Nesaprotu

Reitings 10
Reģ: 04.11.2024
Čau!
2 gadus biju attiecībās, kuras izvērtās ļoti toksiskas. Pa lielam tās attiecības beidzās šī gada janvārī, bet tāpat mūsu kontakts vēl vilkās līdz pat vasarai. Tad es iepazinu lielisku vīrieti un pārtraucu kontaktu ar bijušo. Vispār nekur bijušo neredzu - ne soc.tīklos, ne dzīvē. Neko vispār nezinu par viņu. Un ikdienā vispār neiedomājos pat par viņu ne reizi. Bet tiklīdz notiek kāds skumjāks moments dzīvē/jaunajās attiecībās tā es uzreiz atceros savu bijušo un liekas, ka pietrūkst viņš. Nesaprotu kāpēc tā notiek, ka tad, kad man ir skumji, tad man pietrūkst viņš? Varbūt tāpēc, ka viņš man saistās ar skumjām, jo tajās bijušās attiecībās es vislaik skumu un raudāju? Man besī viņu atcerēties, nezinu kā tikt ar to galā.
04.11.2024 15:27 |

Reitings 831
Reģ: 28.01.2023
Uzskatu ka nav ko līst atiiecībās, ja nav aizmirsts bijušais.
Tas, ka jaunais džeks ir garastāvokļa cilvēks var būt normāli, atkarīgi kā tas izpaužas. Es arī esmu garastāvokļa cilvēks, bet cenšos ar to negruzīt otru pusīti vai darba kolēģus.
05.11.2024 20:52 |

Reitings 962
Reģ: 13.06.2024
Man izklausās, ka esošajās attiecībās viss nemaz nav tik rožaini, tāpēc brīžos, kad esošais partneris liek justies slikti, Tu meklē sava veida patvērumu atmiņās par bijušo, pat ja arī iepriekšējās attiecības bijušas toksiskas. Ja esošajās attiecībās viss būtu kārtībā, diez vai rastos vēlme kavēties domās par pagātni.
Esmu bijusi attiecībās ar drausmīgu garastāvokļa cilvēku un sapratusi, ka, nope, nekad vairs. Ja cilvēks, būdams sliktā garastāvoklī, regulāri izgāž savas negācijas pret savu otru pusīti, tas nav nekas tāds, ko otram cilvēkam vajadzētu paciest, īpaši, ja tas viss jau sāk ietekmēt paša pašsajūtu un emocionālo labsajūtu.
05.11.2024 21:21 |

Reitings 3720
Reģ: 11.04.2023
ronnie @ 05.11.2024 21:21
Man izklausās, ka esošajās attiecībās viss nemaz nav tik rožaini, tāpēc brīžos, kad esošais partneris liek justies slikti, Tu meklē sava veida patvērumu atmiņās par bijušo, pat ja arī iepriekšējās attiecības bijušas toksiskas. Ja esošajās attiecībās viss būtu kārtībā, diez vai rastos vēlme kavēties domās par pagātni.
Esmu bijusi attiecībās ar drausmīgu garastāvokļa cilvēku un sapratusi, ka, nope, nekad vairs. Ja cilvēks, būdams sliktā garastāvoklī, regulāri izgāž savas negācijas pret savu otru pusīti, tas nav nekas tāds, ko otram cilvēkam vajadzētu paciest, īpaši, ja tas viss jau sāk ietekmēt paša pašsajūtu un emocionālo labsajūtu.

Vienradži nepastāv, ja vien nelēkā no attiecībām uz attiecībām ar rozā brillēm, tad vienmēr ik pa laikam būs arī skumji brīži attiecībās.
06.11.2024 09:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits