Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Aborts

Reitings 14
Reģ: 13.08.2024
Sveikas, meitenes. Lūdzu padalieties tikai tad , ja Jums vai kādai paziņai ir bijusi šī manipulācija.
Tātad esmu nolēmusi par labu abortam, bet šobrīd esmu mazliet neizpratnē, jo vietām piedāvā gan vispārējo, gan lokālo anestēziju. Kā atšķiras? Cik ilgs laiks pēc tam jāpavada slimnīcā? Izmaksu kategorijas protams atšķiras ievērojami, atkarībā no anestēzijas veida. Ļoti bieži apzvanot slimnīcas un laipni uzsākot sarunu, īsti pat nesaņemu konkrētas atbildes uz jautājumiem, un tā kā šī ir mana pieredze pirmo reizi, esmu mazliet nobijusies. Šobrīd esmu gatava aizbraukt uz jebkuru slimnīcu Latvijā, tikai, lai saņemtu profesionālu attieksmi un pakalpojumu.
Ja Jums vai paziņām ir pieredze pēdējā gada laikā ar kādu no slimnīcām, aborta procesu un izmaksām- būšu pateicīga, ja padalīsieties. Paldies
02.12.2024 23:32 |

Reitings 2817
Reģ: 10.04.2022
Mazpilsētā klasesbiedrene veica abortu, lokālo, samaksa par to bija 120 vai 150€, līdzi jāņem protams pamperi, jo pēc tam viss “tīrijās”, slimnīcā uzturējās diennakti. Pēc tam vajadzēja atrādīties ginekologam vai viss ok. Pēc tam mēnesi vai divus nedrīkst ar seksu nodarboties(tā vismaz ginekoloģe teica)
02.12.2024 23:51 |

10 gadi
Reitings 1105
Reģ: 13.01.2011
Vai tu neizskati medikamentozais abortu kā variantu? Vai varbūt tev termiņš pa lielu šim jau ?
03.12.2024 00:28 |

Reitings 14
Reģ: 13.08.2024
Paldies par atbildi 🙏🏽
Jā, termiņš mazliet pārsniegts, lai veiktu medik. tīri tā iemesla dēļ, ka par grūtniecību uzzināju diezgan pavēlu, ņemot vērā savas neregulārās reizes un simptomu neesamību pašā sākumā.
Ja kādai vēl ir ar ko padalīties, gaidīšu ziņu šeit vai privāti 😇
03.12.2024 01:31 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits