Mežezera delīrijs @ 06.12.2024 08:46
Un tad kā sanāk, ja manas dzemdības ir ārpus ārsta maiņas, tad viņš tik un tā nāk uz darbu un pieskata tikai mani? Vai kā?
SarmaD @ 06.12.2024 09:24Delīrijs te pārspīlē un diezgan konkrēti. Tagad tāda bravūra poza ieņemta, realitātē būs daudz savādāk. Un šitāda domāšanas taktika nav laba ne pašai, ne mazulim.
Gaby Moreno @ 06.12.2024 09:26
Tieši tā. Ja tiek slēgts līgums ar pacienti, tad no viņa puses pienākums ir doties uz slimnīcu jebkurā diennakts laikā un būt klāt visu dzemdību laiku un vēl kādu brītiņu, kad bērns jau ir piedzimis. Nu vismaz tā bija 12 gadus atpakaļ, varbūt šobrīd tie līgumi paredz ko citu, neesmu interesējusies jo nav aktuāli.
Tad jau tvaiķene būtu pilna ar dzemdētājām 😄 Nu nesatraucieties, Jums viss būs labi, redzēsiet.Mežezera delīrijs @ 06.12.2024 11:00
Gribu un pārspīlēju. Labāk būšu gatava sliktākajam, nevis pēc tam ārstēšos tvaiķenē pēc visa piedzīvotā.
Paldies! Jāuzjautā. Tās summas gan ir vājprātīgas. Līguma vecmāte + ārsts 1200 EUR plus, un tad vēl jāmaksā par vannu un palātu. Un tāpat nezini, kas tie par cilvēkiem, kā pret tevi izturēsies kritiskā brīdī. Laikam tiešām izvēlēšos ķeizaru.
Linduxis @ 06.12.2024 11:58Tad jau tvaiķene būtu pilna ar dzemdētājām ? Nu nesatraucieties, Jums viss būs labi, redzēsiet.
Mežezera delīrijs @ 06.12.2024 11:00
Gribu un pārspīlēju. Labāk būšu gatava sliktākajam, nevis pēc tam ārstēšos tvaiķenē pēc visa piedzīvotā.
Paldies! Jāuzjautā. Tās summas gan ir vājprātīgas. Līguma vecmāte + ārsts 1200 EUR plus, un tad vēl jāmaksā par vannu un palātu. Un tāpat nezini, kas tie par cilvēkiem, kā pret tevi izturēsies kritiskā brīdī. Laikam tiešām izvēlēšos ķeizaru.
SarmaD @ 06.12.2024 16:05
Jā, jā. Sprāgsi tur nost tajā dzemdību telpā un kolīdz kas, tā uz kājām un no palātas ārā, tā it kā tas bēbis tur mierīgi gaidīs kamēr izpsihojies.
Mežezera delīrijs @ 06.12.2024 19:09
Tev ir kaut kāds īpašs fetišs norādīt man, ko es darīšu un ko nedarīšu? ?
ak dievs tai brīdī kad tu dzemdēsi un atvērums būs 9 cm tev būs vienalga kas tev ir blakus, galvenais lai palīdz tev tikt galā tai brīdī. Runā tiešām kaut kādu pilnīgu caureju, tev un bērnam lieks stress. Par kādu traķeni vispār iet runa? Brīnos ka vispār esi pieņēmusi lēmumu par labu bērnam ar tādu attieksmi un uzstāju par dzemdībāmMežezera delīrijs @ 06.12.2024 19:09
Tev ir kaut kāds īpašs fetišs norādīt man, ko es darīšu un ko nedarīšu? ?
Mežezera delīrijs @ 06.12.2024 11:00