AnneBelle @ 28.10.2024 15:29Ja gribas kūrortīgāku ceļojumu, tad var skatīties Ryanair siltos galamērķus - Malta, Malaga, Barselona... uz 4 cilvēkiem lidojumā var iekļauties 500-600eur, nakšņošana aptuveni tikpat. Izklaides, ēdiens u.tml. atkarībā no vēlmēm, bet viss kopā var iekļauties 2k, taču komfortablāk būtu ar 2.5k.
Pūce Pūcīgā @ 28.10.2024 15:43Autore, kāpēc vispār šī tēma tapusi?
Vis taču normāli. Nabaga mamma grib aizbraukt, brauc. Uz priekšu. Ko tieši tu gribēji dzirdēt?
Es atbildēju uz šiem jautājumiem, bet redziet, te vajadzēja laikam tikai plaukšķināt priekā.
Dalībnieces uzraksta, ko darītu viņas - atbildot uz jautājumu. Atbildēja arī uz to, ko domā par bezkaunīgajiem vecākiem, kā pati autore to norāda.
Kas te nav pareizi, es nesaprotu?
Pūce Pūcīgā @ 28.10.2024 15:43Autore, kāpēc vispār šī tēma tapusi?
Vis taču normāli. Nabaga mamma grib aizbraukt, brauc. Uz priekšu. Ko tieši tu gribēji dzirdēt?
Es atbildēju uz šiem jautājumiem, bet redziet, te vajadzēja laikam tikai plaukšķināt priekā.
Dalībnieces uzraksta, ko darītu viņas - atbildot uz jautājumu. Atbildēja arī uz to, ko domā par bezkaunīgajiem vecākiem, kā pati autore to norāda.
Kas te nav pareizi, es nesaprotu?
Džinga @ 28.10.2024 15:48
Nu var normāli argumentēt un var caps lockā kliegt, ka viņa neekaaad neeekurr negrib ņemt bērnus līdzi!! :D
Pūce Pūcīgā @ 28.10.2024 15:55
Nē nu, var jau arī bez pajāšanas un durām, bet te tomēr ir dažādi cilvēki un neviens bez grēka ?
Standby @ 28.10.2024 15:53
Viss kārtībā. Tu atbildēji uz jautājumu un citi arī. Gribēju zināt, ko citi domā par šādu scenāriju, kad bērni netiek ņemti līdzi. Noteikti taču atradīsies cilvēki, kas pajautās: a ko tad bērnus līdzi neņemat? Tik tiešām.. kāpēc... kāpēc jums nav māja? jā, kāpēc :D šie stulbie jautājumi!
Džinga @ 28.10.2024 15:57
Manis pēc, bet es saku, ka nevar izteikt kaut kādus nepatiesus pieņēmumus un tad brīnīties, kāpēc autorei tas viedoklis nepatīk.
Džinga @ 28.10.2024 15:59
Pavisam noteikti kāds tā pajautās.
Bet tiešām nav variants ar bērniem kaut kur aizlidot uz īsāku laiku, ne uz kūrortu? Un pēc tam pašiem ar vīru kkur foršāk?
Pūce Pūcīgā @ 28.10.2024 16:00
Autorei kā redz nav ne vainas ar viedokļiem...
Visas Sarmas un Džingas. Always the same ?Saldais pārītis twix uz pēršanos.
Standby @ 28.10.2024 16:11
Es te tā palasu, ka meitene te viena uz Malagu piedāvā pa 2.5 tk aizbraukt, kas ir loti ok. Man nav ceļotājas pieredze, varbūt es nemāku atrast tos foršos piedāvājumus un biļetes, tāpēc liekas neiespējamā misija kur aizbraukt. Manā gavā jebkur forši aizbraukt ir 1tk=1 cilvēks. Noteikti,ka visu var lētāk, bet reizi četros gados kaut kur izbraukt un visu pa minimumam.. tad kāda jēga un bauda?
Nav jau tā, ka iespēja atlikt tikai 50euro mēnesi, dievs pasarg. Katru mēnesi tiek atlikta summa ātrākai kredīta nomaksai+drošības spilvenam. Bet tam ceļojumam... nu ceļojumam liekas tur nav vietas. Iespējams mazāk jāatliek, bet vai tas ir finansiāli pareizs lēmums, es nezinu. Visu nevar gribēt,tā jau ir. Bet paldies tām, kas iedrošina kaut kā sakrāt tomēr un kaut vai uz Poliju aizbraukt.
Bebermans @ 28.10.2024 16:25Tas ar all inclusive pa 2400 eur /7 dienas nemaz nav ceļojums, bet gan patāls brauciens uz labu viesnīcu.
Vajag pa lēto. Lidojums, mugursoma ar termosu un telti, un uz kalniem.
Tad ir ceļojums.
Paņem līdzi bērnus lai iemācās nečīkstēt.
Bērniem nav jāmāca kā šķiest naudu, kamēr šie neko neprot. Jāmāca kā ar mazu naudu iztikt.
Pūce Pūcīgā @ 28.10.2024 16:00
Autorei kā redz nav ne vainas ar viedokļiem...
Visas Sarmas un Džingas. Always the same ?Saldais pārītis twix uz pēršanos.
Bebermans @ 28.10.2024 16:25Tas ar all inclusive pa 2400 eur /7 dienas nemaz nav ceļojums, bet gan patāls brauciens uz labu viesnīcu.
Vajag pa lēto. Lidojums, mugursoma ar termosu un telti, un uz kalniem.
Tad ir ceļojums.
Paņem līdzi bērnus lai iemācās nečīkstēt.
Bērniem nav jāmāca kā šķiest naudu, kamēr šie neko neprot. Jāmāca kā ar mazu naudu iztikt.
Mežezera delīrijs @ 28.10.2024 17:42
Galvenais te arī lieki netērēties uz kvalitatīvu, ērtu ekipējumu, kurš maksātu vairāk nekā brauciens uz Malagu. Telti var aizņemties no onkuļa-makšķernieka, noteikti kādam ir vēl padomju brezentene. Kas par to, ka iepelējusi un bišķi ož. Un to zviedru armijas mugursomu ar rāmi, kas jau tukša sver 7 kg. Labiem apaviem un drēbēm, kaut kādiem goretexiem tērēt nav vērts, kalnos tak var iet tenisenēs kā mūsu vecāki jaunībā, nu un, ka izmirks, no slapjuma vēl neviens nav nomiris. Līdzi - rupjmaize un tušonka.