Thesame @ 04.11.2024 17:06Varbūt jāpaanalizē arī jaunās attiecības, kas ir tas iemesls, kas liek skumt? Varbūt tev drīzāk ir trauksme, ka tās skumjas novedīs pie tāda paša rezultāta kā ar bijušo?
Un tiešām, par ko skumt jaunās attiecībās, kas nesen tik sākušās?
Iiiia @ 04.11.2024 17:12Tā bijušā atcerēšanās priekš manis ir ļoti nepatīkama un nosodu sevi par to, ka atceros bijušo kaut man ir cits vīrietis. Bet kā jau minēju - bijušo atceros tikai tad, kad man ir skumji, bet tā ļoti sāku uzreiz domāt par viņu. Citādā ziņā es vispār viņu neatceros. Pēc šķiršanās pat ne reizi neesmu apskatījusies viņu soc.tīklos.
Iiiia @ 04.11.2024 17:09
Mans šī brīža vīrietis ir ļoti garastāvokļa cilvēks. Ja gadās, ka viņš sliktā garastāvoklī ir tāds dusmīgs, tad man atkal kļūst skumji un es atceros bijušo
Džinga @ 04.11.2024 17:28
Tu labāk neuztraucies par vecām skumjām, bet pačeko vai arī šī brīža vīrietis nav kaut kādā mērā toksisks.
Džinga @ 04.11.2024 17:28
Tu labāk neuztraucies par vecām skumjām, bet pačeko vai arī šī brīža vīrietis nav kaut kādā mērā toksisks.
akul12 @ 05.11.2024 15:21Toksiskas attiecības ļoti stiepjams jēdziens ?
Red flag izbeigt attiecības janvārī, bet kaut ko bīdīt līdz vasarai ar bijušo.
Izklausās, ka jaunais draugs vienkārši plāksteris un pie tam nekam nederīgs, līdz ar to, kā kāds strīds jaunajās attiecībās, tā velk pie bijušā.
Džinga @ 05.11.2024 15:39
Autore neko taču nebīda, tikai pa retam atceras, ka bijušais eksistē
Pa lielam tās attiecības beidzās šī gada janvārī, bet tāpat mūsu kontakts vēl vilkās līdz pat vasarai.
Bet tiklīdz notiek kāds skumjāks moments dzīvē/jaunajās attiecībās tā es uzreiz atceros savu bijušo un liekas, ka pietrūkst viņš.
akul12 @ 05.11.2024 17:07
Pārlasi pirmo ierakstu!
Tagad:
Jaunais čalis plāksteris, kas plāksteris ?
Džinga @ 05.11.2024 17:15
Nuuu, viņa šad tad iedomājas un tad sāk piertūkt. Tā ir bīdīšana? :D
akul12 @ 05.11.2024 17:41
Par bīdīšanu nosaucu periodu starp janvāri un vasaru!
Lielos vilcienos, pirmais solis uz bīdīšanu ar eksi vai kādu citu.
Atmetot dažus čadus, no kuriem fiziski rauj jumts nost, sieviešu meklēšanās sākas no emocionālās puses.
Šis vīrietis jeb precīzāk plāksteris savu ir izsmēlis, ja sievietei skumju brīžos eksis vai kāds cits sāk pietrūkt.