akul12 @ 14.12.2024 13:45
Lēni pielec, citām jau ir pielecis ?
Vientuļo māšu ģimenes ir vairākuma ģimenes modelis Latvijā 23. gadā 37.2%
Tāpat statistika parāda, ka Latvijā dzīvo vairāk precētu vīriešu, kā sieviešu!
Avots: https://lvportals.lv/skaidrojumi/359544-izplatitakais-gimenes-tips-latvija-vientulas-mates-gimene-2024
Diabolus @ 14.12.2024 13:29Kopsavilkums:
pati vainīga
sievietes misija - vientuļā māte
cilvēki dzīvo kopā tikai naudas dēļ
uzturlīdzekļi valstī ir pārāk lieli
nabaga vīrieši
tiesa ir netaisnīga
Tēma slēgta.
Džinga @ 14.12.2024 14:02
tad tie vīrieši precās viens ar otru? :D
Džinga @ 14.12.2024 14:02
tad tie vīrieši precās viens ar otru? :D
Džinga @ 14.12.2024 12:47Jūs vispār tik dīvaini esat :D Cilvēki, kam vispār prātā neienāk opcija, ka divi cilvēki apprecās un taisa bērnus, jo kopā ir laimīgi. Nevis vadoties pēc tabulām, piķa aprēķiniem, alimentu izmaksām, izdevīguma.
Pūce Pūcīgā @ 14.12.2024 13:06
Es to pašu nodomāju. Sadirš katru diskusiju atverot savu žebēkli, vienu un to pašu maļot.
debestinaa @ 14.12.2024 15:38Kādā veidā katra diskusija nonāk līdz kaut kādiem tēviņiem, alimentiem, nabaga večiem un visam šitam iepriekš minētam. Ko jūs lielie tēvaiņi šeit darat? Ejat strādāt par saviem 800 eiro un liekaties mierā??
SarmaD @ 14.12.2024 14:45
Tā dara idioti. Normāli cilvēki puslīdz izrēķina vai tēvs būt labs apgādnieks ģimenei un vai sieviete būs laba māte, nevis no rīta līdz vakaram staigās pa restūžiem un klačosies par šmotkām. Nu principā cilvēki kaut kā izvērtē otru un vai vispār to bērnu ar to cilvēku var atļauties.
Džinga @ 14.12.2024 19:20
Pieļauju, ka tu saprati, ko es gribu teikt un vienkārši čakarējies čakarēšanās pēc. Bet tad nenāc un neparasi, kāpēc kāds diskutē ar troļļiem.
SarmaD @ 14.12.2024 19:41
Es sapratu tieši tā kā tu rakstiji - bērniņus taisa mīlestības dēļ. Varbūt kaut kādā mērā jā, bet tam arī ir zināms iznākums, ja lielo lovi ņem kā pamatakmeni ģimenes veidošanai. Parasti cilvēks mēģina savu dzīvi izkruķīt tā, lai nav ar to bērnu jādzīvo no pārtikas pakām. Respektīvi pats uzstutējas un mēģina arī to otru atrast tādu, kurš saprot finanšu pratību. Bērnus jārada un jāprecas būtu pie galvenokārt pilna saprāta un jā, arī ņemot vērā finanšu aprēķinus, nevis "davai, es gribu bēbīti, gan tiksim galā".
SarmaD @ 14.12.2024 19:41
Es sapratu tieši tā kā tu rakstiji - bērniņus taisa mīlestības dēļ. Varbūt kaut kādā mērā jā, bet tam arī ir zināms iznākums, ja lielo lovi ņem kā pamatakmeni ģimenes veidošanai. Parasti cilvēks mēģina savu dzīvi izkruķīt tā, lai nav ar to bērnu jādzīvo no pārtikas pakām. Respektīvi pats uzstutējas un mēģina arī to otru atrast tādu, kurš saprot finanšu pratību. Bērnus jārada un jāprecas būtu pie galvenokārt pilna saprāta un jā, arī ņemot vērā finanšu aprēķinus, nevis "davai, es gribu bēbīti, gan tiksim galā".
akul12 @ 14.12.2024 20:22
Pēc finanšu aprēķiniem autores vīrs ir ķēriens, strādā, māja hipotekā. ?
Bet seksa nav un domas par šķiršanos lielas, tad varbūt labāk pārtikas pakas un labs sekss?
SarmaD @ 14.12.2024 20:51
Autore par finansēm sūdzējusies nav, vismaz neesmu manijusi. Tātad kā materiāls labs.
Kas attur no seksa, nu to lai pati izmeklē. Vai tas ir tas vīra svara pieaugums, nesakārtotie mati, kūdīšana uz mājas darbiem vai vienkārši vispārējs pieradums / nogurums vienam no otra un rutīnas.
Ja man būtu sava pieckapeika jāiemet, tad laikam nekas sliktāks par slinku vīrieti nepastāv. Nu vismaz manā uztverē. Es labāk cīnos tad ar tādu vīru, kuram ambīcijas kā kosmosa kuģi, uz tiem tiecas un arī sasnidz, nekā man būtu jākūda tāds tēvainis kas trekterē to alu un ar pirkstiņu jāparāda. Ja spēj sievietes acīs kompensēt to dirnēšanu savureiz, tad vel tā. Nu piemēram apjomīgās ģimenes finansēs, bet tas atkal gaumes jautājums. Kāda brēks, ka labāk mazāk naudas, bet vairāk laika kopā.
akul12 @ 14.12.2024 21:04
Eh jāatgriežas pie simpiem un alfām ?
Kaut kas jāpierāda un jākompensē tikai betām_simpiem, alfa tēviņu sieviete respektēs ar gandrīz visiem trūkumiem.
Pasaulei pāri jāsagrūst, lai sieviete patriektu alfa tēviņu.
Džinga @ 14.12.2024 21:58
Nu naaav tā realitāte vecīt, viss tas darbojas tikai teorijā un interneta forumos
akul12 @ 14.12.2024 22:27
Realitātē neviens nesauc sevi par alfām un betām, bet līdzības iezīmējās.
Ir vīriešu tips kuriem tiek piedota krāpšana, dzeršana, nestrādāšana un auklēšanās ir ilga, kamēr viņus patriec. Tālāk jau šie vīrieši pārceļās pie nākošās.
Tad ir tādi, kā autores vīrietis, atļāvies nedaudz atslābt mājas solī un pašam nezinot jau uzlikts uz koferiem.
akul12 @ 14.12.2024 21:04
Eh jāatgriežas pie simpiem un alfām ?
Kaut kas jāpierāda un jākompensē tikai betām_simpiem, alfa tēviņu sieviete respektēs ar gandrīz visiem trūkumiem.
Pasaulei pāri jāsagrūst, lai sieviete patriektu alfa tēviņu.