Diabolus @ 11.11.2024 22:22
Tēma ir par bērniem un ceļošanu. Ko dara, kur, kā un cik bieži ceļo bezbērnu sievietes, šajā diskusijā vispār nav aktuāli.
ronnie @ 11.11.2024 22:34
Manuprāt šī diskusija jau sen ir novirzījusies no sākotnējās tēmas, kā arī diskusijas autore jau pirms pāris lappusēm pateica, ka viņai padomi vairs nav vajadzīgi, līdz ar to kāpēc gan te nedrīkstētu komentēt arī tie, kuriem nav bērni? Tad jau arī Sarmai neaizmirsti atgādināt, ka tēma ir par ceļošanu un bērniem, nevis bomžiem, kuri nevar atļauties uzkrājumus. :D
SarmaD @ 11.11.2024 10:18
Tad jūs arī paliksiet pa dzīvi bomži, kuri savu iedzīvi koferī var sabāzt un neko ilgspējīgu saviem sīkajiem nekad neiedosiet, jo vienmēt būsiet pakļauti šitajai bomžu domāšanai. Dzīvei tad jau vispār nav jēgas, neviens nezin kas notiks rīt. Tapēc maucam ar koferi un telti Polijas kalnos un bomžojamies, kāda starpība kur es esmu un kā dzīvoju. ? Un saviem sīkajiem borēsim to pašu - stabilitāte ir overrated, triec nost naudu ceļojumos un pohuj, paēdīsi roltonu sliktos laikos, galvenais ka tiec kaut kur citā zemē zeķes pažāvēt krūmā. ?
Diabolus @ 11.11.2024 23:27
Sarma rakstīja par tēmu cilvēkam ar bērniem:
Šī tēma tevi vispār neskar, tāpēc man nav saprotams, ko tu te centies panākt.
ronnie @ 11.11.2024 22:15
Bet no kurienes tu vispār esi sagrābstījusi to, ka cilvēkiem, kuri ceļo, nekā nav un ka visi ceļotāji ir nabagi? Jeb tev šķiet, ka ceļošana ir drausmīgi lēta padarīšana un ka to var atļauties jebkurš? Jo vismaz tā izklausās, lasot tevis rakstīto. Es personīgi, pat neskatoties uz nakšņošanu hosteļos un teltīs, gadu gaitā ceļošanai esmu iztērējusi tik daudz naudas, ka bail pat būtu sākt skaitīt. Un visa nauda, kuru nopelnu, pēc tam atkal aiziet ceļošanai. Ja es gribētu, mierīgi varētu sākt veidot uzkrājumus un varbūt pat reiz iegādāties savu īpašumu, taču tā nav manas dzīves prioritāte, tāpēc es turpinu visu nopelnīto ieguldīt ceļošanā un pieredzes gūšanā, ne materiālās lietās. Pretēji tavam viedoklim, mēs, ceļotāji, neesam nekādi bomži vai nabagi, kuri sūkstās par dzīves grūtībām un dārdzību. Tas ir tas, ko tu esi izdomājusi pati savā prātā un par ko cepies visos savos komentāros. Vot, šis gan ir dīvaini.
Džinga @ 11.11.2024 22:21
sapratu sapratu, tev laikam daudzi apkārt dikti sūdzās par finansēm
ronnie @ 12.11.2024 01:33
Ko nozīmē "panākt"? Kāpēc es arī nedrīkstētu šajā tēmā diskutēt? Es taču te nevienu nemācu kā bērnus audzināt vai kā ar bērniem kopā ceļot. Es runāju par ceļošanas tēmu, taču tikai tāpēc, ka man nav bērnu, es nedrīkstu piedalīties diskusijā? Kurā vietā tādi noteikumi ir rakstīti?
Zini, es ļoti labi saprotu, ka tev dikti patīk man ieknābt, ko tu ar apskaužamu regularitāti dari te vienā, te otrā diskusijā, kurā piedalos, taču nevajag braukt galīgās auzās un savu personīgo antipātiju dēļ sākt uzvesties kā foruma policijai, kura tagad noteiks kurš kurā diskusijā drīkst piedalīties un kurš nedrīkst, un kādi ir kritēriji tam, lai komentētu konkrētas diskusijas. Ar Sarmu diskusijās iesaistās arī citas lietotājas. Vai viņām visām ir bērni? Nezini? Nu tad noskaidro, varbūt viņas arī nedrīkst šajā diskusijā piedalīties! Kāpēc tu viņām nepiesienies, bet atkal man? Teikšu tā: ja diskusijas autorei kaut kas nepatīk, tad viņa man droši var palūgt šo diskusiju pamest, bet tas, ka mani komentāri kaut kādā veidā aizskar tevi, nav mana problēma. Nepatīk-nelasi, jejbogu.
vecmāmiņ tavus draugiem un fb jaunie nelieto !SarmaD @ 12.11.2024 08:54
Palasi komentārus zem visādiem rakstiem facebook. Visi kā viens tur nīd. ?
VistaVita @ 12.11.2024 09:09vecmāmiņ tavus draugiem un fb jaunie nelieto !
Ko lien tēmā ja neceļo? Skauž un trigere?
ronnie @ 12.11.2024 01:33
Ko nozīmē "panākt"? Kāpēc es arī nedrīkstētu šajā tēmā diskutēt? Es taču te nevienu nemācu kā bērnus audzināt vai kā ar bērniem kopā ceļot. Es runāju par ceļošanas tēmu, taču tikai tāpēc, ka man nav bērnu, es nedrīkstu piedalīties diskusijā? Kurā vietā tādi noteikumi ir rakstīti?
Zini, es ļoti labi saprotu, ka tev dikti patīk man ieknābt, ko tu ar apskaužamu regularitāti dari te vienā, te otrā diskusijā, kurā piedalos, taču nevajag braukt galīgās auzās un savu personīgo antipātiju dēļ sākt uzvesties kā foruma policijai, kura tagad noteiks kurš kurā diskusijā drīkst piedalīties un kurš nedrīkst, un kādi ir kritēriji tam, lai komentētu konkrētas diskusijas. Ar Sarmu diskusijās iesaistās arī citas lietotājas. Vai viņām visām ir bērni? Nezini? Nu tad noskaidro, varbūt viņas arī nedrīkst šajā diskusijā piedalīties! Kāpēc tu viņām nepiesienies, bet atkal man? Teikšu tā: ja diskusijas autorei kaut kas nepatīk, tad viņa man droši var palūgt šo diskusiju pamest, bet tas, ka mani komentāri kaut kādā veidā aizskar tevi, nav mana problēma. Nepatīk-nelasi, jejbogu.
Diabolus @ 12.11.2024 10:48
https://tezaurs.lv/pan%C4%81kt:1
Un jau kurais atkārtojums filmai “ronnie ir apbižota”
Te visi runā par ceļošanu ar bērniem, bet tu atnāci palepoties ar to, ka tev nekā nav, tikai atmiņas par braucieniem. Tas viss ir forši, bet KĀDS tam sakars ar tēmu?? Nē, tu nemāci, kā audzināt bērnus, un pat gribot to nevarētu, bet ļoti centies pamācīt Sarmu par to, ka viņai vajagot paceļot, jo esot pārāk šaura domāšana un aizspriedumi. Un tas ir ļoti aizspriedumaini ?♂️
Džinga @ 12.11.2024 11:06
Nu neizliksimies, ka Sarma arī nesāka runāt par to, kas ir bomziska un, kas nav bomziska ceļošana, par ko neviens tieši tāpat nejautāja. :D
Tak lai runā katrs ko grib, kaut kāda lieka pēršanās sākusies
SarmaD @ 12.11.2024 11:30
"Katram savs" -ronnie
Šī platforma ir viedokļiem. Un jūtīgām dvēselēm te nav ko darīt, ja jau šķiet, ka katram viedoklim vajag jautājumu, lai drīkstētu to izteikt. Tēmas ved tādos ceļos kādos tās ved. Viena lieta noved pie nākamās. Manuprāt tikai loģiski.
SarmaD @ 12.11.2024 08:53
Žēl, ka tērē visu savu naudu kaut kamā, kas ir gaistošs. 33 gados tev nav ne sava mājvieta, ne tiesību, ne auto. Tik vien kā tas plikais koferis un pati savās kurpēs.
Diabolus @ 12.11.2024 10:48
https://tezaurs.lv/pan%C4%81kt:1
Un jau kurais atkārtojums filmai “ronnie ir apbižota”
Te visi runā par ceļošanu ar bērniem, bet tu atnāci palepoties ar to, ka tev nekā nav, tikai atmiņas par braucieniem. Tas viss ir forši, bet KĀDS tam sakars ar tēmu?? Nē, tu nemāci, kā audzināt bērnus, un pat gribot to nevarētu, bet ļoti centies pamācīt Sarmu par to, ka viņai vajagot paceļot, jo esot pārāk šaura domāšana un aizspriedumi. Un tas ir ļoti aizspriedumaini ?♂️
ronnie @ 12.11.2024 16:00
Es par savu dzīvi nesūdzos. Bet izklausās, ka ar visu savu mājvietu, tiesībām un auto tava dzīve gan nemaz nav tik skaista un rožaina, ja reiz jānāk šeit un jāsāk nosodīt cilvēki, kuru dzīves atšķiras no tavējās. ;)
ronnie @ 12.11.2024 16:06
Ja tu cītīgāk pasekotu līdzi maniem komentāriem šajā diskusijā, tad redzētu, ka es šajā diskusijā iesaistījos pēc lietotājas Everests komentāra, piekrītot viņas rakstītajam. Pēc tam arī citas lietotājas oponēja Sarmas teiktajam, rakstīdamas aptuveni to pašu ko es, taču protams, ka no visiem tiem komentāriem tu ievēroji tikai manus. Tā ka, nē, es neesmu apbižota. Drīzāk man ir jautri, ka tērē savu laiku, pievērzdama man tik pastiprinātu uzmanību. Paldies. :D
SarmaD @ 12.11.2024 17:55
Un tas ir viss ko varēji savā super paplašinātajā pasaules uztverē uzrakstīt?
ronnie @ 12.11.2024 22:18
Jā, tas ir viss. Nav vairs laika sēdēt šajā diskusijā, jādodas baudīt sava bezjēdzīgā, trulā dzīve. Bet tev tiešām no sirds novēlu rast sirdsmieru, jo izklausās, ka savā dzīvē neesi līdz galam laimīgs, sevi piepildījis cilvēks un ka pat auto, tiesības, uzkrājumi, skaistā mājokļa sienas un citas materiālās vērtības, kuras tev pieder, nespēj aizpildīt šo tukšumu dvēselē. Kaut kas acīmredzami iekšēji grauž, tāpēc novēlu tikt galā ar savām problēmām un rast dvēseles mieru, un varbūt tad neradīsies vēlme nosodīt tos, kuri dzīvo un domā ne tā, kā tu. Veiksmi. ?