Jā, atrast labu ginekologu laikam ir sarežğīti. Mans šī gada profilaktiskais ginekologa apmeklējums beidzās ar to, ka beigās gāju pie 3 ginekologiem/usg speciālistiem. Nu tad tā - ik gadu gāju Diplomātiskajā servisa centrā pie Grīnbergas, it kā viss ok, man liekas, ja nav problēmu, tikai viņa bija tā, kas bija palaidusi garām draudzenes sliktās dzemdes kakla analīzes, un viņa vēl ļoti šerpi pret viņu esot izturējusies, bez maz vai, ka pašai bija jāseko līdzi analīzēm. Tad nu es šogad izlēmu, ka ginekologs noteikti nav tas ārsts, kur es vēlos izjust šerpu attieksmi un aizgāju turpat pie Ditas Dauginas, tas bija vēl lielāks vājprāts, lai neteiktu vairāk. USG pateica, ka man esot 2(!!!) dzemdes. Ok, es domāju, labs ir, varbūt arī ir, bet kā man neviens to nebija teicis, turklāt man ir bijuši 2 ķeizari un 2 dzemdes noteikti nebūtu vienkāršākais variants. Nosūtīja mani pie Ezeriņas, bet es tik tiešām negribēju viņu traucēt ar savām 2 dzemdēm, jo viņa pieņem sarežğītās grūtnieces. Tad nu aizgāju pie Domaševa uz USG, nu šis ir ārsts, kurš visticamāk ir redzējis visu. Protams, 2 dzemdes man nav, un nekādu pataloğiju arī nav. Bet man vajadzēja kādam atrādīt savas analīzes un bija jāatrod ārsts, pie kura varu aiziet. Aizgāju Pulss5 pie Aidas Čaligavas. Stingra, velk ar pirkstu līdzi analīzēm, man gan ne USG, neko vairs nevajadzēja, bet atstāja labu iespaidu, nākamgad iešu pie viņas. Tāda man šogad pieredze! 🙂