Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ginekologs

Reitings 515
Reģ: 04.03.2016
Sveikas!
Es saprotu, ka varbūt ir bijušas šādas tēmas jau, bet esmu steidzīgi tiešām laba ginekologa meklējumos Rīgā, rīgas rajonā vismaz. Kas nesūc naudu tikai un ir tiešām ieinteresēts sava pacienta labklājībā un veselībā. Pašlaik esmu pie ginekologa, kas nav slikts ārsts, bet liekas, ka viņai bail kaut ko iesākt ar mani, tāpēc pieturas pie standarta metodēm, kas man nodara ikdienā pāri (diži neiedziļināšos, bet kopumā izskatās, ka man neder spirāle, ir pārāk sliktas blakusparādības, bet man ir tāda diagnoze, kas prasa vai nu spirāli vai ko citu - pati nevarēšu tikt ar to galā. pašlaik viņa spiež uz spirāli tikai, esmu izturējusi vairāk kā gadu, bet tā ir bijusi elle man personīgi). Man vajadzētu vairāk mūsdienīgu, atvērtu ārstu, kas mēģinātu arī izskatīt vairāk par vienu, divām ārstēšanas metodēm, jo zinu, ka ir vēl opcijas.
Lūdzu palīgā! 🥺
22.11.2024 16:39 |

Reitings 1711
Reģ: 15.09.2023
Elīna Voitehoviča, pieņem vairākās vietās, skaties google kur tev pašai izdevīgāk.
Es, personīgi, neiesaku iet pie gados vecākām ginekoloģēm, mana pieredze rāda, ka jo jaunāks ārsts, jo viņš rūpīgāk un labāk ieklausās pacientos. Tās vecās baisi stagnē uz vietas, pašai bijusi nepatīkama pieredze, tāpēc jau labu laiku eju tikai pie gados jaunākiem ārstiem.
22.11.2024 16:48 |

Reitings 60
Reģ: 18.12.2023
https://mansarsts.lv/clinics/view/0100-00457/21115/
22.11.2024 21:03 |

Reitings 2669
Reģ: 11.10.2022
Es no Rigas braukaju uz Siguldu pie Maras Strades.Ilgus gadus ar gaju pie visadiem,kamer man ieteica so arsti.Bonusa man patik ta vinas uti puti attieksme,man tadi dakteri patik,kas mili runa😀un vina dod savu personisko tel numuru,kur vnm var uzrakstit,ja kas svarigs.
23.11.2024 06:47 |

Reitings 65
Reģ: 04.04.2020
Jā, atrast labu ginekologu laikam ir sarežğīti. Mans šī gada profilaktiskais ginekologa apmeklējums beidzās ar to, ka beigās gāju pie 3 ginekologiem/usg speciālistiem. Nu tad tā - ik gadu gāju Diplomātiskajā servisa centrā pie Grīnbergas, it kā viss ok, man liekas, ja nav problēmu, tikai viņa bija tā, kas bija palaidusi garām draudzenes sliktās dzemdes kakla analīzes, un viņa vēl ļoti šerpi pret viņu esot izturējusies, bez maz vai, ka pašai bija jāseko līdzi analīzēm. Tad nu es šogad izlēmu, ka ginekologs noteikti nav tas ārsts, kur es vēlos izjust šerpu attieksmi un aizgāju turpat pie Ditas Dauginas, tas bija vēl lielāks vājprāts, lai neteiktu vairāk. USG pateica, ka man esot 2(!!!) dzemdes. Ok, es domāju, labs ir, varbūt arī ir, bet kā man neviens to nebija teicis, turklāt man ir bijuši 2 ķeizari un 2 dzemdes noteikti nebūtu vienkāršākais variants. Nosūtīja mani pie Ezeriņas, bet es tik tiešām negribēju viņu traucēt ar savām 2 dzemdēm, jo viņa pieņem sarežğītās grūtnieces. Tad nu aizgāju pie Domaševa uz USG, nu šis ir ārsts, kurš visticamāk ir redzējis visu. Protams, 2 dzemdes man nav, un nekādu pataloğiju arī nav. Bet man vajadzēja kādam atrādīt savas analīzes un bija jāatrod ārsts, pie kura varu aiziet. Aizgāju Pulss5 pie Aidas Čaligavas. Stingra, velk ar pirkstu līdzi analīzēm, man gan ne USG, neko vairs nevajadzēja, bet atstāja labu iespaidu, nākamgad iešu pie viņas. Tāda man šogad pieredze! 🙂
23.11.2024 23:36 |

Reitings 1
Reģ: 21.12.2024
Sveikas.
Gribētu aktualizēt šo tēmu..
Vai varam dalīties pieredzē, kāda ir bijusi pie Vijas Plūmes?
Vai Vēsma Kažociņa ir laba daktere?
21.12.2024 20:32 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)