Vai zovbārsti krāpjas

Patīk
Reitings 3497
Reģ: 03.11.2023
Iedomājos pajautāt vai vēl kādai ir līdzīga pieredze.
Pirms pāris gadiem draudzene aizgāja pie zobārsta un viņai pateica, ka sorī, 5 caurumi jālabo, lai tik rakstās uz priekšu. Sagadījās, ka viņa uz labošanu pierakstījās citur un tur pateica, ka tie neesot caurumi, pigmentācijas plankumi tikai un jālabo vienu zobu. (informācijai, tie tiešām arī vēlāk neizrādījās kā caurumi, arī tagad viss ir ok).
Pati biju pie higiēnista, man pateica, ka esot jānomaina plombes vismaz 3 zobiem un vēl kaut kas tur jāsalabo. Nepatika pieredze tur un uz labošanu pierakstījos citur, arī tas pats - pateica, ka viss ok, neko nav jādara.
Es nesaprotu, tiešām ir zobārstniecības, kas labo fake caurumus un kāš naudu? :D
Informācijai - klīnikas ir Rīgā. Draudzene pēc tam pierakstījās citā pilsētā.
13.11.2024 12:36 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
MR @ 18.11.2024 01:12
Tpt šitā liekulīgā un gļēvā valsts pagrims haha, nestreso, tikai pagaidi. Vari sēdēt te latvijā un ciest.

Jā, visi te sēžam un ciešam. 😁 Pamuļķis. 😁
18.11.2024 06:25 |

Reitings 794
Reģ: 14.03.2014
Nezinu vai ir tādas klīnikas kas speciāli apkrāpj, bet atceros sevi 14 gadu vecumā, kad briesmīgi sāpēja zobi un kad gāju pie zobārsta nr.1, man teica, ka viss ir super, caurumu nav. Kad sāpes kļuva stiprākas, sapratu, ka nekas nav ok, aizgāju pie cita ārsta tai pašā klīnikā un izrādījās 7 caurumi😀Tā kā, ja man tagad liekas, ka kkas sāp, prasu lai taisa rentgenu, jo tiem kas vienkārši uz aci paskatās neuzticos.
18.11.2024 20:43 |

Patīk
Reitings 3497
Reģ: 03.11.2023
*Bella* @ 18.11.2024 20:43
Nezinu vai ir tādas klīnikas kas speciāli apkrāpj, bet atceros sevi 14 gadu vecumā, kad briesmīgi sāpēja zobi un kad gāju pie zobārsta nr.1, man teica, ka viss ir super, caurumu nav. Kad sāpes kļuva stiprākas, sapratu, ka nekas nav ok, aizgāju pie cita ārsta tai pašā klīnikā un izrādījās 7 caurumi?Tā kā, ja man tagad liekas, ka kkas sāp, prasu lai taisa rentgenu, jo tiem kas vienkārši uz aci paskatās neuzticos.

Cik sen tev bija 14? 😅
19.11.2024 20:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits