debestinaa @ 10.12.2024 22:49Tak autore jau sen cenšas tur kaut ko runāt un mainīt . Halo neviens nedzird ka VECIS NEGRIB? Cik ilgi viņai vēl tas būtu jāborē viņam, ka viņai vajag palīdzību mājasdarbos un dažreiz brīvsoli? Viss šis viņu attiecībās notiek nejau mēnesi vai divus, bet vēl vairākus. Esmu pilnībā autores pusē, bet ir sajūta ka cenšas tikai viņa, pēc ilga izmisuma laika viņai vienkārši nolaižas rokas un savu vīrietis vairs neuzskata par to kāds bija agrāk.
Vīrieti tak viņai nevajag tikai bernam aukli, par kādu palīdzību no viņa puses var iet , ja izgājusi ārā vienu reizi un pēc tam nedēļu klausījusies par to? Nafig viņai vēl viens bērns. Visu mūžu tagad jādzīvo ar domu- ja nu nožēlošu ? Nu protams kāds sakars, noteikti jauna un skaista dāma. Nevajag tagad te domāt ka šis ir pēdējās attiecības dzīvē un viss slikti būs ja padzīvos atsevišķi un beigās arī izšķirsies un varbut ABI sapratīs nu ka galīgi nebūs.
Tu vīram to esi teikusi? Nu, ka Tev vajag atpūtu, palīdzību - konkrēti nosaucot lietas īstajos vārdos, nevis liekot viņam uzminēt, ko darīt un kā palīdzēt. Esi teikusi, ka seksa nav, jo izpaliek augstāk minētais ? Pluss, ja baro ar krūti; Tavi hormoni nav sakārtoti, viņi tādi būs vēl divus gadus, pēc bērna piedzimšanas. Ļoti bieži krūtsbarošanas procesam ir blakusparādība - libido zudums. Ja bērnam jau ir gads, varbūt ir vērts pārtraukt un pagaidīt, kad atgriežas gribēšana, jo viņai būtu jāatgriežas. Es ar vīru esmu kopā 20 gadus. No maniem 18. Laikā, kad baroju bērnu, viss bēsīja vīrā, kad beidzu barot,i seksu sāku gribēt, i savas vajadzības mutiski noformulēt. Ir vīrieši, kuriem viss jāpasaka burtiski, palīdzi tur, paņem to, izdari to. Nav viņi nekādi gaišreģi. Tā mēs visas krīzes pārvaram, sakot kas neapmierina, nevis bēgot prom un domājot, ka citur zāle zaļāka. Nav zaļāka, reti kad ir. Tur ir pilns ar perversajiem fetišistiem, azartspēlmaņiem, emocionāli nenoturīgiem, alkoholiķiem un vēl visādiem brīnumiem. To es pēc draudzenēm, kuras meklē jaunus dzīvesbiedrus, redzu. Divas no četrām, pēc 3 un 5 gadiem nožēlo izdarīto. To abu bijušie jau jaunas ģimenes izveidojuši, kamēr viņas vēl meklē. Nav tādu ideālo, nav.Lenova @ 09.12.2024 21:52
Šobrīd bez izmaiņām - tāds pats kā vakar un dažas pēdējās nedēļas.
Man šķiet, ka tā nepatika man vairāk radusies no tā iekšējā aizvainojuma, ka viņš man nedod atpūtu no bērna. Es ļoti mīlu savu bērnu, bet man (un katrai mamma) vajag arī laiku vienatnē. Vārdu sakot, redzu vīru kā pāri darītāju šādā nozīmē. Un kurš tad grib kontaktu ar pāri darītāju?
Nu es varbūt par to pāri darītāju izsakos mazliet pārspīlēti, bet nezinu kā lai nodefinē.
akul12 @ 11.12.2024 07:27
Pauze vai šķiršanās ikdienas rutīnas slodze tikai paliks lielāka, ja vien sīko nedomā nogrūst saviem vecākiem vai tēvam audzināšanā.
Vispār primārā problēma nav vīrieša neiesaistīšanās mājās darbos, bet sievietei vairs nestāv uz vīru.
Tūlīt brēks, ja vīrietis iesaistītos mājas darbos, tad būtu slapja vienmēr, bet visas jūs zinat, ka tā tas nestrādā.
Ja vīrietis fiziski pievelk sievieti, vīrietim tiek piedoti trūkumi, atkarības vai toksiskums, ka tik izdrāž kārtīgi.
SarmaD teksts @ 13.12.2024 08:55
Nepiekrītu. Sekss sievietēm sākas galvā. Ja sieviete pa dienu nopērusies ar darbiem, kamēr viņas vecis trekterē aliņu pie TV, nekāda iekāre tur neveidosies. Sīkais atsūc enerģiju, màjas darbi atsūc un tam pāri vīrs - pohujists. Man ar tādu mājas augoni arī negribētos seksot.
SarmaD @ 13.12.2024 08:55
Nepiekrītu. Sekss sievietēm sākas galvā. Ja sieviete pa dienu nopērusies ar darbiem, kamēr viņas vecis trekterē aliņu pie TV, nekāda iekāre tur neveidosies. Sīkais atsūc enerģiju, màjas darbi atsūc un tam pāri vīrs - pohujists. Man ar tādu mājas augoni arī negribētos seksot.
AUTORE
Taisnības labad jāsaka, ka es tavā vietā tik pacietīga vairs nebūtu. Man izskatās, ka ar mierīgo runāšanu tam indivīdam nepielec, viņš to vienkārši redz kā panīdēšanu. Citreiz noder uztaisīt normālu ļembestu un konkrēti ar toni pateikt - Tu vari tagad aiziet tos traukus nomazgāt nevis trekterēt alu? Ja prasa ko tik nikna var droši teikt, ka tev jau zajebal visu laiku vai nu darīt pašai vai atgādināt kā tādam pusaudzim. Un neatkāpties no sacītā, pat ja tur sākas strīds. Lieli strīdi bieži izjauc struktūru un izveido to no jauna. Pelēkās pelītes taktika te nelīdz, pati redzi. Jābūt raupjai, ar savu ego un stūrgalvību.
Elemelekaramele @ 13.12.2024 10:26Attiecības ar zīdaini ir pārbaudījums pilnīgi jebkurās attiecībās, bet reiz dzirdēju labu padomu - apņemties, lai, kas arī notiktu, bērna pirmajos divos dzīves gados nešķirties. Vienkārši nešķirties. Pēc tam, kad bērns ir paaudzies un pieaugušo dzīve būs atgriezusies, arī attiecībās viens pie otra varēs atgriezties. Un vēl man šķiet, ka krīzes attiecībās ir nevis, lai cilvēki šķirtos, bet, lai paši augtu viedumā un gara stiprībā, mācītos sarunāties, novērtēt otru, pieņemt otru cilvēku kāds tas ir.
Bebermans @ 13.12.2024 10:28
Kāds tur sakars sievietes seksam ar vīrieša ar aliņiem pie TV?
Tas ka vīrieša aliņš pie TV nav sievietei seksīgs - tā kā skaidrs.
Lai gan pirms satikās - tas pats vīrietis sēdēja mājās pie tāpaša TV ar tādu pašu aliņu, un sex bija.
A kapēc?
Tāpēc ka vīrietis bija fresh.
Vajag pa laikam pamainīt vīriešus. Un tad būs gribēšana. Ja vīrieti smājās berzīs grīdas tā vietā lai sūcot alu skatītos sporta pārraidi - sex gribēšana sievietei neradīsies. Vajag vīriesu switch ar citām sievietēm. Vai arī lai cita sieviete vīrieti sāk iekārot.
Protams šādu lūzeri kas trenūzenēs dzer alu un pārslēdz kanālus - nevienai nevajadzēs. Bet ... šķiet ka šim TV skatītājam neviena arī nav vajadzīga. Gaida kad sieviete aizies un tad sāks prišināt spalvas. Var būt... bet var būt i ne. TV un aliņš stabila vērtība. Sieviete ne.
Zaiga zaigo @ 13.12.2024 11:08Nu nešķirsies viņa, tas taču te ir skaidrs.
Es domāju, ka jebkura sieviete te, kam ir bērni, skaidri zina, ka nekāda zelta dzīve un vieglāka ikdiena autori nesagaidi, ja izdomās aiziet no vīra. Ne finansiāli, ne pienākumu ziņā, ne atgriežoties darbā un dalot saskarsmes un prasot pēc uzturlīdzekļiem. Šajā pozīcijā un pie esošās situācijas, kaut kādas pauzes un šķiršanos var ieteikt tikai tie, kam reāli nav bērni vai ir aizmirsies kāda ir ikdiena ar viengadnieku...
Te tāds čīkstings un nekas vairāk, iesaku neiekarst ar atbildēm.
Zaiga zaigo @ 13.12.2024 11:27
Te nu ir pierādījums, ka daļa vīriešu ir dolbāni. Šis komentārs lieliski parāda, ka daļa vīriešu tiešām domā šitādas figņas un gan jau autores vīram arī ir sava teorija, kāpēc nav seksa utml., jo fakts,ka viņš pats ir problēma noteikti viņa galvā nav ienākusi.
Fakts, ka viņa neizdarība, slinkā dirsa un viss pārējais varētu būt vainojams tajā, ka sievai viņš riebst, tajā galvās netiek izskatīta kā opcija.??Varbūt tāpat kā šitas jokainis runā par kaut kādu vīriešu izdomātu "freš", arī autores vīrs meklē problēmas visur citur, bet ne sevī.
BET...par cik pieslēdzas Bebermans, diskusija pārvērtīsies par sūdu, tāpat kā visas diskusijas, kur šis dolbāns ielien. ?
Te nu ir pierādījums, ka daļa vīriešu ir dolbāni. Šis komentārs lieliski parāda, ka daļa vīriešu tiešām domā šitādas figņas un gan jau autores vīram arī ir sava teorija, kāpēc nav seksa utml., jo fakts,ka viņš pats ir problēma noteikti viņa galvā nav ienākusi.
Fakts, ka viņa neizdarība, slinkā dirsa un viss pārējais varētu būt vainojams tajā, ka sievai viņš riebst, tajā galvās netiek izskatīta kā opcija.??Varbūt tāpat kā šitas jokainis runā par kaut kādu vīriešu izdomātu "freš", arī autores vīrs meklē problēmas visur citur, bet ne sevī.
BET...par cik pieslēdzas Bebermans, diskusija pārvērtīsies par sūdu, tāpat kā visas diskusijas, kur šis dolbāns ielien. ?
Džinga @ 13.12.2024 11:45
nez nez, man ir divas draudzenes, kas ir diezgan apmierinātas ar modeli kā dalīt atbildību par bērnu ar bijušo vīru un jaunajās attiecībās arī viss ir labi. Nesaku, ka bez izaicinājumiem, bet galīgi nav tā, ka pēc šķiršanās viss ir pakaļā.
Vabole. @ 13.12.2024 13:23
Piekrītu, ka ne vienmēr viss ir pakaļā. Es arī zinu labus gadījumus, kad šķiršanās tiešām uzlaboja sievietes un bērna dzīvi, bet tur tās problēmas bija citādākas un sievietes arī nebija šāda tipa kā diskusijas autore.
Vairāk gan ir tādu pieredžu, kurā sieviete ir zaudētāja, kamēr vīrieši veido jaunas ģimenes, jaunus bērnus un dzīvo kā brīvi cilvēki, bet par diskusiju, piekrītu te paustajam viedoklim par to, ka te tikai gribas paraudāt cikvissirslikti.lv un reāli nav nedz plāna nākotnei, nedz plāna kā uzlabot. Gribas tikai paņaudēt.