Nemīlu vīru

Reitings 203
Reģ: 19.08.2015
Labs vakars!
Man kaut kur vajag "atstāt" savas šī brīža sajūtas. Pavisam īsi sakot, esmu sapratusi, ka nemīlu savu vīru. Savstarpējās attiecības palikušas pilnīgi nekādas. Kādu gadu atpakaļ biju uzcepusi diskusiju par to, ka vīrs pēc bērna piedzimšanas īpaši neraujās palīdzēt ikdienas mājas solī. Gada laikā kopš kļuvām par vecākiem, mūsu dažādā izpratne par ģimenes dzīvi attiecības pārvērtusi katastrofā. Es neapgalvoju, ka mani uzskati vienmēr ir pareizi un pārāki, apzinos arī savas kļūdas, ko esmu mēģinājusi labot.
Un laikam pats svarīgākais faktors, kas kliedz par to, ka laiks iet katram uz savu pusi, ir sekss, kura pēdējos 5 (laikam, bet kurš vairs skaita) mēnešos nav. Par to arī saņemu pārmetumus no vīra (un pelnīti, jo apzinos seksa lomu vīrieša dzīvē), bet kāda jēga man mesties gultā caur negribēšanu... nu neiekāroju es viņu vairs.
Komentārus studijā, lūdzu.
08.12.2024 21:43 |

Reitings 2078
Reģ: 11.04.2023
debestinaa @ 10.12.2024 22:49
Tak autore jau sen cenšas tur kaut ko runāt un mainīt . Halo neviens nedzird ka VECIS NEGRIB? Cik ilgi viņai vēl tas būtu jāborē viņam, ka viņai vajag palīdzību mājasdarbos un dažreiz brīvsoli? Viss šis viņu attiecībās notiek nejau mēnesi vai divus, bet vēl vairākus. Esmu pilnībā autores pusē, bet ir sajūta ka cenšas tikai viņa, pēc ilga izmisuma laika viņai vienkārši nolaižas rokas un savu vīrietis vairs neuzskata par to kāds bija agrāk.
Vīrieti tak viņai nevajag tikai bernam aukli, par kādu palīdzību no viņa puses var iet , ja izgājusi ārā vienu reizi un pēc tam nedēļu klausījusies par to? Nafig viņai vēl viens bērns. Visu mūžu tagad jādzīvo ar domu- ja nu nožēlošu ? Nu protams kāds sakars, noteikti jauna un skaista dāma. Nevajag tagad te domāt ka šis ir pēdējās attiecības dzīvē un viss slikti būs ja padzīvos atsevišķi un beigās arī izšķirsies un varbut ABI sapratīs nu ka galīgi nebūs.

Pareizi pateici, viņai vīrieti nevajag, bet aukli ar to viss pateikts 😁
11.12.2024 07:30 |

10 gadi
Reitings 368
Reģ: 15.08.2012
Lenova @ 09.12.2024 21:52

Šobrīd bez izmaiņām - tāds pats kā vakar un dažas pēdējās nedēļas.
Man šķiet, ka tā nepatika man vairāk radusies no tā iekšējā aizvainojuma, ka viņš man nedod atpūtu no bērna. Es ļoti mīlu savu bērnu, bet man (un katrai mamma) vajag arī laiku vienatnē. Vārdu sakot, redzu vīru kā pāri darītāju šādā nozīmē. Un kurš tad grib kontaktu ar pāri darītāju?
Nu es varbūt par to pāri darītāju izsakos mazliet pārspīlēti, bet nezinu kā lai nodefinē.
Tu vīram to esi teikusi? Nu, ka Tev vajag atpūtu, palīdzību - konkrēti nosaucot lietas īstajos vārdos, nevis liekot viņam uzminēt, ko darīt un kā palīdzēt. Esi teikusi, ka seksa nav, jo izpaliek augstāk minētais ? Pluss, ja baro ar krūti; Tavi hormoni nav sakārtoti, viņi tādi būs vēl divus gadus, pēc bērna piedzimšanas. Ļoti bieži krūtsbarošanas procesam ir blakusparādība - libido zudums. Ja bērnam jau ir gads, varbūt ir vērts pārtraukt un pagaidīt, kad atgriežas gribēšana, jo viņai būtu jāatgriežas. Es ar vīru esmu kopā 20 gadus. No maniem 18. Laikā, kad baroju bērnu, viss bēsīja vīrā, kad beidzu barot,i seksu sāku gribēt, i savas vajadzības mutiski noformulēt. Ir vīrieši, kuriem viss jāpasaka burtiski, palīdzi tur, paņem to, izdari to. Nav viņi nekādi gaišreģi. Tā mēs visas krīzes pārvaram, sakot kas neapmierina, nevis bēgot prom un domājot, ka citur zāle zaļāka. Nav zaļāka, reti kad ir. Tur ir pilns ar perversajiem fetišistiem, azartspēlmaņiem, emocionāli nenoturīgiem, alkoholiķiem un vēl visādiem brīnumiem. To es pēc draudzenēm, kuras meklē jaunus dzīvesbiedrus, redzu. Divas no četrām, pēc 3 un 5 gadiem nožēlo izdarīto. To abu bijušie jau jaunas ģimenes izveidojuši, kamēr viņas vēl meklē. Nav tādu ideālo, nav.
11.12.2024 07:56 |

Reitings 431
Reģ: 30.08.2024
Kāpēc būtu jāmīl vīrs?
Pie altāra nesola mīlēt.
Sola būt kopā priekos un bēdās un tamlīdzīgi.
Tā jau forši ka mīl, bet reizēm saprast īsti nevar mīl vai ne, kamēr neizšķiras tā kārtīgi.
11.12.2024 10:49 |

10 gadi
Reitings 4111
Reģ: 22.11.2013
Palasot diskusiju iekrita acīs tas, ka autore atbildot uz jautājumu "kas agrāk patika savā vīrā?" kā pirmo nosauca izskatu un tad sekoja citas nebūtiskas lietas. Cerams, ka pirms laulības bija savstarpējā vilkme vienam pie otra, kopā pavadīts brīnišķīgs laiks, partnera labo īpašību novērtēšana u.c. :)
Bet vispār skatoties uz šo no malas šķiet, ka te ir koks ar diviem galiem. Sieva audzina mājās bērnu, ir neapmierināta, seksuālās attiecības nav. Vīrietis to visu jūt un labāk laiku pavada ar čomiem iedzerot, jo viņš zina, kas viņu sagaida atgriežoties mājās. Un tā tas viss iet pa riņķi un pilina to pacietības krūzīti ar vien pilnāku.
Es laikam ieteiktu pamēģināt kādu weekendu pavadīt tikai divatā bez bērna. Noīrēt kādu namiņu, iemalkot vīnu, vaļsirdīgi izrunāties un tad jau redz - ir ko glābt vai nē.
11.12.2024 16:39 |

Reitings 539
Reģ: 09.02.2024
Apdomā visu ļooti labi!
Ja tie uzskaitītie iemesli ir tie būtiskākie… nu tas nav nekas baigi trakais, patiešām ar kādu terapiju, kopdarbu to varētu vērst vēl par labu!
Apdomā labi arī to kas tevi gaida vienu. Tici man, ja jūties piekususi dekrētā, atsākot darbu tas viss būs vēl x2. Un to, ka vīrs ņems tos 2 mēn dekrētu, es arī nelolotu lielas cerības, atnāksi mājās un nebūs tās mainītās lomas-nesagaidīs tevi neviens tīrā mājā ar siltām vakariņām, visdrīzākais, ka pašai vien nāksies gatavot, jo nabadziņš būs noņēmies visu dienu ar mazo… un tā mēdz izpildīties pat tādi ļoooti gādīgie vīri, kas iesaistās bērnkopībā, nevis kā tavs kurš jau tagad krūzi nejēdz nolikt.
Apdomā labi vai pavilksi visu viena finansiāli, slimības lapas darbā.. nesaceries, ka katra otrā nogale tev būs brīva un saņemsi normālus alimentus. Apdomā to visu, ja domās tiksi galā viena ar visu, nu iedomājies, ka nav tev bērna tēva. Ja tiksi galā-tad vari iet ko kājas nes. Jo realitātē 80% veči uzliek mīksto uz bērnu, sievu-kad varēšu tad paņemšu, minimālos maksāšu, vairāk nē. Pati aizgāji, pati tiec galā utt.
11.12.2024 17:00 |

Reitings 2078
Ieteiktu palasīt autores iepriekšējo tēmu pirms gandrīz gada, plāna nekāda tikai emocijas... Izšķirties, iet dzīvot pie savas mātes, cik ilgi mātei pietiks nervi un cik ilgi autore nejutīsies kontrolēta.
Domāju, ka vīrieti vairāk jābaksta pievērsties savam izskatam, kā trauku mazgāšanai, jo 1. problēma nesimpatizē un 2. problēma trauku nemazgāšana.
Tam visam vajag komunikāciju, kura ir mirusi un jārenaminē.
11.12.2024 18:10 |

Reitings 209
Reģ: 07.12.2024
Aizejiet pie laba ģimenes terapeita. Piemēram, Diāna Zande - tiešām burvīga! Mēs izgājām cauri ļoti lielai, sāpīgai attiecību krīzei. Godīgi varu pateikt, ja nebūtu Diānas, mēs 100% būtu izšķīrušies. Bet viņa iemācīja tādas lietas, ko ikdienā nedarījām, un tās lietas tiešām darbojas... Ja arī neizdosies, vismaz būsiet mēģinājuši!
12.12.2024 00:54 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
akul12 @ 11.12.2024 07:27

Pauze vai šķiršanās ikdienas rutīnas slodze tikai paliks lielāka, ja vien sīko nedomā nogrūst saviem vecākiem vai tēvam audzināšanā.
Vispār primārā problēma nav vīrieša neiesaistīšanās mājās darbos, bet sievietei vairs nestāv uz vīru.
Tūlīt brēks, ja vīrietis iesaistītos mājas darbos, tad būtu slapja vienmēr, bet visas jūs zinat, ka tā tas nestrādā.
Ja vīrietis fiziski pievelk sievieti, vīrietim tiek piedoti trūkumi, atkarības vai toksiskums, ka tik izdrāž kārtīgi.

Nepiekrītu. Sekss sievietēm sākas galvā. Ja sieviete pa dienu nopērusies ar darbiem, kamēr viņas vecis trekterē aliņu pie TV, nekāda iekāre tur neveidosies. Sīkais atsūc enerģiju, màjas darbi atsūc un tam pāri vīrs - pohujists. Man ar tādu mājas augoni arī negribētos seksot.
AUTORE
Taisnības labad jāsaka, ka es tavā vietā tik pacietīga vairs nebūtu. Man izskatās, ka ar mierīgo runāšanu tam indivīdam nepielec, viņš to vienkārši redz kā panīdēšanu. Citreiz noder uztaisīt normālu ļembestu un konkrēti ar toni pateikt - Tu vari tagad aiziet tos traukus nomazgāt nevis trekterēt alu? Ja prasa ko tik nikna var droši teikt, ka tev jau zajebal visu laiku vai nu darīt pašai vai atgādināt kā tādam pusaudzim. Un neatkāpties no sacītā, pat ja tur sākas strīds. Lieli strīdi bieži izjauc struktūru un izveido to no jauna. Pelēkās pelītes taktika te nelīdz, pati redzi. Jābūt raupjai, ar savu ego un stūrgalvību.
13.12.2024 08:55 |

Reitings 2078
SarmaD teksts @ 13.12.2024 08:55
Nepiekrītu. Sekss sievietēm sākas galvā. Ja sieviete pa dienu nopērusies ar darbiem, kamēr viņas vecis trekterē aliņu pie TV, nekāda iekāre tur neveidosies. Sīkais atsūc enerģiju, màjas darbi atsūc un tam pāri vīrs - pohujists. Man ar tādu mājas augoni arī negribētos seksot.

Sekss sākas visiem dzimumiem galvā, tāpēc pastāv dažādas seksualitātes, gaumes, fetiši.
Pie tam nav jau tā, ka vīrs tikai trekterē alu... viņš pa dienu strādā. Te jau atkal mūžsenais strīds sākās, kas vairāk izsūc sīkā auklēšana vai algots darbs...
Pāri tam visam autore pati atzīst, ka vīrietis vizuāli nolaidies un nesimpatizē, kas nav mazsvarīgi.
Jebkurā gadījumā, ja vienīgā problēma būtu mājas augoņa neiesaistīšanās vakara bērna auklēšanā, tad nebūtu tik ilgstoša seksa trūkuma.
13.12.2024 10:22 |

Reitings 110
Reģ: 23.11.2022
Attiecības ar zīdaini ir pārbaudījums pilnīgi jebkurās attiecībās, bet reiz dzirdēju labu padomu - apņemties, lai, kas arī notiktu, bērna pirmajos divos dzīves gados nešķirties. Vienkārši nešķirties. Pēc tam, kad bērns ir paaudzies un pieaugušo dzīve būs atgriezusies, arī attiecībās viens pie otra varēs atgriezties. Un vēl man šķiet, ka krīzes attiecībās ir nevis, lai cilvēki šķirtos, bet, lai paši augtu viedumā un gara stiprībā, mācītos sarunāties, novērtēt otru, pieņemt otru cilvēku kāds tas ir.
13.12.2024 10:26 |

Reitings 431
SarmaD @ 13.12.2024 08:55

AUTORE
Taisnības labad jāsaka, ka es tavā vietā tik pacietīga vairs nebūtu. Man izskatās, ka ar mierīgo runāšanu tam indivīdam nepielec, viņš to vienkārši redz kā panīdēšanu. Citreiz noder uztaisīt normālu ļembestu un konkrēti ar toni pateikt - Tu vari tagad aiziet tos traukus nomazgāt nevis trekterēt alu? Ja prasa ko tik nikna var droši teikt, ka tev jau zajebal visu laiku vai nu darīt pašai vai atgādināt kā tādam pusaudzim. Un neatkāpties no sacītā, pat ja tur sākas strīds. Lieli strīdi bieži izjauc struktūru un izveido to no jauna. Pelēkās pelītes taktika te nelīdz, pati redzi. Jābūt raupjai, ar savu ego un stūrgalvību.

Kāds tur sakars sievietes seksam ar vīrieša ar aliņiem pie TV?
Tas ka vīrieša aliņš pie TV nav sievietei seksīgs - tā kā skaidrs.
Lai gan pirms satikās - tas pats vīrietis sēdēja mājās pie tāpaša TV ar tādu pašu aliņu, un sex bija.
A kapēc?
Tāpēc ka vīrietis bija fresh.
Vajag pa laikam pamainīt vīriešus. Un tad būs gribēšana. Ja vīrieti smājās berzīs grīdas tā vietā lai sūcot alu skatītos sporta pārraidi - sex gribēšana sievietei neradīsies. Vajag vīriesu switch ar citām sievietēm. Vai arī lai cita sieviete vīrieti sāk iekārot.
Protams šādu lūzeri kas trenūzenēs dzer alu un pārslēdz kanālus - nevienai nevajadzēs. Bet ... šķiet ka šim TV skatītājam neviena arī nav vajadzīga. Gaida kad sieviete aizies un tad sāks prišināt spalvas. Var būt... bet var būt i ne. TV un aliņš stabila vērtība. Sieviete ne.
13.12.2024 10:28 |

Reitings 2078
Elemelekaramele @ 13.12.2024 10:26
Attiecības ar zīdaini ir pārbaudījums pilnīgi jebkurās attiecībās, bet reiz dzirdēju labu padomu - apņemties, lai, kas arī notiktu, bērna pirmajos divos dzīves gados nešķirties. Vienkārši nešķirties. Pēc tam, kad bērns ir paaudzies un pieaugušo dzīve būs atgriezusies, arī attiecībās viens pie otra varēs atgriezties. Un vēl man šķiet, ka krīzes attiecībās ir nevis, lai cilvēki šķirtos, bet, lai paši augtu viedumā un gara stiprībā, mācītos sarunāties, novērtēt otru, pieņemt otru cilvēku kāds tas ir.

Kādreiz vajag šķirties, bet vai mājas darbu nepildīšana būtu iemesls?
Ārzemniekiem ir 10-10-10 rule
Kas notiek 10 minūtes pēc
kas notiek 10 mēnēšus pēc
kas notiek 10 gadus pēc
Šo rūpīgi jāapdomā pirms šķirties.
13.12.2024 10:51 |

Reitings 669
Reģ: 05.08.2024
Nu nešķirsies viņa, tas taču te ir skaidrs.
Es domāju, ka jebkura sieviete te, kam ir bērni, skaidri zina, ka nekāda zelta dzīve un vieglāka ikdiena autori nesagaidi, ja izdomās aiziet no vīra. Ne finansiāli, ne pienākumu ziņā, ne atgriežoties darbā un dalot saskarsmes un prasot pēc uzturlīdzekļiem. Šajā pozīcijā un pie esošās situācijas, kaut kādas pauzes un šķiršanos var ieteikt tikai tie, kam reāli nav bērni vai ir aizmirsies kāda ir ikdiena ar viengadnieku...
Te tāds čīkstings un nekas vairāk, iesaku neiekarst ar atbildēm.
13.12.2024 11:08 |

Reitings 669
Reģ: 05.08.2024
Bebermans @ 13.12.2024 10:28

Kāds tur sakars sievietes seksam ar vīrieša ar aliņiem pie TV?
Tas ka vīrieša aliņš pie TV nav sievietei seksīgs - tā kā skaidrs.
Lai gan pirms satikās - tas pats vīrietis sēdēja mājās pie tāpaša TV ar tādu pašu aliņu, un sex bija.
A kapēc?
Tāpēc ka vīrietis bija fresh.
Vajag pa laikam pamainīt vīriešus. Un tad būs gribēšana. Ja vīrieti smājās berzīs grīdas tā vietā lai sūcot alu skatītos sporta pārraidi - sex gribēšana sievietei neradīsies. Vajag vīriesu switch ar citām sievietēm. Vai arī lai cita sieviete vīrieti sāk iekārot.
Protams šādu lūzeri kas trenūzenēs dzer alu un pārslēdz kanālus - nevienai nevajadzēs. Bet ... šķiet ka šim TV skatītājam neviena arī nav vajadzīga. Gaida kad sieviete aizies un tad sāks prišināt spalvas. Var būt... bet var būt i ne. TV un aliņš stabila vērtība. Sieviete ne.

Te nu ir pierādījums, ka daļa vīriešu ir dolbāni. Šis komentārs lieliski parāda, ka daļa vīriešu tiešām domā šitādas figņas un gan jau autores vīram arī ir sava teorija, kāpēc nav seksa utml., jo fakts,ka viņš pats ir problēma noteikti viņa galvā nav ienākusi.
Fakts, ka viņa neizdarība, slinkā dirsa un viss pārējais varētu būt vainojams tajā, ka sievai viņš riebst, tajā galvās netiek izskatīta kā opcija.😁😁Varbūt tāpat kā šitas jokainis runā par kaut kādu vīriešu izdomātu "freš", arī autores vīrs meklē problēmas visur citur, bet ne sevī.
BET...par cik pieslēdzas Bebermans, diskusija pārvērtīsies par sūdu, tāpat kā visas diskusijas, kur šis dolbāns ielien. 😁
13.12.2024 11:27 |

Patīk
Reitings 2540
Reģ: 03.11.2023
Zaiga zaigo @ 13.12.2024 11:08
Nu nešķirsies viņa, tas taču te ir skaidrs.
Es domāju, ka jebkura sieviete te, kam ir bērni, skaidri zina, ka nekāda zelta dzīve un vieglāka ikdiena autori nesagaidi, ja izdomās aiziet no vīra. Ne finansiāli, ne pienākumu ziņā, ne atgriežoties darbā un dalot saskarsmes un prasot pēc uzturlīdzekļiem. Šajā pozīcijā un pie esošās situācijas, kaut kādas pauzes un šķiršanos var ieteikt tikai tie, kam reāli nav bērni vai ir aizmirsies kāda ir ikdiena ar viengadnieku...
Te tāds čīkstings un nekas vairāk, iesaku neiekarst ar atbildēm.

nez nez, man ir divas draudzenes, kas ir diezgan apmierinātas ar modeli kā dalīt atbildību par bērnu ar bijušo vīru un jaunajās attiecībās arī viss ir labi. Nesaku, ka bez izaicinājumiem, bet galīgi nav tā, ka pēc šķiršanās viss ir pakaļā.
13.12.2024 11:45 |

Patīk
Reitings 2540
Reģ: 03.11.2023
Zaiga zaigo @ 13.12.2024 11:27

Te nu ir pierādījums, ka daļa vīriešu ir dolbāni. Šis komentārs lieliski parāda, ka daļa vīriešu tiešām domā šitādas figņas un gan jau autores vīram arī ir sava teorija, kāpēc nav seksa utml., jo fakts,ka viņš pats ir problēma noteikti viņa galvā nav ienākusi.
Fakts, ka viņa neizdarība, slinkā dirsa un viss pārējais varētu būt vainojams tajā, ka sievai viņš riebst, tajā galvās netiek izskatīta kā opcija.??Varbūt tāpat kā šitas jokainis runā par kaut kādu vīriešu izdomātu "freš", arī autores vīrs meklē problēmas visur citur, bet ne sevī.
BET...par cik pieslēdzas Bebermans, diskusija pārvērtīsies par sūdu, tāpat kā visas diskusijas, kur šis dolbāns ielien. ?

jupp, šādi forumieši man atver acis, ka ir cilvēki, varbūt pat kāds paziņa, kuram tā strādā smadzenes :D
13.12.2024 11:46 |

Reitings 2078

Fakts, ka viņa neizdarība, slinkā dirsa un viss pārējais varētu būt vainojams tajā, ka sievai viņš riebst, tajā galvās netiek izskatīta kā opcija.??Varbūt tāpat kā šitas jokainis runā par kaut kādu vīriešu izdomātu "freš", arī autores vīrs meklē problēmas visur citur, bet ne sevī.
BET...par cik pieslēdzas Bebermans, diskusija pārvērtīsies par sūdu, tāpat kā visas diskusijas, kur šis dolbāns ielien. ?

Skaidrs, ka vīrietī ir vaina, bet oponēšu, ka ne jau slinkums, tas ir aisberga pats gals 😁
Par "freš" ar nav tālu no patiesības... Patīk cilvēkiem neatkarīgi no dzimuma dopamīna vai kā vētras smadzenēs.
Tāpēc mīļākie ir paši perfektākie (pāris stundas tīras laimes), bet mājās sēdošais partneris galīgi nelabojams (dzīves nelaime).
13.12.2024 11:55 |

Reitings 431

Visticamāk ka autores vīrs nekamā nekādas vainas nemeklē, bet gan vienkārši bauda dzīvi.
Iedzer aliņu, skatās sporta pārraidi un domā ka dzīve viņam izdevusies.
Sex.... nu ... bet ja to negribas sievietei un vīrietis nespiež... Vīrietim labi ar TV un aliņu...
Kur un kam ir problēma?
Problēma ir sievietei.
Un kāda problēma?
Tāda ka vīrietim ir labi.
Kas nav labi sievietei?
Nav sex?
Viņa tak nemaz negrib. Tā ka problēma ir citur.
Sieviete grib gribēt.
A dēļ kam?
Tāpēc ka vajag bebi ar citiem gēniem.
Nu i lai risina. Ko te vīrietis var līdzēt?
13.12.2024 12:24 |

Reitings 1796
Reģ: 29.10.2024
Džinga @ 13.12.2024 11:45

nez nez, man ir divas draudzenes, kas ir diezgan apmierinātas ar modeli kā dalīt atbildību par bērnu ar bijušo vīru un jaunajās attiecībās arī viss ir labi. Nesaku, ka bez izaicinājumiem, bet galīgi nav tā, ka pēc šķiršanās viss ir pakaļā.

Piekrītu, ka ne vienmēr viss ir pakaļā. Es arī zinu labus gadījumus, kad šķiršanās tiešām uzlaboja sievietes un bērna dzīvi, bet tur tās problēmas bija citādākas un sievietes arī nebija šāda tipa kā diskusijas autore.
Vairāk gan ir tādu pieredžu, kurā sieviete ir zaudētāja, kamēr vīrieši veido jaunas ģimenes, jaunus bērnus un dzīvo kā brīvi cilvēki, bet par diskusiju, piekrītu te paustajam viedoklim par to, ka te tikai gribas paraudāt cikvissirslikti.lv un reāli nav nedz plāna nākotnei, nedz plāna kā uzlabot. Gribas tikai paņaudēt.
13.12.2024 13:23 |

Reitings 431
Vabole. @ 13.12.2024 13:23

Piekrītu, ka ne vienmēr viss ir pakaļā. Es arī zinu labus gadījumus, kad šķiršanās tiešām uzlaboja sievietes un bērna dzīvi, bet tur tās problēmas bija citādākas un sievietes arī nebija šāda tipa kā diskusijas autore.
Vairāk gan ir tādu pieredžu, kurā sieviete ir zaudētāja, kamēr vīrieši veido jaunas ģimenes, jaunus bērnus un dzīvo kā brīvi cilvēki, bet par diskusiju, piekrītu te paustajam viedoklim par to, ka te tikai gribas paraudāt cikvissirslikti.lv un reāli nav nedz plāna nākotnei, nedz plāna kā uzlabot. Gribas tikai paņaudēt.

A tā gribās lai vīrietim dzīvi sabojātu, sievietei uzlabotu. Un vienmēr.
Tas ka sievietei dzīve uzlabojās pēc šķiršanās - nenozīmē ka jāšķirās.
Bet ja nu dzīve uzlabojās tikai sievietei? A vīrietim sabojājās? Jāpieņem tādi lēmumi kas ir visu interesēs.
Citādi faktiski tas ir noziegums - uzlabot savu dzīvi graujot citas dzīves.
13.12.2024 13:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits