Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Es sapratu, ka īsta mīlestība nav tā, kas dara pāri. Tā ir sevis pazaudēšana cerībās par mīlestību.

Reitings 2
Reģ: 17.11.2024
Pēc šķiršanās no bērnu tēva, es ilgi dzīvoju vientulībā, mēģinot atgūt līdzsvaru. Šķiršanās bija emocionāli smaga, jo viņš mēģināja manipulēt ar mani un kontrolēt situāciju, īpaši attiecībā uz bērniem. Tomēr mēs atradām kompromisu, un es centos koncetrēties uz savu izaugsmi. Atradu darbu.
Pāris gadus vēlāk, kad šķita, ka viss jau šķita stabili, kādā vakarā es pievienojos Tinder un man bija match ar pirmo jaunības mīlestību tajā pašā vakarā. Tas šķita kā liktenis, kā otrā iespēja.. ilgi tā nebija - drīz vien viņš kļuva prasīgs, kontrolējošs un manipulatīvs. Viņš lika man šaubīties par sevi un iznīcināja manu uzticību. Kad es uzzināju, ka viņš mani krāpj, viņš mani pataisīja par traku. Viņš ne tikai emocionāli mani iznīcināja, bet arī izmantoja fizisku vardarbību, un es sāku domāt, ka esmu pelnījusi šādu attieksmi, jo esmu slima...
Es centos mainīties, cerot, ka viņš to pamanīs, bet katru reizi viņš lauza savus solījumus un atstāja mani vēl vairāk sagrautu, jo nebiju pietiekami laba. Pēdējā strīdā viņš iznīcināja manu telefonu, iznīcinot vērtīgas atmiņas. Tas bija lēns emocionāls karš, kas gandrīz mani salauza. Man bija jāsāk atjaunoties un rūpēties par sevi, saviem bērniem un savu mentālo veselību. Ar psihiatra palīdzību un lēnām atgūstot pašcieņu, es beidzot sapratu, ka šajās attiecībās nekad nebūs mīlestība.
Zinu, ka daudzas sievietes piedzīvo līdzīgas sāpes. Ja arī Tu šo lasi un atpazīsti sevi, zini, ka tu neesi traka. Tev ir tiesības dzīvot mīlestībā, kas neaizvaino!
Šīs attiecības ir atstājušas dziļas finansiālas grūtības, un es joprojām cenšos atgūt līdzsvaru. Ar finansiālo atbalstu es varu izkļūt no parādiem, virzīties uz priekšu, attīstīties.. Pateicos par jebkuru ieguldījumu, kas palīdzēs man uzsākt jaunu dzīvi. Mans PayPal konts: paypal.me/HelpWithGoals.
17.11.2024 23:30 |

Reitings 2
Reģ: 12.12.2023
Tu domā, ka ierakstīji savu bēdu stāstu, lai kādi muļķi tagad apžēlotos un tūlīt tev uzskaitīs virsū naudiņu . :D sadzejoko nakts pasaciņu un lieta darīta? Domā par pasaku tev nauda konta ripos? Kārtējais krāpniecības mēģinājums.
18.11.2024 00:38 |

Reitings 2
Reģ: 17.11.2024
? ja tavuprāt krāpt, nozīmē lūgt palīdzību, daloties ar savu stāstu... tad droši vien, vari priecāties, ka šis viss tevi nerezonē. Esmu vienmēr ziedojusi cietiem, kad tie lūdz palīdzību. Man ir neērti, ka esmu nonākusi šādā situācijā, super liels kauns - tāpēc daru to anonīmi. Jā, man ir cerība, ka varbūt, kaut nedaudz kāds man saziedos, vismaz tik, lai spēju kaut nedaudz tikt ārā no parādu apļa.. ir grūti izrauties un sākt visu no jauna, bet es cenšos - strādāju, mācos...
18.11.2024 01:25 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits