tikko bijām ar bērniem turcijā, skolnieks 7gadi un zīdainis, skolēnu brīvlaikā mega lielas cenas,manuprāt, ceļojums izmaksāja 4 tūkstoši... jau pirmajās dienās ar vīru bubinājām, ka labāk būtu braukuši divatā, skolnieks brīžiem bija īgns,bet šis brauciens bija viņam, pielāgojāmiea viņam 🤯LivaLauva1 @ 28.10.2024 12:46Mierīgi var ceļot divatā, tomēr jūs arī ne tikai esat vecāki, bet gan arī vīrs un sieva. Ir jābūt arī šādai atpūtai. Vienīgi, ja nesanāk finanses un tas ir tas iemesls, tad nu es kaut kā skatos skeptiski uz to!
Ja tomēr gribat, lai bērni arī ceļotu, var jau sadalīt ceļojumus. Mamma ar bērniem, vai tētis ar bērniem. Kā arī ir opcija ceļot - viens vecāks un viens bērns, tad pēc kāda laika otram bērnam pienāk sava reize. Kaut kā tā, ja dikti tiešām gribat, lai bērni arī izbauda, kā ir ceļot.
Ja runa ir par Turciju, domāju, ka varat atrast super lētu piedāvājumu, bet ne tik labu viesnīcu, tad visi tiek ceļojumā.
jo labāku kvalitāti tu gribi, jo dārgāk izmaksās piem. Turcija, Ēģipte, tā arī ir - 1000 uz cilvēku, bet nu tad arī būs viss ko sirds vēlas.Standby @ 28.10.2024 15:13Pārspīlējat, meitenes . "negrib, NEKAD, ietaupīt" wtf Es kā autore saku, un te pat nebūs jāzīlē,ko domāju : gribētu bērnus līdzi!!! Kā katrs normāls vecāks gribu ar bērniem aizbraukt atvaļinājumā ārpus dzimtenes. Jautājums ir finansēs. Paldies tām, kas iesaka plānu 2 caur 2. Varbūt kas sanāks.
Esmu FB grupām, skatos arī tos Turcijas piedāvājumus, lai gan negribu es uz turieni,nemanīju tik lētus piedāvājumus. Parasti 1000 uz cilvēku rupji rēķinot tādās turcijās/ēgiptēs.
*Dārta @ 28.10.2024 20:12tikko bijām ar bērniem turcijā, skolnieks 7gadi un zīdainis, skolēnu brīvlaikā mega lielas cenas,manuprāt, ceļojums izmaksāja 4 tūkstoši... jau pirmajās dienās ar vīru bubinājām, ka labāk būtu braukuši divatā, skolnieks brīžiem bija īgns,bet šis brauciens bija viņam, pielāgojāmiea viņam ?
*Dārta @ 28.10.2024 20:12tikko bijām ar bērniem turcijā, skolnieks 7gadi un zīdainis, skolēnu brīvlaikā mega lielas cenas,manuprāt, ceļojums izmaksāja 4 tūkstoši... jau pirmajās dienās ar vīru bubinājām, ka labāk būtu braukuši divatā, skolnieks brīžiem bija īgns,bet šis brauciens bija viņam, pielāgojāmiea viņam ?
caralixa @ 28.10.2024 19:42Protams, jautājums arī kā jūs saprotat vārdu 'ceļošana'. Ja tā ir sauļošanās Turcijā vai Ēģiptē All Inclusive viesnīcā, tad, jā, jārēķinās ar lielākām naudas summām, bet tik pat labi var taču iesēsties auto un aizbraukt uz to pašu Varšavu, Gdaņsku, Prāgu. Nakšņošana - Airbnb. Ja gribas lidot, tad, starp citu, šobrīd kā reiz labas cenas airbaltic :-)
Standby @ 28.10.2024 12:27Sveikas, dievietes!
Gribam ar vīru kaut kur aizbraukt kā normāli cilvēki atvaļinājumā uz ārzemēm, mums diviem finanses būtu, bet mums ir divi bērni-skolnieki, kuriem izmaksas tādas pašas kā mums.
Un četriem to līdzekļu ceļojumam nav. Un te ir problēma, kas kādam varbūt arī nav problēma. Šķiet,ka tas nav ētiski braukt bez viņiem, tomēr skolnieki un nav maziņi, kas neko neatcerēsies, grib līdzi, protams. Klases čatos klasesbiedri sūta foto,ka, lūk, es Turcijā utml.
Manā bērnībā tādu problēmu nebija, neviens nekur nebrauca- ne mani vecāki, ne es. Šobrīd visi ceļo ar bērniem un liekas,ka tā būtu nodevība. Es pārāk asi to uztveru? Bet mums tuvu 40, nav jau nekāds vecums, bet visu laiku atlikt savas vēlmes kaut ko redzēt īsti negribas.Bērni paši aizceļos,kad izaugs, varētu arī tā pagriezt.
Ko jūs darītu? Kāds jūsu viedoklis par bezkaunīgiem vecākiem,kas neņem bērnus ceļojumos? Tādi vispār ir vai tā jau ir jaunā norma un vecākiem tas ir jānodrošina?
Inna86 @ 29.10.2024 09:05Bieži braucam īsajos lidojumos uz Eiropas pilsētām. Gulšņāšana Turcijā manā ieskatā nav ceļošana. Vidēji 3- 4 dienu brauciens uz diviem pieaugušajiem ar diviem skolēniem sanāk 2000 eur. Ja grib ļoti taupīt, tad gan jau var arī izgrozīties 1500 eur. Nu nesaprotu kā to var divi strādājošie nespēt iekrāt. Tur pat nekas nav jākrāj, saliek kopā darba zsv prēmijas un brauc ceļojumā.
LivaLauva1 @ 29.10.2024 08:02
Nu ja gribi aiziet iedzert vai paēst kaut kur citur, tad jā. Cik atceros, alus maksāja 12 EUR? Bet 4k priekš 3 cilvēkiem + bērniņa jau sanāk tīri ok. Gan jau pirkāt kaut kādas ekskursijas, gan jau kaut kādus suvenīrus un tā.
es neķēru pirmo piedāvājumu, es rūpīgi izvēlējos labāko piedāvajumu no visa piedāvājuma. Skolēnu brīvlaikos cenas bija lielas. Ja brauktu nedēļu ātrāk vai vēlāk būtu paris simtus lētāk.Lola12345 @ 29.10.2024 08:48
Mēs pavasarī Turcijā top viesnīcā ar ģimeni bijām pa 2k. Vienkārši vajag ceļot gudri, nevis ķert pirmo piedāvājumu.
ekskursijas nebraucām ar zīdaini. Tā ir tīrā summa par ceļojumu, bez iepirkšanās, aizbraucām uz tirdziņu,sapirkām saldumus un pāris magnētiņus, par to kopā 13o euro un viss.LivaLauva1 @ 29.10.2024 08:02
Nu ja gribi aiziet iedzert vai paēst kaut kur citur, tad jā. Cik atceros, alus maksāja 12 EUR? Bet 4k priekš 3 cilvēkiem + bērniņa jau sanāk tīri ok. Gan jau pirkāt kaut kādas ekskursijas, gan jau kaut kādus suvenīrus un tā.
Džinga @ 29.10.2024 10:37
Turcijā alus 12 eur? wow, man likās, ka tur jābūt visam lēti, šis jau dārgāk kā Parīzē