gii_star @ 13.11.2024 10:58Tiešām? Šādi jautājumi jājautā forumā, lai citi izvēlas tavā vietā? Ļoti dīvaini.
Mežāze @ 13.11.2024 11:15Man arī tūlīt būs 38 un ir viens bērns. Dažreiz iešaujas prātā domas, ka varbūt vajadzētu otru, tad pāriet. Nesen ir kļuvis vieglāk, nav vairs tik daudz negulēto nakšu, nogurums, gan, protams, ir un to jūt, ka nedzemdēju gluži jaunībā ? Sievietes gan ir dažādas, zinu arī spriganas jaunās mammas arī 40+.
Kopumā pateikšu tā - ja jūti, ka vajag, tad droši vien arī vajag, bet tam jānāk no tevis pašas un vīra, ne no apkārtējiem, jo tie jau vienmēr teiks :"Vai tad brālītis/māsiņa nebūs"?
Mežāze @ 13.11.2024 12:21Ui, es agrāk domāju, ka pat viens man nebūs! Tāpēc arī tik ilgi atliku un piedzima tikai 35 gados. Nu, tas, ka apkārtējie nejautā un domā, ka par vecu - nu, nezinu. Tagad jau tendence dzemdēt ap 40 nav nekas neparasts. Kā jau teicu - galvenais, kā PATI jūties un vai domā, ka spēsi pavilkt vai nespēsi. Protams, nekad jau ar prātu neizdomās un viss nenotiks pēc plāna. Jautājums, vai ir gatavība riskēt. Nu, jādomā un jāieklausās sevī.
Diabolus @ 13.11.2024 13:50“Vai es gribu saņemties bērnam” nav pareizais jautājums. Pareizais jautājums būtu “vai es vispār gribu vēl vienu bērnu”. Ja tu gribi, tad tu saņemies. Ja tas tavā galvā izklausās vairāk kā darbs, kas vienkārši ir jāpaveic, kā kaut kāda grīdas mazgāšana, tad atbilde visdrīzāk ir nē.
Džinga @ 13.11.2024 12:22
Drīkst jautāt, kas mainījās, kā saprati, ka tomēr gribi bērnu?
Mežāze @ 13.11.2024 15:44
Vīrs "veda" pie prāta, ka ko nu mēs, vai tiešām vieni, tā divatā vien, dzīvosim. Jo viņš ir ļoti ģimenisks un vienmēr bija gribējis bērnus. Apprecoties bijām runājuši par kopīgu māju utt., būtu skumji, ja mums nebūtu turpinājuma. Jā, sākumā nebiju pārliecināta, vai tiešām vēlos, bet tagad varu teikt, ka labākais lēmums.
Džinga @ 13.11.2024 15:46
Forši dzirdēt, man līdzīgs stāsts kā tev.
SarmaD @ 13.11.2024 17:19
Tu, man liekas, citā diskusijā minēji ka bērnu nav.