc, bet vienā brīdī es sapratu, ka konkrēti izvairos no situācijas, kad varētu būt TAS. Kad vienreiz tomēr mēģināju sevi pārkāpt, viss notika, man pēc tam bija tik pretīga pēcgarša un nepatika, ka tad es sapratu ar galvu, viss, es to cilvēku vairs nemīlu. Tur gan bija arī visādi viņa izgājieni pie vainas, kas lēni to mīlestību nokāva, bet ikdienas gaitās es to nepamanīju. Kā jau saku, ķermenis dod signālu. Autore gan jau tēmas nosaukumā arī to ir pieteikusi.
14.12.2024 21:04 |

Reitings 2078
SarmaD @ 14.12.2024 20:51

Autore par finansēm sūdzējusies nav, vismaz neesmu manijusi. Tātad kā materiāls labs.
Kas attur no seksa, nu to lai pati izmeklē. Vai tas ir tas vīra svara pieaugums, nesakārtotie mati, kūdīšana uz mājas darbiem vai vienkārši vispārējs pieradums / nogurums vienam no otra un rutīnas.
Ja man būtu sava pieckapeika jāiemet, tad laikam nekas sliktāks par slinku vīrieti nepastāv. Nu vismaz manā uztverē. Es labāk cīnos tad ar tādu vīru, kuram ambīcijas kā kosmosa kuģi, uz tiem tiecas un arī sasnidz, nekā man būtu jākūda tāds tēvainis kas trekterē to alu un ar pirkstiņu jāparāda. Ja spēj sievietes acīs kompensēt to dirnēšanu savureiz, tad vel tā. Nu piemēram apjomīgās ģimenes finansēs, bet tas atkal gaumes jautājums. Kāda brēks, ka labāk mazāk naudas, bet vairāk laika kopā.

Eh jāatgriežas pie simpiem un alfām 😁
Kaut kas jāpierāda un jākompensē tikai betām_simpiem, alfa tēviņu sieviete respektēs ar gandrīz visiem trūkumiem.
Pasaulei pāri jāsagrūst, lai sieviete patriektu alfa tēviņu.
14.12.2024 21:04 |

Patīk
Reitings 2540
akul12 @ 14.12.2024 21:04

Eh jāatgriežas pie simpiem un alfām ?
Kaut kas jāpierāda un jākompensē tikai betām_simpiem, alfa tēviņu sieviete respektēs ar gandrīz visiem trūkumiem.

Nu naaav tā realitāte vecīt, viss tas darbojas tikai teorijā un interneta forumos
14.12.2024 21:58 |

Reitings 2078
Džinga @ 14.12.2024 21:58

Nu naaav tā realitāte vecīt, viss tas darbojas tikai teorijā un interneta forumos

Realitātē neviens nesauc sevi par alfām un betām, bet līdzības iezīmējās.
Ir vīriešu tips kuriem tiek piedota krāpšana, dzeršana, nestrādāšana un auklēšanās ir ilga, kamēr viņus patriec. Tālāk jau šie vīrieši pārceļās pie nākošās.
Tad ir tādi, kā autores vīrietis, atļāvies nedaudz atslābt mājas solī un pašam nezinot jau uzlikts uz koferiem.
14.12.2024 22:27 |

Patīk
Reitings 2540
akul12 @ 14.12.2024 22:27

Realitātē neviens nesauc sevi par alfām un betām, bet līdzības iezīmējās.
Ir vīriešu tips kuriem tiek piedota krāpšana, dzeršana, nestrādāšana un auklēšanās ir ilga, kamēr viņus patriec. Tālāk jau šie vīrieši pārceļās pie nākošās.
Tad ir tādi, kā autores vīrietis, atļāvies nedaudz atslābt mājas solī un pašam nezinot jau uzlikts uz koferiem.

"nedaudz atslābt" :D izlasi kārtīgi ko viņa teica
14.12.2024 22:44 |

Reitings 431
akul12 @ 14.12.2024 21:04

Eh jāatgriežas pie simpiem un alfām ?

vienkārši nepagūs patriekt alfa tēviņu.
Viņš pirmais aizlaidīsies.
Tā jau dažas manipulēt māk ar alfām, jo tiem ir šoks ka kāda šos var patriekt. Tad nu tirinās apkārt .
Patriec visus. Arī alfas.
Alfas patriekt visinteresantāk.
Vīrietim jau vienkārši. Apaugļoji , pakarināji makaronus kamēr piedzimst un mission completed. Sievietēm ir daudz smalkākām stratēģijām jābūt. Sarežģīta situācija.
Pa lielam gan sievietēm arī viss vienkāši. Bērnu vajag no alfas, jo labi gēni un tas nekas ka šis nedos resursus. Tad nākamais līmenis dabūt kādu betu vai omegu, kas alfas bērnus baros. Vai arī uz valsti braukt.
Vēl ir tāda lieta ka alfa pārsvarā īslaicīgs prāta aptumsums sievietes smadzenēs nevis īsta alfa. Un pat ja īsta, pēc tam kad mission completed - tā tiek sūtīta bekot. Pārsvarā tie ir nevis alfa, bet gan joberi, kas paši sev uzpūtuši pašapziņu dēļ tam ka sievietes tiem viegli atdodas. Tad nu mūk laicīgi, lai it kā saglabātu alfas statusu jo zin ka sieviete šos padzīs. Ja tāds satiksies ar citu alfu vīrieti - tad izpūtīsies momentā. Bet nu nesatiekas. Uzmanīgs.
Atvainojos par spamu un troļļošanu.
14.12.2024 22:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits