Džinga @ 05.12.2024 23:38Es facebook tik reti lietoju, ka varētu nemaz nepamanīt, ka man ir kāda gadiem veca bilde ar bijušo :D Varbūt tavam puisim līdzīgi
ronnie @ 06.12.2024 00:55Man arī joprojām Facebook atrodamas bildes ar bijušo draugu. Es ļoti labi zinu par šo bilžu eksistenci, taču neuzskatu, ka man jāizdzēš bildes ar cilvēku ar kuru kopā esmu bijusi laimīga, lai tikai izdabātu kāda jūtām. Ja kāds ir tik ļoti nepārliecināts par sevi, ka vecu bilžu atrašanās otra cilvēka profilā liek izjust greizsirdību, vispirms vajag pastrādāt pašam ar sevi, savu zemo pašvērtējumu un saviem tarakāniem galvā.
Decembris2024 @ 06.12.2024 11:04
Es nelieku izdzēst bildes un man nav greizsirdība. Es vispār viņam neko par to nesaku. Vienkārši te uzrakstīju, ka redzēju vienreiz tās bildes un man tas šķita kaut kā skumji un sāpīgi, ka viņam ir mīļas bildes fb ar citu meiteni, lai gan tagad jau ir attiecības ar mani.
law7 @ 06.12.2024 13:22FB ir variants, ka bildes patiesībā salicis tas otrs un ietagojis savu tā laika partneri. Tādas bildes tā pat paliek.
Tad man jāiet nokaunēties,man stāv draugiem.lv bildes ar ex vīru.Un bērna ar viņu kopā arī.uzņemtas pirms 12 -14 gadiem(ar bērnu 12 gadi atpakaļ).Tā arī stāv tur "putekļos" vecajās galerijāsmrthkjj @ 06.12.2024 16:19Tādas bildes publiski nav pieņemami. Privāti, jā- lai tur cietajā vai uz datora mapē, jo katram ir iesības uz pagātni, bet ja ir jaunas attiecības, tad vajadzētu vai nu jaunas bildes, vai vismaz izņemt vecās.
SarmaD @ 06.12.2024 16:03
Sevi viegli var attagot no tādām bildēm.